polis çağırsaydın,eşine sordunmu ?
ben bi şüphelendim parmak izi gördüm ..:18:
çilingirci çağırdım değiştirdim,birşeylerin alınmış mı peki .. :26:
Hırsızlık yok bende kilidi değiştirdim hemen zaten. Tek yaşadığım için tek korkum bulunmamaları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eve kızlar girip çıkmaya başlamış baya göze batıcak şekilde. Aslında ev sahibi değil de bize aracı olan insan yalan söylemiş onada lafımı ettim zaten.
Kızlar girip çıkmaya başlamış o yüzden 1 ay sonra taşınmış eski kiracı ve şimdi evinize birileri giriyor, yatak odasında saç buluyorsunuz.. Bence odurr
insallah bulunur,kiraysanız tasının derim ..
ve bilen biridir diye düşünüyorum :26::26:
Evet şu anda tek şüpheli o ama olaylar o kadar yavaş ilerliyor ki anlatamam. Bana polis memuru bugün kızım sen niye bu işin üstünde bu kadar duruyorsun diyo şaka gibi.
Aaaa lafa bak :44: Tek yaşamak zor olmalı.. Ben eşim mesaideyken bile uyuyamıyorum evde tek kalınca.. Sürekli gözüm kapıda.. Bu durumda yalnız olmak daha da zordur.. Allah yardımcınız olsun
Evet şu anda tek şüpheli o ama olaylar o kadar yavaş ilerliyor ki anlatamam. Bana polis memuru bugün kızım sen niye bu işin üstünde bu kadar duruyorsun diyo şaka gibi.
Memleketimin polisini cok seviyorum yaaa, saka gibiler gercekten
Memleketimin polisini cok seviyorum yaaa, saka gibiler gercekten
Kesinlikle katılıyorum size
Cidden ne cesaret kalkıp, yatmak için başkasının evine girmek. Merkezi bir yerdeyse eviniz belki eğlence dönüşü filan eski evine kız atmıştır sarhoşlukla eski kiracı. Mantıklı bir kafayla, planlayarak yapılacak birşey değil çünkü,hem sizin evde olmadığınızı nerden bilsin ki. Bİr diğer ihtimal komşulardan biri eski kiracıyla buluşuyor olabilir, bu durumda ikisininde evli olduğunu ev sıkıntısı çektiklerini boş ev fikrinin çekici geldiğini düşünüyorum. Bence yakın olduğunuz komşulardan eski kiracıyla ilgili birşeyler öğrenin. Böylelikle sonuca ulaşabilirsiniz.
Yalnız sizin dikkatinize de hayran oldum. Bende yalnız yaşıyorum evime biri girip çıksa hayatta anlamam.
Çok geçmiş olsun..tanımadığınız bir kimsenin evinizde dolaşması,eşyalarınıza dokunması ve yatağınızda yatması çok kötü bir durum..Bir insan nasıl buna cesaret eder anlamış değilimevime hırsız girdiğinde çektiğim huzursuzluğu hissettim resmen..
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Bence imkanın varsa taşın hemen.
Bencede hemen ordan tasinmalisin
Aksam aksam cok korktum :/ iceriye gidemiyorumhuylandimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?