evimi bıraktım pişmanım

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....

Kimse güvenli alanından çıkmak istemez zaten. Kavga da olsa o da olsa bu da olsa mutlu anılarınız da vardır, kaleniz gibidir eviniz. Normal. Ama o evde ve o kişiyle kendinizi var etmediğinize göre evsiz ve eşiniz olmadan da ilerleyebilirsiniz.

işte düşünemedim.. o ev de ev değildi içinde duramıyordum. taşınıcaktık normalde herseyim koliliydi. öyle bıraktım cıktım.. çok bunalmıstım evi o an gözüm görmedi ama bilmiyorum 15 gün oldu hala aramadı sormadı. annesi izin vermez aramasına ne diye üzülüyoeum bilmiyorum. 7 senelik evlilik iğrenç bir hayat ama sanki böyle olmsaydı herşeyi düzeltebilrdim gibi hissediyorum..

Evinizi özlemediniz aslında güven alanınızı arıyorsunuz o yüzden bir an önce yeni bir düzen kurulması gerekiyor evi bir anlık sinirle terk ettiğinize inanmıyorum biz kadınlar muhakkak demlenen kararlar alırız. Kendinize bir ev tutun eğer maddi imkanınız yoksa anne evinizde nasıl konforunuzu arttirabileceğinizi düşünün.

Bence arayıp çocuklar evini arıyor sen evden çık biz geleceğiz nereye gidersen git deyin.
Ama barışma girişiminde bulunmayın kendiniz çıkmışken
izin vermezler gittin gelemezsin derler görümcemle aynı binadayım ve görümcem yengem oluyo.. onu hergün göremem nasıl yapıcam bilmiyorum arkadaslarım..

Evinizi özlemediniz aslında güven alanınızı arıyorsunuz o yüzden bir an önce yeni bir düzen kurulması gerekiyor evi bir anlık sinirle terk ettiğinize inanmıyorum biz kadınlar muhakkak demlenen kararlar alırız. Kendinize bir ev tutun eğer maddi imkanınız yoksa anne evinizde nasıl konforunuzu arttirabileceğinizi düşünün.
hep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.

Sorun evinize dönmekten ziyade eşinizin 15 gün boyunca sizi aramaması. Üstelik 2 çocuğu varken... Sorun burada.. Allah yardımcınız olsun.
o sustukca kahroluyorum. keske kavga etse deliler gibi ama susmasa. evliliğim boyunca hiç ortak noktamız yoktu. sürekli calısıyordu 2-3 e kadar. ama bir sohbet istiyordu insan. bilmiyorum ki

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Buradaki yorumların gazıyla hareket edersen böyle olur.
Kendi ayaklarin üzerinde durmaya ayrı eve çıkmaya calis

o sustukca kahroluyorum. keske kavga etse deliler gibi ama susmasa. evliliğim boyunca hiç ortak noktamız yoktu. sürekli calısıyordu 2-3 e kadar. ama bir sohbet istiyordu insan. bilmiyorum ki
Ben anlıyorum. Sevmeyen insan susar.. Sevse duramaz... Evden cikmasaydiniz diyemem. Çünkü erkekler konfor alanını terketmez pek. Terk etmek zorunda kalan hep kadın olur. Çünkü buna zorlanır. İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal. Şu an ne yapabilirim. Hayatımı nasıl degistirebilirim buna odaklanın. İş yoksa iş bulmakla başlayın. Sonra aile evinden çıkmaya çalışın. Çocuklarınızla yeni bir hayat kurmaya bakın. Bunlar çok kolay şeyler değil biliyorum ama imkansız da değil

hep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.
Empati yapıyorum bende çok üzülürdüm mental olarak zor günler. Ama birçok hayat ihtimali var pozitif ve olumlu yaşam fikrine tutunun demeyeceğim yapışın yani çünkü yeni düzen fikri size böylelikle daha yumuşak bir geçişle gelecektir

Aileniz cocuklara bakarsa calismayi dusunur musunuz belki kafaniz dagilir ve daha doğru kararlar alabilirsiniz, guveniniz yerine gelir.

Kendi düzeninizi kurmayı deneseniz. Kendinizi o adama bağımlı hissediyorsunuz işe girin. Çocuklar küçükse bir iki sene sabredin çalışın kreşe verin yavaş yavaş kendi düzeninizi kurun. Ya da adamdan şikayet etmeyin ne yaparsa razı olun oturun size değer vermeyen çocuklarını bile merak etmeyen adamla

Back
X