- 28 Kasım 2010
- 42.401
- 140.818
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annesi bebek gibi davranıyor. ben öyle davranmadım onu idare etmedim pohpohlamadım diye böyle oldu. annesi simdi bebek gibi bakıyorduk aramıyordur bizi gözleri. ama hakkım helal değil beni bu hale soktu.Adamdaki rahatlığa bak
2 çocuğunu aramıyor bile mis gibi devam ediyor bekar bekar
Bence evden ayrılmanız iyi olmuş,artık kendi düzeninizi kurun,evi ev yapan içindeki mutlu anılardır,dört duvar değil
Ne önemi var ki? Anası da kendisi de sizden uzak olsun bence. Çocuklarını bile aramayan adamdan kimseye hayır gelmez.annesi bebek gibi davranıyor. ben öyle davranmadım onu idare etmedim pohpohlamadım diye böyle oldu. annesi simdi bebek gibi bakıyorduk aramıyordur bizi gözleri. ama hakkım helal değil beni bu hale soktu.
Sevsen gitmezdin bence.. bu sevgi degildir, olsa olsa aliskanlikhep gitmek istiyordum ama sanki o kişi değilmisin gibi hissediyorum. çok sorunlar yasadım ama biz birbirimizi sevmiyorduk. ama buraya gelince sevdiğimi ya da alıstıgımı hissettim. kalbim acıyor. beni değil en azından cocuklarını sorsaydı. çok kötü cıkarcı insanlar.
'' Gelmeyecek biliyorum '' dediğiniz bir adam için pişmanlık duymayın bence.eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Bak güzel kardeşim seven adam ana mana dinlemez arar.eski konumdan bilinir evi terkettim eşimin ilgisizliği anneci olması sevmemesi yüzünden ama çok pişmanım iki çocukla anne evindeyim. evimi özledim bi anlık sinirle cıktım ama düşünecek durumda değildim kavgalardan dolayı. ama pişmanım. gelmeyecek biliyorum çok içim daralıyo. bunalıyorum. evlilik düzgün değildi ama kendi alanım vardı. çok zorlanıyorum... ne yapıcam bilmiyorum.. arayıp sormuyo hayatına devam ediyo ama ben edemiyorum ....
Buradaki insanların gazıyla terketmedi! Terkettikten sonra yazdı. Kaldı ki bir kadın evi terkediyorsa kaç kere o noktaya gelip durmuş en son çaresizce yapmıştır!Buradaki yorumların gazıyla hareket edersen böyle olur.
Kendi ayaklarin üzerinde durmaya ayrı eve çıkmaya calis
Iş bulun kendinize ev tutun biryerden baslayın daha guzel olur herşeyişte düşünemedim.. o ev de ev değildi içinde duramıyordum. taşınıcaktık normalde herseyim koliliydi. öyle bıraktım cıktım.. çok bunalmıstım evi o an gözüm görmedi ama bilmiyorum 15 gün oldu hala aramadı sormadı. annesi izin vermez aramasına ne diye üzülüyoeum bilmiyorum. 7 senelik evlilik iğrenç bir hayat ama sanki böyle olmsaydı herşeyi düzeltebilrdim gibi hissediyorum..
Buradaki insanların gazıyla terketmedi! Terkettikten sonra yazdı. Kaldı ki bir kadın evi terkediyorsa kaç kere o noktaya gelip durmuş en son çaresizce yapmıştır!
Cok haklısınbiz kadınlar muhakkak demlenen kararlar alırız.
Aynen. Ben önce evden kovdum (bu aşamaya 10 yılda geldim)sonra boşadım sonra annemin evine yerleştim. Kamu personeliyim kiramı 5250 yaptı 2 çocuk var nasıl kalabilirdim ki. Şansım ailem evi bana bıraktı çocuklarımlaKaldiki burda genelde ortada siddet yoksa veya can güvenligi tehlikede degilse kadina cocuklarinla evini terk etme o gitsin denir. Bencede aslinda dogru olan kadinin evden gitmemesi. Ama bir cok konuda kadinlarin ailelerin evine gittiklerini görüyoruz. Sanirim maddi imkanlari olmadigindan (yani kira ödemek icin felan)
Kesinlikle erkekler çöküyor o yüzden ne yapacaklarını bilemiyorlar..Cok haklısınbu yuzden ayrılıklardan sonra kadınlar daha rahat hissediyor,elimden gelen her seyi yaptim diyerek