Evime ne alsam göz yaşı döküyorum :(

benım annemde de zaman zaman oluyo, ben bardak takımları yemek takımı vs canak çömlek cok severım, annem cok kızar buna bu para verılırmı, yazık degılmı, ama bende baylırım yanı, anne allah aşkına kaynana gıbı konusma sevıyorum ben dıyorumi pekı tamam deyıp bu sefer begendıgın bısey varmı dye sorar ınatlasmalarım karsısında

senın annenden bısey anlamadım ama ya nedemek kusmek sıtem etmek vs,

sen de soyleme bısey aldıgında ben soylemem sahsen :44:

benim ananem de bazen annemlere yapar öyle.niye onu aldınız çok pahalıya almıssınız.almasaydınız olmaz mıydı vs vs.. ama hıc de küsüp ağlattığı da olmaz yani.enteresan geldi gercekten.ama yine de sizi düşündüğü içindir bence.paranızı gereksız harcamayın bırıkım yapın sadece ıhtıyacınız olanları alın dıye dusunuyordur.netıcede o bir anne ve sizin her daim iyi olmanızı ister.bazen ben de anneme kızıyorum bazı konularda ama sonra bır gun annemın bu dunyadan gocup gıdecegı aklıma gelıyor o zaman keşke yıne olsa da benı kızdırsa dıye dusunurum dıyorum.bence annenizle bu durumu konusun anne neden boyle yapıyorsun ben cok uzuluyorum aramızın bu sekılde olmasını ıstemıyorum bıraz daha anlayıslı olalım bırbırmıze deyın.mutlaka anlayacaktır :)

evlenmişsin evini barkını kurmuşsun.. annenin herşeyden haberi olmak zorunda değil ki..bak ben evin tek çocuğuyum öyle şimarık da yetiştirilmedim..ama herşeyi anneme danışmam o da sormaz kızmaz..insan kendi ayakları üstünde durabilmeli..sadece evleneceğim zaman onlara sorarım fikirlerinee saygı duyarım nede olsa tecrübesahibiler..ama onun dışında eşya şu bu alacağım zaman kimseye danışmam

kaynanadan betermiş.ne desem boş.annenizi bir psikiyatriste götürün.kendine de zarar veriyor.size bunları söyleyen insanın içinde ne fırtınalar kopuyordur.

Ağzınızın tadı maddiyat yüzünden bozulmasın istiyordur muhtemelen. Ben de kızım olsaydı çok talepkar olmaması, makul alışveriş yapması konusunda uyarırdım herhalde sık sık. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla kadınlar fazlasıyla talepkar ve bu durum hem eşleriyle hem eşlerinin ailesiyle taaa düğün hazırlıkları döneminden itibaren aralarının bozulmasına neden oluyor. Annenizi anlıyorum, siz eşinizle aranızda anlaşıp o alışverişin makul olduğuna karar veriyorsanız ne ala, kendi bileceginiz iş. Ama eşiniz de anneniz gibi düşünüyorsa belki de biraz isteklerinizi törpülemelisiniz.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.Öğrendim ki annem dün koca gün boyunca başı tutmuş kalkmamış, yataklara düşmüş ( ortada ne varsa artık ) ama bende böyle yapmasından dolayı inanın çok kırıldım.Dün en son konuyu açmadan önce aramıştım bir dahada aramadım. Şimdilik bir kaç gün aramayıda düşünmüyorum. En çok kızdığım nokta ise, ona ne bağırdım, ne çağırdım, ne kalbini kıracak tek bir kelime etmedim. Böyle küsmesi inanın beni çok üzdü.Ben bunu hiç hak edecek bir şey yapmadım.Ablama bir kez olsun böyle davranmadı küsmeler,trip atmalar gibi.Ne yapacağımı bilmiyorum ama artık zamana bıraktım kızlar Bu arada 10 yıldır ben uzak bir şehirdeydim. Onlarda buradan bana yakın bir yerden ev alıp yerleştiler.Geldiklerinden beri tripleri hiç bitmedi.En ufak şeyde küsmeler, telefona bakmamamalar offff

İlginç bi anne sendromu...
Sende aldıklarını alacaklarını söyleme annne.
O da sorun yapmamış olur.

Sen Aldığın Alacağın hiç birşeyi Annene Söyleme Kocanı da uyar oda söylemesin Ama Bence Kocan anneni arayıp tırtır yapıyordur annende sana almayasın diye trip atıyordur olamazmı :))) Allahtan annem hiç bişeyimize karışmaz kötü bi durum..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…