izin vermezler gittin gelemezsin derler görümcemle aynı binadayım ve görümcem yengem oluyo.. onu hergün göremem nasıl yapıcam bilmiyorum arkadaslarım..Bence arayıp çocuklar evini arıyor sen evden çık biz geleceğiz nereye gidersen git deyin.
Ama barışma girişiminde bulunmayın kendiniz çıkmışken
hep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.Evinizi özlemediniz aslında güven alanınızı arıyorsunuz o yüzden bir an önce yeni bir düzen kurulması gerekiyor evi bir anlık sinirle terk ettiğinize inanmıyorum biz kadınlar muhakkak demlenen kararlar alırız. Kendinize bir ev tutun eğer maddi imkanınız yoksa anne evinizde nasıl konforunuzu arttirabileceğinizi düşünün.
o sustukca kahroluyorum. keske kavga etse deliler gibi ama susmasa. evliliğim boyunca hiç ortak noktamız yoktu. sürekli calısıyordu 2-3 e kadar. ama bir sohbet istiyordu insan. bilmiyorum kiSorun evinize dönmekten ziyade eşinizin 15 gün boyunca sizi aramaması. Üstelik 2 çocuğu varken... Sorun burada.. Allah yardımcınız olsun.
Buradaki yorumların gazıyla hareket edersen böyle olur.eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Ben anlıyorum. Sevmeyen insan susar.. Sevse duramaz... Evden cikmasaydiniz diyemem. Çünkü erkekler konfor alanını terketmez pek. Terk etmek zorunda kalan hep kadın olur. Çünkü buna zorlanır. İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal. Şu an ne yapabilirim. Hayatımı nasıl degistirebilirim buna odaklanın. İş yoksa iş bulmakla başlayın. Sonra aile evinden çıkmaya çalışın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurmaya bakın. Bunlar çok kolay şeyler değil biliyorum ama imkansız da değilo sustukca kahroluyorum. keske kavga etse deliler gibi ama susmasa. evliliğim boyunca hiç ortak noktamız yoktu. sürekli calısıyordu 2-3 e kadar. ama bir sohbet istiyordu insan. bilmiyorum ki
Empati yapıyorum bende çok üzülürdüm mental olarak zor günler. Ama birçok hayat ihtimali var pozitif ve olumlu yaşam fikrine tutunun demeyeceğim yapışın yani çünkü yeni düzen fikri size böylelikle daha yumuşak bir geçişle gelecektirhep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?