canım valla geçicisi bu ise bahçelisini çok merak ettimkaydirigubbakcemile3tek kelimeyle süper..ben çok begendim.Allah diger evinide koymayı nasip etsin..ama en çok da ARDAyı begendimmmmmmm:lepi:MAAŞALLAHHHHHHH 41 kere.Allah mutlulugunuzu daim etsin canım
Şehnazım saglıklı gunlerde oturun ınsallah. Oglusun odası cok genıs
cok zevklı
evin çok hoş eşyalarında güzelim allah o salonda mışıl mışıl uyuyan ve beim sanaldan dalıp ısırdığım bebişinle ve eşinle mutlu aşk
ile oturmanı nasip etsin.
ve bir soru,,,ben yabancı kanallarda ev değiş tokuşu programını izliyorum ve onlardada hep microdalga ya ocak üzerine asılmış yada senin gigi..ocak üzerine nasıl asıyorlar davlumbaz kullanmayım micromu asıyorlar acaba..bende öyle astırmak niyetindeyim kullanışlımı acepppp..off yoruldum bee:))
sen her ne kadar beğenmsende ben evine bayıldım canım.allah huzurla mutlulukla sağlıcakla oturmayı nasip etsin.
canım bitanem mutfağında yeşil elmalar gördüm elma diyetinde de olduğun hiç belli olmuyo hani opuyorumnanaktanni
çok çok çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
bi de evimi pek sevmiyorum diyor daha ne olsun be şekerim bundan iyisi şamda kayısı misaliyanlız merak ettim neden iki tane çöp tenekesi kullanıyorsun o takıldı gözüme evin çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
çok hoş bence güle güle oturun
harika cnm sağlıkla oturun inş çok beğendim birşey soracağım duvardaki tabloda bebişinin resimlerimi var süper bişey nerede yaptırdın acaba?
çok saol aydınlattın beni tatlım
çok güzel canım
mutlulukla otur evinde berketle inşallahh
güle güle otur evinde arkadasım cok temizsin masallah valla allah ağzınızın tadını bozmasın
birde benim dikkatimi bişey cekti sende galiba benim gibi fil li bibloları seviyosun heralde ama tavsiyem o filleri kapıya doğru cevirmen
benimde evimde var filli objelerden ben hepsinin agzını kapıya doğru cevirdim sebei ise güzel bir eve sahip olmak.arka arkaya olan fillerin evde bulundurulmasının sebebi buymus tabi öncelikle sağlıklı huzurlu olalımda rabbim hepsini veriri
ama evine bayıldım çok güzel cok zevklisin darısı yeni evine inşşşşşş
evinde güle güle otur canım tabiki tükenmez huzur ve sağlık dilerim oğlunu da güle güle büyüt çok tatlı
Tek telıme ıle super canım sende ben gıbı koyu renk mobılya sevıyorsun guzel gule otur önemlı olan tolga enıstem ıle huzurun
güle güle otur canım..herşey çok güzel ve yerli yerinde...
çokçok güzel eviniz maşallah..merak ettim ne zamandır evlisiniz:)
Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...yasakkelime bence her yer HARıKA ve çok düzenli tekrar bak istersen bu zemuszemus
ve çok toplu ve temiz yorumun beni biraz rahatsız etti açıkcası laelaelaelaelae
can dostum süper canım evin ve tarzın opuyorumnanaktan güzel günlerde sağlıkla yaşayın evinizde canımmmm ardamada kardeş yap heee evi karıştırım iş çıkarsınlar sanakaydirigubbakcemile3
Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???
yeni DENİZ VE -------- VAR YOKSA???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?