Canım birşey alırken büyüğüm olarak onunda fikri alma istiyorum.Anne şu modelimi alsam bu modelimi diyesenin evin ayrı bütçen ayrı , hayr onuda geçtim sen annene evine aldığın eşyaları neden annene söyleme gereği duyuyosun ???
sasirdim...annen ne karisiyor anlamadim hadi buyuktur fikrini alirsin ama bu tiripler ne boyle
konus annenle canim niye boyle yapiyormus amaci ne kirmadan bi konusmayi dene sanki esinle arani acmaya calisiyor gibi yada oyle dusundurdu banaValla bende bilmiyorum işte :26:
Konuştum zamanında canım siz bunalmayın sıkışmayın diye söylüyorum diyor. Bir arabamız vardı bir tane daha aldık ayda 1000 lira taksitle.Taksitiniz var sıkışırsınız diyor.Bende anne biz sıkışmıyoruz sıkışacak olsak zaten almayız diyorum.Bu sefer tekrar başa dönüyoruz.Birde ben ne almak istesem hemen o işe yaramaz, ben sordum iyi değilmiş deyip beni caydırmaya çalışıyor. Lcd tv alcaktık işte çok büyük onlar vs.göz yoruyor dedi bana koca salona küçük tv. kendi küçük odasına en büyük tv.yi aldı:26:konus annenle canim niye boyle yapiyormus amaci ne kirmadan bi konusmayi dene sanki esinle arani acmaya calisiyor gibi yada oyle dusundurdu bana
Canım birşey alırken büyüğüm olarak onunda fikri alma istiyorum.Anne şu modelimi alsam bu modelimi diye
Konuştum zamanında canım siz bunalmayın sıkışmayın diye söylüyorum diyor. Bir arabamız vardı bir tane daha aldık ayda 1000 lira taksitle.Taksitiniz var sıkışırsınız diyor.Bende anne biz sıkışmıyoruz sıkışacak olsak zaten almayız diyorum.Bu sefer tekrar başa dönüyoruz.Birde ben ne almak istesem hemen o işe yaramaz, ben sordum iyi değilmiş deyip beni caydırmaya çalışıyor. Lcd tv alcaktık işte çok büyük onlar vs.göz yoruyor dedi bana koca salona küçük tv. kendi küçük odasına en büyük tv.yi aldı:26:
Madem öyle annene sorma bundan sonra, almayıver fikrini.
Bu seferde evinde görünce sorun çıkartır mı ki?:26:
Hay Allah niye böyle yaptığına anlam veremedim bir türlü?
Eşin şikayet ediyor demiş ama eşinde şikayet etmemiş ki?
Evimdede görünce kızım sende hiç akıl yokmu bu kadar para verilirmi buna tüh tüh tüh deyip duruyor.
sızın alacagınız esyadan annenıze ne ?
karısma hakkını nereden buluyo kendınde , kayınvalıdenı aynı seyı yapsaydı bu kadar sakın olamazdnz emınım haddını bıldırın koskoca kadınsınız artık cocuk gbı davranmasın sıze ... eger masa ve baza alırsan bn senın annen degılım ne demek ya
Evimdede görünce kızım sende hiç akıl yokmu bu kadar para verilirmi buna tüh tüh tüh deyip duruyor.
Evet öyle dedi sabahtan beri telefonlarıma bakmıyor. Demin cep telefonunu aradım meşgule aldı:2:
Evet öyle dedi sabahtan beri telefonlarıma bakmıyor. Demin cep telefonunu aradım meşgule aldı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?