evimi benimseyemiyorum psikolojim bozuldu :(

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
arkadaslar 1 yıl önce 6 yıldır oturduğum evden tasındım
babamların apartmanına tasındım maddi durumumuz nedeni ile ve babamın ısrarlarıyla...
ama burda hiç özelimiz kalmadı annemlerle altlı üstlü oturuyoruz annemler hep bizde onlara gelen misafirler direk bana girior evim sürekli pis kalıyor artık evide temizlemiyorum
bunlarıda geçtim annem eve pat die girior babam herşeye karısıyor faturaları bile basımıza kakıyor bulasıkları nie ıkamadın die basıma kakıyo
oğlum artık lafımı hiç dinlemiyor
eşimle özelimiz kalmadı
psikolojim bozuldu
5 ay öncede babam eşimin yanında bana beni bi azarladı utancımdan yerin dibine girdim
ne önerirsiniz...:sinifsinif:

aayy çok zor derim sen anlatınca korktum aile yanında oturmaktan falan büyükler hep böyle malesef karışmıyoruz der karışırlar ewlenince insan kendi düzenini kursun isti yo aileler anlayışlı olmalı ben ce ama yine de ailen atsan olmaz satsan olmaz

Anne , babanız bile olsalar onlara herşeyin bir vakti , sınırı olduğunu sizin artık bir Ailenizin olduğunu onları kırmadan anlatmaya çalışın . Siz annenize anlatın o babanıza en uygun biçimde verir mjı..

Tasınmanızı öneririm canım. 2 seceneğin var 1. Başka eve çıkacaksın 2. annenle babanla görüşmeyeceksin.. eee haliyle görüşmemezlik yapamayacağın için taşının kurtulun

yavrum kapını kitle sende anahtarıda üstünde bırak. anne babada bi yere kadar evli barklı kadınsın canım. çocuğuna gelince çak iki tane tokadı .annen baban hadı onların lafını dınlıyosun cocuğunun kını nıye dınleyıp onada kendini ezdırıyorsun.

aslında süper bişey annen babanla altlı üstlü ..ben olsam annemle konuşurum özel durum olabilir vurmadan girme diye onun dışında insan anne babasından rahatsız olurmu yadırgadım doğrusu

aslında süper bişey annen babanla altlı üstlü ..ben olsam annemle konuşurum özel durum olabilir vurmadan girme diye onun dışında insan anne babasından rahatsız olurmu yadırgadım doğrusu

neyi yadırgadın arkadaşım...anlatmış arkadaş işte,herşeye karışıyolar,sırt pırt eve dalıyolar diye....rahatsız olduğu şeyler bunlar,anne babası değil...aradaki farkı iyi ayırt edelim....

yavrum kapını kitle sende anahtarıda üstünde bırak. anne babada bi yere kadar evli barklı kadınsın canım. çocuğuna gelince çak iki tane tokadı .annen baban hadı onların lafını dınlıyosun cocuğunun kını nıye dınleyıp onada kendini ezdırıyorsun.

çocuğu için çak 2 tane demenizide ben yadırgadım....nasıl bi tabir bu? resmen çocuğunu dövmesini tavsiye ediyorsunuz...olacak iş mi?

arkadaşım tahmin edebiliyorum durumunu....çok zor bir durum,bencede taşınmaktan başka çaren yok....onlara anlatmaya çalışsan anlamıycaklar,bizi istemiyorsun vs gibi yanlış anlıycaklar....o yüzden taşınman en iyisi.....

çocuğuda onlar şımarttı tahminimce...bu da çok yanlış ve tehlikeli bir durum...ananeler dedeler falan hep yapar bunu.....çocuk sadece anne babasından terbiye almalı yoksa sapıtıyolar....

anneme ben diyemiyorumya masustan dedimki anne komşu diyorki o saatte annen senın eve anahtarıla pat die giriyor aıp el oğlu var orda diyo anne dedim annemde diyoki onlar kıskanıyor benım evim değilmi istediğim vakit girerim diyor
o andada ben anne burası benım evim diyemiorum dediğim zamanda bizi istemiorsun diorlar daha neler neler

ozaman düşüncesizlik yapıyor annnler
sen de baskın basanındır yap onların evinden çıkma

Bence çiftler iki tarafın ailesinden de uzak oturmalı...
Bir tarafa yakın olunduğu zaman hayat kontrol altına alınıyor, özel hayat kalmıyor...
Sürekli iç içe, vıcık vıcık olunmak zorunda kalınıyor ki ben nefret ederim...
ıki tarafa da uzağım, şanslıyım...

arkadaslar 1 yıl önce 6 yıldır oturduğum evden tasındım
babamların apartmanına tasındım maddi durumumuz nedeni ile ve babamın ısrarlarıyla...
ama burda hiç özelimiz kalmadı annemlerle altlı üstlü oturuyoruz annemler hep bizde onlara gelen misafirler direk bana girior evim sürekli pis kalıyor artık evide temizlemiyorum
bunlarıda geçtim annem eve pat die girior babam herşeye karısıyor faturaları bile basımıza kakıyor bulasıkları nie ıkamadın die basıma kakıyo
oğlum artık lafımı hiç dinlemiyor
eşimle özelimiz kalmadı
psikolojim bozuldu
5 ay öncede babam eşimin yanında bana beni bi azarladı utancımdan yerin dibine girdim
ne önerirsiniz...:sinifsinif:

Senin zaten böyle bir konun yok muydu, neden tekrar açtın anlamadım sempatiksalakcinni

zorluklarını bilmedin veya başana gelmeden bazı şeyler anlayamazsın yadırganıcak konu değil bu gerçkten bugübi durumlar la karşılaşabiliyorlar insanlar ne kadar annesi babasıda olsa.

bu gidişle sizin evliliğinizde çok zarar görecek.maddi açıdan uygun fiyatlı ve ailenizden biraz uzak bir eve taşınırsanız sanırım sorununuz çok daha hafifler.

Ama söz konusu kayinpeder kaynana olunca....yokkkk olmaz...herkez yerini bilemeli deyip cildiriyoruz degilmi arkadasim...

Neden bu cifte standart??.....kendi ailelerimizin yaptiklarina karsi daha anlayisli olup erkek tarafina olan tahamülsüzluk?

Olmaz....bu haksizliktir iste.

Bunu yapanlar erkegin ailesi olsa eminim bu kadar anlayisli olmazdin

Neden süper birşey ?

canım diğer konuna da yazdım
o evden çıkmadıktan sonra ne özelin olur ne huzurun ne de evini benimseyebilirsin
gerekirse sende işe gir çalış ve kiraya çık
anne babaya laf anlatmak zordur ne dersen yanlış anlayabilirler ki nitekim öyleymiş
sende evini ayır hatta biraz uzağa taşın sorununda çözülmüş olur

Ailenden niye bu kadar çekiniyorsun anlamadım. Onlar senin ailen eşinin ailesi olsa saygısızlık olmasın tatsızlık olmasın diye söylemek zor olabir...
ama ben seni anlamadım insan nasıl annesine diyemez burası benim evim, benim hayatıma karışmayın size ne benim bulaşığımdan şunumdan bunumdan...ben derim şahsen evinizde oturuyoruz diye köle yaptınız yeter derim yani...bence senin durumun o, evlerinde oturuyorsunuz diye resmen esir almışlar sizi.

çocuğu için çak 2 tane demenizide ben yadırgadım....nasıl bi tabir bu? resmen çocuğunu dövmesini tavsiye ediyorsunuz...olacak iş mi?

....

bana göre öyle. çocuğa her istediği verilmez her istediği yapılmaz. bi şekilde öğretilir. çok kızarsam çarparım ben Çok üzgünüm çoook

bana göre öyle. çocuğa her istediği verilmez her istediği yapılmaz. bi şekilde öğretilir. çok kızarsam çarparım ben Çok üzgünüm çoook

fazla açıksözlü olduğunuz için yadırganmışsınız heralde.....sizi yadırgayan kişi hiç çocuğunu azarlayan yada laftan anlamadığında hafiften bi dokunan anne görmemiş heralde..uzaydamı yaşıyor acaba kendileri.......

benim çocuğum yok ama ortada yadırganıcak bişeyde görmedim...

Back
X