• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime yarasa girdi...

Ay canım benimde evime girdi ve mutfakta ye ek yiyemiyorum yemin ederim soğudum evden Allah ın gücüne hitmesin. Yüzü hözümün önüne geldikçe huylanıyorum:KK43:.i uzun süre kalıp salgı bırakması gerekiyor kakasını yapması gerekiyor iyi temizlik için okadar kalmamış. İçin rahat olsun
Ne zaman girdigi konusunda fikrim yok muhtemelen dun gece girdi ama ogleden sonra butun odalari supurdum garip bisey gormedim hava kararincada ortaya cikti herhalde ama hala huylaniyorum ustelik evi yeni aldik ya 1 hafta oldu daha tasinali icim bi tuhaf oluyo ne yapcam.bilmiyorum acaba dolaplarin arkasini falan mi ceksem cocuk odasini komple

5 sene önce benim evime de girmişti.Camasirlari aksam toplamistim gece çamaşır sepetinden çıkıp yatak odamda tur atmış.Gece uykumuzda birseylerin uçtuğunu farketmiş ama ne oldugunu idrak edememiş ,odanin camını ve kapısını kapatıp başka odada uyumustuk eşim ve o zaman minicik olan kızımla...sabah odaya girdiğimde sıcaktan bayilmis şekilde bulmuştuk yarasayi.Ustune bir kutu kapatıp balkondan dışarı salmistik.Yalniz yarasa bana uğur da getirmisti:sus:

hele kaka diyince aklima ne geldi....Bir gun Alanya'da bir otele gitmeyi dusunuyorduk. Kizkardesim de otelsikayetleri.comdan acmis bakmis. Bir musteri yazmis ki hijyen 0, odada fare b.ku vardi:KK57: Isletme sahibi de cevap yazmis, oda kayitlariniza baktik, cati katinda kalmissiniz o yarasa b.kudur:olamaz::sampiyon: Gulmekten kopmustuk.
Ayyyy dur evde yalnızım ben kurdurtma :))

Almanya'da yasiyorum kiz, ailem Ankara'da:KK48: Ankara'da tek orman Eymir'in orasi. Benim ev, parkin hemen yaninda ismi park da bildiginiz orman yani. Tavsan ailesi, cesitli sincaplar, cesitli kuslar, kirpi, kaplumbaga goruyorum yani. 1 kez de tilki gordum:KK57: Bayagi buyukce bir park oyle soyleyeyim, icinde goletler, kayikhane, dereler var.
Biliyorum yurtdışında yaşadığını, kendi halime üzüldüm:)

Birsey olmaz bizim evede girmisti. Isterseniz perdeleri yikayin bizim hep o perdeligin oldugu yerde saklanmisti.

Öğrenciliğimde evimize girmişti zor çıkarttım yazık :) Evliykende eşim uyanmış çıkartmış sabah söylemişti hiç duymadım sesini. Aklıma hiç evi temizlemek gelmedi her ikisinde de :-)

Biliyorum yurtdışında yaşadığını, kendi halime üzüldüm:)

Üzülme kız sineğin böceğin her türü geliyor iğrenç yani...hele yaz aylarında bildiğin bataklık sinekleri çıkıyor etrafa böyle uzun bacaklı. Haşareden nefret edyrm.

hele kaka diyince aklima ne geldi....Bir gun Alanya'da bir otele gitmeyi dusunuyorduk. Kizkardesim de otelsikayetleri.comdan acmis bakmis. Bir musteri yazmis ki hijyen 0, odada fare b.ku vardi:KK57: Isletme sahibi de cevap yazmis, oda kayitlariniza baktik, cati katinda kalmissiniz o yarasa b.kudur:olamaz::sampiyon: Gulmekten kopmustuk.
:D
Ay tam insta fenomenlerine verip 3543573 kere yayınlamalık :D

Çok geçmiş olsun. Çamaşır suyu ile iyi bir temizlik ozellikle bebeğin ve sizin dokunacaginiz yerler. Yarasalar da kuduz yaygın bir hastalık ve diğer memelerin aksine kuduz yarasalar ölüp gitmiyor. Bildiğim kadarıyla kuduz ile yaşayan tek canlı.

Evden yarasanin çıktığından emin değilseniz bu gece dışarıda kalın. Bebeğinizin vücudunu kontrol edin ısırık veya çizik varsa doktora gidin.

Çok geçmiş olsun

Babam biz bahçede otururken havada uçan yarasayi kocaman terligiyle vurup öldürmüştü. Resmen dumur olmuştum. :(

Back
X