Evıme hosgeldınız arkadaslar

evin çok çirkinmiş akannehir kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş yerimseniben şaka bi tarafa gerçekten çok güzel bir evin var. ağız tadıyla mutlulukla bir ömür geçir inşallah

herşey çok güzel uyumlu olmuş
çokda hoş bir çift olmuşsunuz
mutlu günlerde oturun inşallah

evin çok çirkinmiş akannehir kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş yerimseniben şaka bi tarafa gerçekten çok güzel bir evin var. ağız tadıyla mutlulukla bir ömür geçir inşallah

Çok güzelmiş, güle güle oturun inşallah...

herşey çok güzel uyumlu olmuş
çokda hoş bir çift olmuşsunuz
mutlu günlerde oturun inşallah

cok tesekkür ederim hepinize arkadslar

eviniz çok güzelmiş çok zevklisinniz.....Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Oğlunuzda çok tatlı 41 kere maşallah.Oğlunuzun duvardaki çerçevesine bayıldım arka planda ayaklarının görüntüsü varya o çerçeveyi nasıl hazırlattınız çok merak ettim benimde kızım var öle bişey istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim

güle güle güzel günlerde oturun bende çok begendım. daha once soran oldumu okuyamadım hepsını ama baharatlıkla bebeşi koydugunuz leyleki nerden aldığınız acaba. acayip beğendim.

eviniz çok şık ,çok beğendim.her yer geniş.duvarlardaki fotograflar panolar çok güzel.iyi günlerde oturun inşallah.

Sehnazcim evin cok güzel. Güle güle oturunopuyorumnanaktan

Cok tesekkür ederim Şeniz

çok güzel gülerek otur inşallah

cok saol canim amin Şeniz

çok hoş bi ev iyi günlerde oturun

cok saol canim Şeniz

cok saol canim
canim o tabloyu benim dogum yaptigim hastanedeki fotografci isteyenlere özel yapiyordu
ama ben almanyada yasiyorum nasil yaptirabilirsinki bilmiyorumkismile
belki ordaki fotografcilara sorsan yaparlar
ins bulabilirsin canim

En beğendiğim evlerden biri

cok saol canim Şeniz

güle güle güzel günlerde oturun bende çok begendım. daha once soran oldumu okuyamadım hepsını ama baharatlıkla bebeşi koydugunuz leyleki nerden aldığınız acaba. acayip beğendim.

canim almanyada yasiyorum ben burdan bi alisveris merkezinden almistim
o salincagida oyuncak magazasindan almistim
tr dede var ama onlardan bulabilirsin yani
internetten fisher pirice salincak diye aratirsan cikiyo canim

eviniz çok şık ,çok beğendim.her yer geniş.duvarlardaki fotograflar panolar çok güzel.iyi günlerde oturun inşallah.

cok saol canim Şeniz

evin çok güzel güle güle otur cnm oluşunda çok yaylı maşallah

oğluşunda çok tatlı yani

cok tesekkürler canim

çok hoş döşemişsin evini güle güle otursengözlerimebaksanab

cok saol canim

gayet güzel ve sıcak görünüyor güle güle oturun ailenizle.

cok cok tesekkür ederim

güle güle otur evinde cnm

cok saol canim

Allah güle güle oturmayı nasip etsin cok güzel..Bebek odasına bayıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…