Evime kız getirmiş

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Selam kk kulübü nün güzel hatunları..
Benim sıkıntım şu anlamanız için detaylı anlatayım

Biz memleketimizden başka bi şehire taşındık ve orada ki evimizi kapatmadık

Her ay gidiyoruz orada kalıyoruz ev kira bu arada

İş yerimizin başında olamadığımız için eşimin kuzeninin kocası ilgileniyor iş yeriyle

Ev sahibi evi satmak istiyor ve eve müşteri getiriyor bizde bunun için anahtarı bu bahsettiğim arkadaşa mecburen bırakıyoruz

Gelelim meseleye !!
Eve geldiğimizde çoğu şeyi bıraktığım gibi bulamadım
Kumandayı mesela koydum yerde değildi ama emin olamadım
( bu arkadaş mimli bu arada karısı gece 1 de bunu bastı bi kızla vee ayrılmadı saygı duyuyorum 😒😏)

Giderken fotoğraf cektim.. bingo!! Tekrar geldiğimde yatagıma kadar girilmişti yastıkta sarı saç

Eşime gösterdim anahtarı aldık almazsan söylerim karısına dedim
Anahtarı alınca tabi bu bize ters döndü bişeyler karıştırdığını anladığımızı anladı

olduğumuz ortamlara girmedi falan
Şimdi bu gelmemizde ev sahibi müşteri getirecem diye aradı
Anahtarı yine bırakmak zorunda kaldık
Sorum şu ev bıraktığım gibi değilse ben ne yapıyım ?
Kendisinimi tehtit ediyim
Karısına mı söyleyim
Kaynanasına mı söyleyim
Gerçekten çok sinirim bozuluyo bu duruma
Cevaplarınız için teşekkürler 😊

Selam kk kulübü nün güzel hatunları..
Benim sıkıntım şu anlamanız için detaylı anlatayım

Biz memleketimizden başka bi şehire taşındık ve orada ki evimizi kapatmadık

Her ay gidiyoruz orada kalıyoruz ev kira bu arada

İş yerimizin başında olamadığımız için eşimin kuzeninin kocası ilgileniyor iş yeriyle

Ev sahibi evi satmak istiyor ve eve müşteri getiriyor bizde bunun için anahtarı bu bahsettiğim arkadaşa mecburen bırakıyoruz

Gelelim meseleye !!
Eve geldiğimizde çoğu şeyi bıraktığım gibi bulamadım
Kumandayı mesela koydum yerde değildi ama emin olamadım
( bu arkadaş mimli bu arada karısı gece 1 de bunu bastı bi kızla vee ayrılmadı saygı duyuyorum 😒😏)

Giderken fotoğraf cektim.. bingo!! Tekrar geldiğimde yatagıma kadar girilmişti yastıkta sarı saç

Eşime gösterdim anahtarı aldık almazsan söylerim karısına dedim
Anahtarı alınca tabi bu bize ters döndü bişeyler karıştırdığını anladığımızı anladı

olduğumuz ortamlara girmedi falan
Şimdi bu gelmemizde ev sahibi müşteri getirecem diye aradı
Anahtarı yine bırakmak zorunda kaldık
Sorum şu ev bıraktığım gibi değilse ben ne yapıyım ?
Kendisinimi tehtit ediyim
Karısına mı söyleyim
Kaynanasına mı söyleyim
Gerçekten çok sinirim bozuluyo bu duruma
Cevaplarınız için teşekkürler 😊
Başka hiç kimseniz yok mu? Ona vereceğinize komşuya verin anahtarı daha iyi.
Emlakçıyla anlaşıp ona verseniz?

karısı daha önce yakalamasına rağmen ayrılmamiş desen ne olcak:KK43:.siz evdeki değişiklikleri anladığınız için belki yüzü kalmamiştir bir daha yapmaya yaparsada herkese söyleyin yanına kar kalmasın

Gerekirse baska eve cıkardım anahtarıda kımsete teslım etmezdım. Nnasıl bukadar rahatsınız yatagınızda saç bulmuşsunuz bn olsam o yatagı yakardım o adamıda! Rezıl ederdım. 😠 Ayyy cok sinirlndım. Baskası bnm yatagıma bırını atıcak onuda yatakla beraber yakardım
Rahat değilim valla çok sinirim bozuluyo eşime patladım kayınvaLidesine veriyoruz onuda kandırıp alıyo demek ki

karısı daha önce yakalamasına rağmen ayrılmamiş desen ne olcak:KK43:.siz evdeki değişiklikleri anladığınız için belki yüzü kalmamiştir bir daha yapmaya yaparsada herkese söyleyin yanına kar kalmasın
Bizde eşimle onu konuştuk gözüyle gördü bırakmadı sen söyleyince mi bırakacak diyo
Anladığımızı anladı inş yapmaz kötü olacak bu sefer

Back
X