eviniz çok hoş...özellikle salondaki objelere bayıldım...mutlu günlerde oturun...
çok güzel ve şık.... gerçekten bayıldım evinize.... huzurla ve sağlıcakla oturun...
a.s.a.s.
çok güzel bir ev ...daha doğrusu dekorasyon müthiş..zevkine ve eşyalarına bayıldım canım...o uyuyan meleğe de ayrıca bittim...sık annesi onun yankalarından benim için..maşallah
Ne kadar modern bi evin var..İyi günlerde ağız tadıyla otur...
nostaljik ve modern yapının birleşimi olmuş adeta.. mobilyalardaki ve karodaki renkler dans etmiş gibi birbirini tamamlamışlar...gereksiz objelerin olmaması ve sade olması eve ferah ve nezih bir ortam hazırlamış....çok beğendm güle güle kullanın inş. sağlıcakla huzur dolu günlerle...mutfağındaki sanıırm türk bağrağı ...şanımız..çok hoş olmuş...mobilyalarının markası nedir acaba? banyo resimleri de olursa seviniriz...
a.s.
Biraz basık geldi bana,ama sanırm çekimlerden. darmadağın herşey serpilmiş gbi...kasvetli bi ev ama çok tarz, kendine özgü hoş bi havası var...Ardimin resimlerine çerçevelerine bayıldım zaten...Güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım yuvanızda...
yasakkelime bence her yer HARİKA ve çok düzenli tekrar bak istersen bu zemuszemus
ve çok toplu ve temiz yorumun beni biraz rahatsız etti açıkcası laelaelaelaelae
can dostum süper canım evin ve tarzın opuyorumnanaktan güzel günlerde sağlıkla yaşayın evinizde canımmmm ardamada kardeş yap heee evi karıştırım iş çıkarsınlar sanakaydirigubbakcemile3
canım iyi günlerde otur evin çok güzel maşallah.
evin harika çok beğendim.1 yıl sonrada fotolaro bekliyorum o biblolardan eser kalacakmı çok merak ediyorum:)) oğluşundan behsediyorum
ayrıntılara takıldım ve gerçekten çok beğendim ,zürafalı tablonuz ve objeleriniz ,duvarlardaki resimler gerçekten hoş,eşyalarınız da çok uyumlu ,acele ile bulunmuş ev böyle ise pesss doğrusu ..
evin çok güzel canım
mutlulukla otur inşallah..
tek kelimeyle harika
huzur içinde oturun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?