- 22 Mayıs 2011
- 155
- 5
- 116
canım şimdi okudum konunu. ama en azından senin düşmanın belli benim kaynanam yüzüme güldü arkamdan iş çevirmiş. iftira attı bana. güya ben onu aramışım bi sürü laf söylemişim güya felç olmuş falan. daha bi sürü şey. ve ben o zaman 14 haftalık hamileydim hiçbirinden haberim yoktu. telefonda bi sürü laf saydı bana gelme dedi ama sebep biliyordum. meğer aileme mail atmış neler yazmış. aklım durdu. benimle ilgili yazdıklarını okudukça delirdim. sonra eve döndüm. ama gel dedi bana. meğer planmış hepsi kaynanam hiç utanmadı bile yaptıklarına yalanlarına. biz eşimle hala kötüyüz. ve nedense hala onlara inanıyor. ama ben hakkımı helal etmiyorum ve bunuda söylüyorum. gitmiyorum fazla.ama o utanmadan hep geliyor surat asıyorum artık ama aldırmıyor bile. umrumda bile değiller inan. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. doğumumu bile mahfetti Allahın belaları. görümcemi evden kovdum benden iyisi olmadı. demekki bundan anlıyorlarmış. ama kaynanam hala gözyaşıyla yönetiyor kocamı. kocama kalsa aklına bakmıyormuş ama nedense dedikleri hep oluyor. en azından çocuk yok ve yok yakınken döndün canım. Allahım senin yüzünü güldürsün İnşallah. bundan sonra çok mutlu ol inşallah. bu arada o görümceninde çok mutlu bi hayatı ve kul köle bi kocası vardır. kaynanan onu etekleri altına almıştır. bizimkiler öyle çünkü. Allah büyük diyorum sadece
bitanem yaaa ya bizim cektigimiz ne ya neden biz cekmek zorundayiz bunlari neden erkekler cekmiyorlar bu kaynanalar allah onlari nasil bildiyse oyle yapsin. cok sagol bitanem benim allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.Dün duydumki bir gorumcemin hayati iyi degilmis olmaz iste yuva yikanin yuvasi olmazz allah onlarada versin insallah benim yuvami el birligile yiktilar birtanesi bile demedi bana demediki dur canim ben senin arkandayim sakin pes etme biz senin yanindayiz veya birkere ogullariyla konusmadilar hemen bitmis bitmis asla olmuyacak bu yuva asla geri donmesin demisler allahim sen buyuksun