Evıme hosgeldınız arkadaslar

masanın yeri güzel olmuş canım evinde güzel ama oturma odanı göremedim. ama en güzeli oğluşunun odası :))allah huzurla oturmak nasip etsin.

Sehnaz evin cok guzel, piril piril.
Oglunda resimlerden gorebildigim kadariyle cok tatli..Huzurla oturun, mutlulukla buyut bebegini...

masanın yeri güzel olmuş canım evinde güzel ama oturma odanı göremedim. ama en güzeli oğluşunun odası :))allah huzurla oturmak nasip etsin.

cok tesekkür ederim saol saolun

tuba tuana canim fotolarda var oturma odam senmi kacirdinki acaba

negüzel evin var ya herşey birbirine çok uyumlu mükemmel.

bende evini çok beğendim cnm bi çok eve taş çıkartır yahuu :) süper

evin çok güzel de ben bir yere takıldım mikrodalgayı nasıl öyle tepeye monte ettiniz anlamadım:bbo:
güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

güle güle oturun çok sıcacık bir yuva belliopuyorumnanaktan

güzel sade zevkli döşenmiş bir ev sağlıkla huzurla yaşayın oğlunla eşinle arkadaşım..

Canım evine, özellikle de yatak odana bayıldım.

Koyu renk ahşap mobilyaları açık renk duvar boyasıyla çok şık dizayn etmişsin. Tek kelimeyle vuruldum. Hatta duvarının rengini merak ettim, beyaz mı acaba yoksa başka bir renk mi söyler misin Şehnazcım?

Ben şu aralar evlilik hazırlığı içerisindeyimde...Bana fikir vermiş olursun
yerimseniben

güzel sade zevkli döşenmiş bir ev sağlıkla huzurla yaşayın oğlunla eşinle arkadaşım..

cokk tesekkür ederim

fezacim cok saol cok mutlu etti yorumun beni canim
duvarlar beyaz olmasi gerekiyo aslinda bi dovari duvar kagidi yapmak istemistik fakat bu duvara olmuyodu evim azcik karanlik oldugu icin bizde beyaz istedik duvarlari hem koltuklarimla uyumlu olsun hemde evi azda olsa aydinlatsin diye
sanada simdiden mutluluklar dilerim
canim eger gücün varsa ne begendysen al evini istedigin gibi döse aklinda hic bisi kalmasin tatlim

çok güzel bir ev özellikle bebişin eşyaları özenle seçilmiş çok tatlı samimi.. Güle güle otur inşallah sağlıkla mutlulukla..

Güle güle oturun. Ben de çok beğendim evinizi. Allah huzurla oturmak nasip etsin. Yavrunuzuda Allah bağışlasın, maşallah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…