Evime kız getirmiş

Evi neden kapatamadiginizi ben anlamadim. Her ay gitmek zorunda oldugunuzu yazmissiniz. Gitseniz de bir iki gun kaliuorsunuzdur. Bos yere kira vermek yerine iki gun otelde kalirdim ama esyalarimi yasadigim yere tasirdim.
Ikincisi tamam ilkinde bilmiyordunuz eve goz kulak olmasi ixin birine anahtari teslim ettiniz. Adamin sizin evde yasadigini ogrenip anahtari aldiniz. Ee tekrar anahrmtari vermek hata. Emlakciya vermek bile daha guvenilir yine de ben emlakciya bile vermez evi bosaltirdim. Gerekirse otelde kalirdim.
O adamin karisina soykeyip soylememeye gelince yapan degil genelde soyleyen suclu konumuna dusurulur nedense. Ki karisi daha once yakalamis ve adami affetmis. Belli ki bosanma cesareti yok. Boyle bir durumda anahtari adamdan alir pilimi pirtimi toplar adamla da irtibatimi koparirdim. Hicbirsey gizli kalmaz. Esi eninde sonunda tekrar yakalayacaktir. Anahtar onda ikwn yakalanirsa ustelik anahtari verdiginiz icin siz de suclu konumuna dusebilirsiniz karisinin gozunde.

Adam evi garsoniyer olarak kullanıyor ve siz hala ona anahtar bırakıp, bir de kime söyleyim diye mi düşünüyorsunuz. Evinizi fuhuş yuvası olarak kullanıldığını komşular tarafından şikayet edilmesini mi bekliyorsunuz. Böyle giderse, yakında oda olur. Evi derhal boşaltın. Anahtarıda ev sahibine teslim edin. O pislik adamda ne yaparsa yapsın. Bir daha görüşmeyin

Yahu adamın karısı gurursuz gamsız.
Gözüyle görmüş kocasını yatakta basmış. Affetmiş konu sahibi söyleyince mi kötü olacak.
Tabi ki kimseyi ilgilendirmez kocasını 100 defa kadınla bassın affetsin.
Konu sahibinin evine kadın atacak kadar şr..sz bir adam.
Siz genişiniz galiba bu konularda ses etmezdiniz ??
:oha: o nasıl söz öyle geniş falan sizi üsluba davet ediyorum. Siz kadına giydirmissiniz ben ona söylüyorum. Ben kimseye anahtarimi birakmam, ev sahibimde sadece fotoğrafl çekip gösterebilir. Benim kontratim varken benden başka tabimadgim insan evime ayak basamaz. Ya çıkmami bekler evi gostermek için ya da fotoğraf bile cektirmem.
Bunu genislikle nasıl bağladın hayretler içindeyim. Kadın affettikten sonra kimseye söz dusmez diyorum. Kadın zaten gururunu ayaklar altına almış bir tekmede sen vur diyorsun bu vicdansizlktan baska bir sey değil.
Bilmeyip kabul etmese direk soylerdim kadına.
Hadi diyelim kadın anahtari verip kadın atmış o adamı arar sen ne se... Den girip cikar birdaha gorusmezdim. 2. Ye anahtar vermek nedir? Ben genis degilimde bunu yapan çıkarcı ve vicdansizdir.

Ne münasebet yahu eviniz günlük ev mi?
Nasıl sessiz kalabildiniz?
Ben olsam o nevresimi komple saklayıp gider karısının eline tutuştururdum gitsin dna testi yaptırsın.

Böyle bir insana tekrar anahtar verip minnet etmek de tuhafmış..
Yola çıktığımızda aradı ev sahibi ve bırakmak zorunda kaldık biyere braktık o ordan aldı
Nasıl sessiz kaldım bende bilmiyorum
Karısı ve kv kp le sürekli yüz yüze geliyoruz bu seferde yaptıysa sessiz kalmıcam ama

:oha: o nasıl söz öyle geniş falan sizi üsluba davet ediyorum. Siz kadına giydirmissiniz ben ona söylüyorum. Ben kimseye anahtarimi birakmam, ev sahibimde sadece fotoğrafl çekip gösterebilir. Benim kontratim varken benden başka tabimadgim insan evime ayak basamaz. Ya çıkmami bekler evi gostermek için ya da fotoğraf bile cektirmem.
Bunu genislikle nasıl bağladın hayretler içindeyim. Kadın affettikten sonra kimseye söz dusmez diyorum. Kadın zaten gururunu ayaklar altına almış bir tekmede sen vur diyorsun bu vicdansizlktan baska bir sey değil.
Bilmeyip kabul etmese direk soylerdim kadına.
Hadi diyelim kadın anahtari verip kadın atmış o adamı arar sen ne se... Den girip cikar birdaha gorusmezdim. 2. Ye anahtar vermek nedir? Ben genis degilimde bunu yapan çıkarcı ve vicdansizdir.
Benim ne gibi bi çıkarım olmuş olabilir bu işten ?

Satılmayacak bir eve geçin yada boşaltın hiç hoş değil ki
Hem kiram gelsin hem ev satılsın demesin ev sahibi
Yabancı da girip çıkıyor zaten .

Ne sacmasınız. İşim gorulsun dıye onaylamadıgınız bır ınsana mınnrt ediyorsunuz. Sizin işini gorulsun de..
Davranısınız kısılıgınızle alakalı fikir verıyor cidden.

durumu bile bile adama vermişsiniz tekrar anahtarı bu durumda yapacak birşeyiniz kalmamış.kuzuyu kurda emanet edip sonra neden yedin diye sorulmaz?adam belliki sizin işinizi görmenin bedelini kendince kesmiş.

Bırak ev sahibini komşuyu fazla samimiyetim olmayan akrabalara bile anahtar bırakmam. Artık eskisi gibi değil ortalık, kimseye güvenilmiyor. Birisi anahtarınızı çektirip sonra girse hırsızlık yapsa yada malı mülkü geçtim size bir şey yapsa ne yapacaksınız?Hayati bir durum olmadıkça kimseye anahtar falan verilmeyecek bir devirde yaşıyoruz, siz de dikkat edin. Ev sahibinize de kusura bakmayın haklısınız ama bizim de evimiz sonuçta bir mahremiyet var diyerek siz varken eve bakmak isteyenleri getirmelerini söyleyin. Sonuçta her gün şehir dışına çıkmıyorsunuz . Birkaç gün evi göstermedi diye ölmez kimse. Ama sizin anahtarınızı kötü niyetli biri alırsa başınıza her iş gelebilir. Siz pilot,hostes gibi her zaman evde olmayan bir meslek sahibi olsanız sürekli anahtar mı alacaktı evinizi göstermek için alıcılara? Size saygı duymak zorunda, biraz sert çıkışın. Yumuşak yüz işe yaramaz.

Eve getirilen kadınla adama girmedim bile, bana göre konudaki en büyük hata anahtar bırakmakta çünkü. Adama terbiyesizliğini söyleyin. Annesine eşine demeye gerek yok, çocuk değil ki kulağını çeksinler.

Son düzenleme:
Selam kk kulübü nün güzel hatunları..
Benim sıkıntım şu anlamanız için detaylı anlatayım

Biz memleketimizden başka bi şehire taşındık ve orada ki evimizi kapatmadık

Her ay gidiyoruz orada kalıyoruz ev kira bu arada

İş yerimizin başında olamadığımız için eşimin kuzeninin kocası ilgileniyor iş yeriyle

Ev sahibi evi satmak istiyor ve eve müşteri getiriyor bizde bunun için anahtarı bu bahsettiğim arkadaşa mecburen bırakıyoruz

Gelelim meseleye !!
Eve geldiğimizde çoğu şeyi bıraktığım gibi bulamadım
Kumandayı mesela koydum yerde değildi ama emin olamadım
( bu arkadaş mimli bu arada karısı gece 1 de bunu bastı bi kızla vee ayrılmadı saygı duyuyorum 😒😏)

Giderken fotoğraf cektim.. bingo!! Tekrar geldiğimde yatagıma kadar girilmişti yastıkta sarı saç

Eşime gösterdim anahtarı aldık almazsan söylerim karısına dedim
Anahtarı alınca tabi bu bize ters döndü bişeyler karıştırdığını anladığımızı anladı

olduğumuz ortamlara girmedi falan
Şimdi bu gelmemizde ev sahibi müşteri getirecem diye aradı
Anahtarı yine bırakmak zorunda kaldık
Sorum şu ev bıraktığım gibi değilse ben ne yapıyım ?
Kendisinimi tehtit ediyim
Karısına mı söyleyim
Kaynanasına mı söyleyim
Gerçekten çok sinirim bozuluyo bu duruma
Cevaplarınız için teşekkürler 😊
[/QQUOTe
Esiniz anahtari birakirken direkt olarak; evime kimseyi alma diye uyasa mi?

İkilemde kaldım bende kendisine mi söyleyim karısına mı diye

Bence aman diyeyim ikili iliskilere hic karismayin, kadin bir oncekini zaten affetmis, belli ki bunu da affeder ama siz ispiyoncu durumuna dusersiniz bence anlamazdan gelin en iyisi. Esiniz konussun, siz bir sey bilmiyormus gibi yapin

Selam kk kulübü nün güzel hatunları..
Benim sıkıntım şu anlamanız için detaylı anlatayım

Biz memleketimizden başka bi şehire taşındık ve orada ki evimizi kapatmadık

Her ay gidiyoruz orada kalıyoruz ev kira bu arada

İş yerimizin başında olamadığımız için eşimin kuzeninin kocası ilgileniyor iş yeriyle

Ev sahibi evi satmak istiyor ve eve müşteri getiriyor bizde bunun için anahtarı bu bahsettiğim arkadaşa mecburen bırakıyoruz

Gelelim meseleye !!
Eve geldiğimizde çoğu şeyi bıraktığım gibi bulamadım
Kumandayı mesela koydum yerde değildi ama emin olamadım
( bu arkadaş mimli bu arada karısı gece 1 de bunu bastı bi kızla vee ayrılmadı saygı duyuyorum 😒😏)

Giderken fotoğraf cektim.. bingo!! Tekrar geldiğimde yatagıma kadar girilmişti yastıkta sarı saç

Eşime gösterdim anahtarı aldık almazsan söylerim karısına dedim
Anahtarı alınca tabi bu bize ters döndü bişeyler karıştırdığını anladığımızı anladı

olduğumuz ortamlara girmedi falan
Şimdi bu gelmemizde ev sahibi müşteri getirecem diye aradı
Anahtarı yine bırakmak zorunda kaldık
Sorum şu ev bıraktığım gibi değilse ben ne yapıyım ?
Kendisinimi tehtit ediyim
Karısına mı söyleyim
Kaynanasına mı söyleyim
Gerçekten çok sinirim bozuluyo bu duruma
Cevaplarınız için teşekkürler 😊
Ev sahibine biraksaydiniz arada bu adama ihtiyaciniz var mi?

Back
X