allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin renkler hoş gözü yormayan bibloloar çok şeker ama ogluşun hepsinden şeker bayıldım maşalla hallah analı babalı büyütsün cnm çok güzel evin var
harika canım her odan ayrı güzel Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
eviniz çok gzel, güle güle oturun..ocağınızdan memnunmusunuz? kullanımı ve temizliği zor mu?
çok güzel evin cnm ya küçük diyosun ama kaç metrekare ki, pek de küçük gibi durmuyo, özellikle oğluşunun odası kocaman
rabbim güle güle oturmayı nasip etsin
çok hoş bir evin vard güle güle otur,merak ettim yatak örtünü nereden aldın canım?
çok güzel zewkle döşenmiş bi ew çok beğendim
Güzel allah güle güle kullanmak nasıp etsın
merhaba:)
çok kişilikli bir ev, kendine has.. ve tamamıyla size ait, gerçekten kendinizden çok şey katmışsınız ... çok beğendim.. yorumlarıda baştan sona okudum:) kendi modanızı yaratmışa benziyorsunuz:)) sağlıkla ve mutlulukla yaşayın..
bende çok beğendim allah ağız tadiyla mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
çok güzell güle güle oturun
çok güzelmiş canım evin allah güle güle oturmak nasip etsin....
cok güzel güle güle otur cnmm....:)
çok sıcak bi yuvaa maşallah maşallah maşallahhele bebişte ordan bakıyo resimlerde :ecrin_bebek: Allah bağışlasın maşallah melek yaa...güle güle oturun mutluluğunuz daim olsun
çok sıcak bi yuvaa maşallah maşallah maşallahhele bebişte ordan bakıyo resimlerde :ecrin_bebek: Allah bağışlasın maşallah melek yaa...güle güle oturun mutluluğunuz daim olsun
Çok özenilerek döşendiği çok belli, iyi günlerde oturun...
zevkli döşenmiş güle güle oturun
tek kelimeyle hersey harika bayildim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?