Evıme hosgeldınız arkadaslar

çok güzel bir ev ...daha doğrusu dekorasyon müthiş..zevkine ve eşyalarına bayıldım canım...o uyuyan meleğe de ayrıca bittim...sık annesi onun yankalarından benim için..maşallah

Ne kadar modern bi evin var..İyi günlerde ağız tadıyla otur...

nostaljik ve modern yapının birleşimi olmuş adeta.. mobilyalardaki ve karodaki renkler dans etmiş gibi birbirini tamamlamışlar...gereksiz objelerin olmaması ve sade olması eve ferah ve nezih bir ortam hazırlamış....çok beğendm güle güle kullanın inş. sağlıcakla huzur dolu günlerle...mutfağındaki sanıırm türk bağrağı ...şanımız..çok hoş olmuş...mobilyalarının markası nedir acaba? banyo resimleri de olursa seviniriz...
a.s.

çok güzel bir ev ...daha doğrusu dekorasyon müthiş..zevkine ve eşyalarına bayıldım canım...o uyuyan meleğe de ayrıca bittim...sık annesi onun yankalarından benim için..maşallah

Ne kadar modern bi evin var..İyi günlerde ağız tadıyla otur...

cok saolun arkadaslar öptüm teyzeleri sizin icin oglusumu
cnm ben almnyada yasiyorum burada bi alisveris merkezindn aldm yani öyle markasi faaln yok banyomu falan bilerek koymadm cünki daha oralar yailacak yapildkdan sonra koyucm sekerim
sekerim o türk bayragi degil ama öyle duruyo dimi herkes öyle saniyo perdem kirmizi ve camimada hani rüzgar esince ses cikariyoya singirakmi deniyo bilmiyorm türkcesini ondn takdm oda ay yildiz oldugu icin sanki bayrak gibi duruyoooopuyorumnanaktan

yasakkelime bence her yer HARİKA ve çok düzenli tekrar bak istersen bu zemuszemus
ve çok toplu ve temiz yorumun beni biraz rahatsız etti açıkcası laelaelaelaelae

can dostum süper canım evin ve tarzın opuyorumnanaktan güzel günlerde sağlıkla yaşayın evinizde canımmmm ardamada kardeş yap heee evi karıştırım iş çıkarsınlar sanakaydirigubbakcemile3

kiz yerim ben seni yaaaaa seni iyiki tanimism can dosdum bu güzel yorumna cok saol ama kardesee var daha kafayimi yedrcn laaa bana

evin harika çok beğendim.1 yıl sonrada fotolaro bekliyorum o biblolardan eser kalacakmı çok merak ediyorum:)) oğluşundan behsediyorum

ayrıntılara takıldım ve gerçekten çok beğendim ,zürafalı tablonuz ve objeleriniz ,duvarlardaki resimler gerçekten hoş,eşyalarınız da çok uyumlu ,acele ile bulunmuş ev böyle ise pesss doğrusu ..

canım iyi günlerde otur evin çok güzel maşallah.

cok tesekkür ederim cnm

evin harika çok beğendim.1 yıl sonrada fotolaro bekliyorum o biblolardan eser kalacakmı çok merak ediyorum:)) oğluşundan behsediyorum

cok saol cnm eet bi emeklemeye baslasn zaten kaldrcm hepsini yoksa parcalarini yerdn toplamak zorunda kalabilirim

ayrıntılara takıldım ve gerçekten çok beğendim ,zürafalı tablonuz ve objeleriniz ,duvarlardaki resimler gerçekten hoş,eşyalarınız da çok uyumlu ,acele ile bulunmuş ev böyle ise pesss doğrusu ..

cok ama cookk saol ya cok mutlu oldm

evin çok güzel canım
mutlulukla otur inşallah..

cok saol cnmm

canım valla geçicisi bu ise bahçelisini çok merak ettimkaydirigubbakcemile3tek kelimeyle süper..ben çok begendim.Allah diger evinide koymayı nasip etsin..ama en çok da ARDAyı begendimmmmmmm:lepi:MAAŞALLAHHHHHHH 41 kere.Allah mutlulugunuzu daim etsin canım

evin çok hoş eşyalarında güzelim allah o salonda mışıl mışıl uyuyan ve beim sanaldan dalıp ısırdığım bebişinle ve eşinle mutlu aşk ile oturmanı nasip etsin.
ve bir soru,,,ben yabancı kanallarda ev değiş tokuşu programını izliyorum ve onlardada hep microdalga ya ocak üzerine asılmış yada senin gigi..ocak üzerine nasıl asıyorlar davlumbaz kullanmayım micromu asıyorlar acaba..bende öyle astırmak niyetindeyim kullanışlımı acepppp..off yoruldum bee:))

sen her ne kadar beğenmsende ben evine bayıldım canım.allah huzurla mutlulukla sağlıcakla oturmayı nasip etsin.

canım bitanem mutfağında yeşil elmalar gördüm elma diyetinde de olduğun hiç belli olmuyo hani opuyorumnanaktanni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…