Evıme hosgeldınız arkadaslar

bi de evimi pek sevmiyorum diyor daha ne olsun be şekerim bundan iyisi şamda kayısı misali yanlız merak ettim neden iki tane çöp tenekesi kullanıyorsun o takıldı gözüme evin çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

harika cnm sağlıkla oturun inş çok beğendim birşey soracağım duvardaki tabloda bebişinin resimlerimi var süper bişey nerede yaptırdın acaba?

cok cokk saol cnm opuyorumnanaktan

Şehnazım saglıklı gunlerde oturun ınsallah. Oglusun odası cok genıs
cok zevklı

melegim cok saol bitanem yaopuyorumnanaktan

cnm inan ki bilmiyormm ben yokdum onu asarlarkenn esimede sordm simdi hic dikat et,medm dedi ama merak etme sen ben en kisa zamnda sorunn cvp ini ögrenip sana özelden cvp atarmopuyorumnanaktan

sen her ne kadar beğenmsende ben evine bayıldım canım.allah huzurla mutlulukla sağlıcakla oturmayı nasip etsin.

cok cokk saolopuyorumnanaktan

canım bitanem mutfağında yeşil elmalar gördüm elma diyetinde de olduğun hiç belli olmuyo hani opuyorumnanaktanni

:roflol::roflol::roflol: cok mu bellilaelaelaelaelae

çok çok çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

cok saol cnmopuyorumnanaktan

cnm burada cöpler ayri ayri atiliyo mesela kagitlar baska yere naylonlar baska yere yemek artklari baska yere o sebeble oyle

çok hoş bence güle güle oturun

cok cokkk saol canikopuyorumnanaktan

harika cnm sağlıkla oturun inş çok beğendim birşey soracağım duvardaki tabloda bebişinin resimlerimi var süper bişey nerede yaptırdın acaba?

eet cnm oglumun resimleri var ve oglumla ebim parmaklarim oglum dogdugunda hastane fotografcisina yaptirdm cnmopuyorumnanaktan

güle güle otur evinde arkadasım cok temizsin masallah valla allah ağzınızın tadını bozmasın
birde benim dikkatimi bişey cekti sende galiba benim gibi fil li bibloları seviyosun heralde ama tavsiyem o filleri kapıya doğru cevirmen
benimde evimde var filli objelerden ben hepsinin agzını kapıya doğru cevirdim sebei ise güzel bir eve sahip olmak.arka arkaya olan fillerin evde bulundurulmasının sebebi buymus tabi öncelikle sağlıklı huzurlu olalımda rabbim hepsini veriri
ama evine bayıldım çok güzel cok zevklisin darısı yeni evine inşşşşşş

evinde güle güle otur canım tabiki tükenmez huzur ve sağlık dilerim oğlunu da güle güle büyüt çok tatlı

cok saol cnm uyardigin icin hepsini cevirdim kapiya digru cok saolopuyorumnanaktan

evinde güle güle otur canım tabiki tükenmez huzur ve sağlık dilerim oğlunu da güle güle büyüt çok tatlı

cok tesekkürler cnm opuyorumnanaktan

Tek telıme ıle super canım sende ben gıbı koyu renk mobılya sevıyorsun guzel gule otur önemlı olan tolga enıstem ıle huzurun

Tv üniten
Oğluşunun odası
Duvarlarının rengi
Mutfagın...
Say say bitmez canım
Hepsi bribirinden güzel
Evladınızla nice mutlu günler geçirin inşallah
Maşallah demeyide unutmayım
Maşallah

Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???

Son düzenleme:
Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???
yeni DENİZ VE -------- VAR YOKSA???

cook güldümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…