Evime Tanımadığım İnsanlar Girmiş

Bu kisi herkimse seni tanıyor cünkü evde olmadığın zamanı biliyor
Aklıma su geldi
Acaba senden kücük erkek kardesn fln var mı
Anahtarı alıp yaptırıp gizlice senin yokluğunda kız arkadasnı fln getirms olabilecek biri?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeısım neden anahtarı kılıtı degıstırmedın bu zamanda :////////
hemen gıt klıtı degıstır altlı ustlu

evden cıkarken uzun yola gıttıgımde odalarıdan bırının ısıgınınyakarım ısık yansın evdeykendenole !!!!

Son düzenleme:
Ben de öğrencilerin cogunlukla oldugu bir yerdeyim ve ev arkadaslarımla yasıyorum. Yaşadığınız bu olay evinizi günlük kira verdiklerini düsündürdü. Emlakcı,ev sahıbı veya bu işin icinde olan o kapı kilidi olan bırılerı sızın olmadıgınız zaman gunluk kıraya verıyor olabılır.
Cok olagan bırsey ve rezalet bır durum....

seni korkutmak istemem ama bulunursa sorun değil mi
belalı biri çıkarsa bide
ayyuka çıkarınca başını ağrıtmasın

Haydaa cesarete bakk aptalın ya !!
Sonuçta birşey almasa da hırsız gibi girmiş ewe o kişi..
Bence polis bunun üstünde elbette durur.
Ya yarı geliyor kendi kardeşimizin ewine bile girerken bile tedirgin oluruz.
Ne kadar da olsa senin ewin değil sonuçta..
Bu bence normal bişi değl, sanki resmen sizin ewde olmadığınız bir zamanı kollamış o şahıss..
O çizikleri nasıl yapmış ayrıca hayret doğrusu ....

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bir arkadaş erkek kardeşin olabilir mi demiş olamaz çünkü erkek kardeşim yok. Bende ilk ev sahibinden şüphelendim ama kendisi polise gidip kamera kayıtlarını söyledi inceleyin dedi. Belliki benim evde olmadığımı bilen biri. Bugün emniyete gidip kan ve saç örneği vericem araştırmalara başlamışlar. Umarım sonuç bir an önce bulunur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun belliki tanıyan biri yoksa gelmeyeceğinden bu kadar emin bir şekilde uyuyamaz

geçmiş olsun belliki tanıyan biri yoksa gelmeyeceğinden bu kadar emin bir şekilde uyuyamaz

Teşekkürler. Evet evde olmadığımdan emin bencede ama anahtarımı nasıl yaptırdı hiç bilmiyorum

buna katılıyorum.
kapıcı falan varsa anahtar var mı onda?

Benzer olay seneler önce amcamlar kızlarının evine doğum için gittiklerinde (2-3 ay) başlarına gelmişti. En üst kat ve daireler tek tek olduğu için komşuları da görmemişler veya dikkat etmediler. Bir de asansörlüydü evleri. Adam hiçbir şey çalmamış, televizyon seyretmiş, duş almış, peteği açıp ısınmış, hatta albümlerine bile bakmış. Ama maalesef bulunamadı. O yüzden duyunca şaşırmadım oluyor böyle şeyler. Yalnız o adam kapı kilidini zorlayarak girmiş içeri senin durumun da zorlama yoksa anahtarla rahatça girdiler demek ki.

benim üniversitede geldi başıma....
2 kişi kalıyorduk, bayram için memeleketlerimize gittik....
geldik ki eve şok olduk, odalarımızda yatılmıs, etraf pis,pecete, su şişeleri bira kutuları,hatta kıyafetlerimiz giyilmiş,iç kıyafetlerimize kadar.
karsı apartmanda otranlar polise verdiği ifadede:

3 gun kalmıslar,4 kişiymiş 2 erkek 2 kadın, erkekler uzun kecı sakallıymıs, kadınları gırerken gormusler, çarsaflıymıs (kamufle ıcın oldugunu dusunuyorum.)

hatta benım odamda dordunu gormusler, sonra perdeler kapanmış, onlarda bızı tanımadıgı ıcın ev sahıbı sanmıslar, ortya cıkınca polise ıfadesınde soyledıler....

kısaca yıyıp ıcıp yatıp kalkıp yıkanıp gıtmısler, 3 gun tatıl ypmıslar....

bızde hata tasınalı 1 ay olmustu kapının kılıdını degıstırmek hıc aklımıza gelmedı, ilk evımızdı bilmiyorduk degıstıgını, sonra ev sahıbı demesın mı keske degıstırseydınız kılıdı, eskı kalan kıracılar cok sorunluylu en az 50 kısıde vardı evın anahtarı dıye.......:26:

Teşekkürler. Evet evde olmadığımdan emin bencede ama anahtarımı nasıl yaptırdı hiç bilmiyorum

Anahtar o kadar zor değil geçen sene anahtarı kaybettim çilingir çağırdım
ben çilingir alet edevatla kapıya girişecek diye düşünürken adam babasının evine girer gibi tak açtı girdi

ben olsam tek duramazdım çok tedirgin olurdum
mümkünse evi değiştirin insanlarda ki cesarete bak ya!..

Gerçekten de sinir bozucu bir durum. Peşinden asla ayrılmayın. Elbet bulunur kamera varsa.

Eski kiracı ya kendi girmiş olabilir ya da boş ev arayan arkadaşlarına anahtarı vermiştir. Ev sahibi de günübirlik acil kalacak yer arayan birilerine vermiş olabilir evi. Anlamıyorum kapı kilidi olayını, sanırım değiştirmek çok yaygın birşey değil.

Ben de yeni evime taşındığımda hemen değiştirmiştim anahtarı, ben yokken elektrikle ilgili bişey olmuş ustalar benim eve girmek istemiş girememişler. Bi de bana fırça atmışlardı "kapının kilidini değiştirmişin bu ne olmaz ki" diye. Yahu tek yaşıyorum, evime taşınmışım yaşamaya başlamışım, adamlar hala elini kolunu sallaya sallaya girmek istiyomuş meğer.

Bu arada illa anahtarla birinin girmiş olması gerekmez, kilidi ne kadar değiştirirseniz değiştirin çilingir çağırıp kapıyı açtırmak hiç zor değil. Adamla kadın gelse, "ay anahtar içerde kalmış şunu bi açıver" dese hiçbişey sormadan tık diye açıyor çilingir.

Yeni taşınılan bir evde değişecek ilk şey kapı kilididir bu zamana kadar nasıl rahat oturdunuz hayret ettim doğrusu .

ne insanlar var ya haybeye hasbel kader yaşıyorlar neredeyse.
Ya evde erkek olsa da cinayet çıksa vs vs.
Allahtan yokmuşsun evde.
Yani kesinlikle taşınmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…