evimi bıraktım pişmanım

Adamdaki rahatlığa bak
2 çocuğunu aramıyor bile mis gibi devam ediyor bekar bekar
Bence evden ayrılmanız iyi olmuş,artık kendi düzeninizi kurun,evi ev yapan içindeki mutlu anılardır,dört duvar değil
annesi bebek gibi davranıyor. ben öyle davranmadım onu idare etmedim pohpohlamadım diye böyle oldu. annesi simdi bebek gibi bakıyorduk aramıyordur bizi gözleri. ama hakkım helal değil beni bu hale soktu.

annesi bebek gibi davranıyor. ben öyle davranmadım onu idare etmedim pohpohlamadım diye böyle oldu. annesi simdi bebek gibi bakıyorduk aramıyordur bizi gözleri. ama hakkım helal değil beni bu hale soktu.
Ne önemi var ki? Anası da kendisi de sizden uzak olsun bence. Çocuklarını bile aramayan adamdan kimseye hayır gelmez.

hep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.
Sevsen gitmezdin bence.. bu sevgi degildir, olsa olsa aliskanlik

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
'' Gelmeyecek biliyorum '' dediğiniz bir adam için pişmanlık duymayın bence.

eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Bak güzel kardeşim seven adam ana mana dinlemez arar.
Annesi izin vermediği için çocuğunu, karısını arayamayan adamdan olmaz.
Bu bunaldığın yer gidişatın değişeceği yer. O da biliyor arayacağını. Kendini kontrol edip değiştiremezsen onu hiç değiştiremezsin.
Kendine gel ve peşinden koşar da kırgınlığını telafi ederse affet. Değilse yol ver.

Ayrılık kolay değil. Güle oynaya yaşayan azdır sanırım. Burda tercih gerekiyor. Boktan bir evlilik mi ezilen gurur mu görülmeyen ilgi mi yoksa gururlu ve bir süre üzüntülü hayat mı?
Ben ikincisini seçtim ve bir kere pişman olmadım.
Ve son olarak dönerse senin demişler ya dönmediyse bence boşverin o herifi.

Buradaki yorumların gazıyla hareket edersen böyle olur.
Kendi ayaklarin üzerinde durmaya ayrı eve çıkmaya calis
Buradaki insanların gazıyla terketmedi! Terkettikten sonra yazdı. Kaldı ki bir kadın evi terkediyorsa kaç kere o noktaya gelip durmuş en son çaresizce yapmıştır!

işte düşünemedim.. o ev de ev değildi içinde duramıyordum. taşınıcaktık normalde herseyim koliliydi. öyle bıraktım cıktım.. çok bunalmıstım evi o an gözüm görmedi ama bilmiyorum 15 gün oldu hala aramadı sormadı. annesi izin vermez aramasına ne diye üzülüyoeum bilmiyorum. 7 senelik evlilik iğrenç bir hayat ama sanki böyle olmsaydı herşeyi düzeltebilrdim gibi hissediyorum..
Iş bulun kendinize ev tutun biryerden baslayın daha guzel olur herşey

Buradaki insanların gazıyla terketmedi! Terkettikten sonra yazdı. Kaldı ki bir kadın evi terkediyorsa kaç kere o noktaya gelip durmuş en son çaresizce yapmıştır!

Kaldiki burda genelde ortada siddet yoksa veya can güvenligi tehlikede degilse kadina cocuklarinla evini terk etme o gitsin denir. Bencede aslinda dogru olan kadinin evden gitmemesi. Ama bir cok konuda kadinlarin ailelerin evine gittiklerini görüyoruz. Sanirim maddi imkanlari olmadigindan (yani kira ödemek icin felan)

Kaldiki burda genelde ortada siddet yoksa veya can güvenligi tehlikede degilse kadina cocuklarinla evini terk etme o gitsin denir. Bencede aslinda dogru olan kadinin evden gitmemesi. Ama bir cok konuda kadinlarin ailelerin evine gittiklerini görüyoruz. Sanirim maddi imkanlari olmadigindan (yani kira ödemek icin felan)
Aynen. Ben önce evden kovdum (bu aşamaya 10 yılda geldim)sonra boşadım sonra annemin evine yerleştim. Kamu personeliyim kiramı 5250 yaptı 2 çocuk var nasıl kalabilirdim ki. Şansım ailem evi bana bıraktı çocuklarımla

Anne evinde yapamıyorsan kendi evine dön o gitsin ? Biraz daha sabırlı ol bakalım ilerde arar çocuklar var mecbur arayacak panik yapmamalısın... İş bulup çalış a bilir sin kafan dağılsın ?

2 çocukla 15 gündür sizi arayip sormayan adami iyi ki terketmissiniz.Baba olamamış koca olamamış.Hic üzülmeyin.Annesi için karısına evlatlarina sahip çıkmıyorsa zaten bir sonunuz olmazdi.Siz hep ezilen taraf olacaktınız ve dayanamadığınız noktada ayni kısır döngüyü yasayacaktiniz.
Çocuklar kac yaşında? aileniz baksın siz çalışın.Hem maddi hem de manevi olarak size iyi gelir.Kafaniz dağılır.
Olacakla ölmüşe çare yokmuş.Bosanan yada ayrılık yaşayan her kadın eskiyi özlüyor.Ama neler çektiği yasadiklari aklına gelince iyi ki ayrılmışım diyor.Zaman herşeyin ilaci.Sizin çok taze olaylar.Biraz bekleyip sabredin.Belki gelip af diler.O zaman neler konuşacağınızı düşünün.Ama gelmeme ihtimali de var.Ondan sonrasini da avukata danışarak planlayin.Allah yardımcınız olsun

Aranızdaki iletişimi,sevgiyi, tartışmaları sorunları ancak sen bilirsin.Belki inada bindirmiştir.Bazi erkekler kötü (narsist)..
Ya da sizi sürekli alttan almıştır usanmıştır (mevzuyu bilmiyorum)sizin dönmenizi bekliyor olabilir..Zor bı durum.

Ben 1 aylık tatile gittiğim zaman bile evimi özlüyorum. Neticede kendi alanım ve alışkanlığım. Evinizi özleminiz normal. Ama vurdumduymaz bir adam için üzülmemeniz gerektiğini öğrenmelisiniz ya da kabullenmelisiniz.

2 çocuğunuz var çocuklar babalarını secemez ama siz eşinizi seçebilirsiniz eğer eşiniz 15 gün boyunca bir kere bile aramamissa o adam da babalık kapasitesi yok demektir bana göre bu saatten sonra size düşen eğer anne evinde rahat etmiyorsanız size uygun bir iş bulup çalışıp zamanla kendi evinize cikmanizdir olmaz diyorsanız anne evinde kendi alaninizi oluşturmaya ve oraya alışmaya bakın. Orada da kendinize bir düzen oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum bir anneden hem baba ve hem anne olur ben biz kadınlarda o gücü görüyorum ve eğer öyle bir eşe sahipsem bırakıp gittiğime hiç pişman olmaz hatta çocuklarım adına özellikle sevinirdim. Ben babaları da olmadan kadınların çocukları iyi bir ahlakla ve düzenle yetistirebilecegine inanıyorum. Neden yapamayasiniz ki?♥️

Back
X