• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi bosalttim

canım şimdi okudum konunu. ama en azından senin düşmanın belli benim kaynanam yüzüme güldü arkamdan iş çevirmiş. iftira attı bana. güya ben onu aramışım bi sürü laf söylemişim güya felç olmuş falan. daha bi sürü şey. ve ben o zaman 14 haftalık hamileydim hiçbirinden haberim yoktu. telefonda bi sürü laf saydı bana gelme dedi ama sebep biliyordum. meğer aileme mail atmış neler yazmış. aklım durdu. benimle ilgili yazdıklarını okudukça delirdim. sonra eve döndüm. ama gel dedi bana. meğer planmış hepsi kaynanam hiç utanmadı bile yaptıklarına yalanlarına. biz eşimle hala kötüyüz. ve nedense hala onlara inanıyor. ama ben hakkımı helal etmiyorum ve bunuda söylüyorum. gitmiyorum fazla.ama o utanmadan hep geliyor surat asıyorum artık ama aldırmıyor bile. umrumda bile değiller inan. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. doğumumu bile mahfetti Allahın belaları. görümcemi evden kovdum benden iyisi olmadı. demekki bundan anlıyorlarmış. ama kaynanam hala gözyaşıyla yönetiyor kocamı. kocama kalsa aklına bakmıyormuş ama nedense dedikleri hep oluyor. en azından çocuk yok ve yok yakınken döndün canım. Allahım senin yüzünü güldürsün İnşallah. bundan sonra çok mutlu ol inşallah. bu arada o görümceninde çok mutlu bi hayatı ve kul köle bi kocası vardır. kaynanan onu etekleri altına almıştır. bizimkiler öyle çünkü. Allah büyük diyorum sadece

bitanem yaaa ya bizim cektigimiz ne ya neden biz cekmek zorundayiz bunlari neden erkekler cekmiyorlar bu kaynanalar allah onlari nasil bildiyse oyle yapsin. cok sagol bitanem benim allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.Dün duydumki bir gorumcemin hayati iyi degilmis olmaz iste yuva yikanin yuvasi olmazz allah onlarada versin insallah benim yuvami el birligile yiktilar birtanesi bile demedi bana demediki dur canim ben senin arkandayim sakin pes etme biz senin yanindayiz veya birkere ogullariyla konusmadilar hemen bitmis bitmis asla olmuyacak bu yuva asla geri donmesin demisler allahim sen buyuksun

ee allah buyk, hic kimse bu hayatta baskalarina yaptiginin cezasini cekmeden olmezmis.
sen hic merak etme, bizim sahibimiz allah, o hic kimseye hakszilik yapmaz, sahpsiz degiliz.

ay ben bunu haftaya yasayacagim, icimde garip bir korku var.
Nasil yapicam bilmiyorum, dimdik olmaliyim, ama nasil yapicam o esyalari görünce. Hepsinde ayri bir ani :(
tavsiyeleriniz olabilir mi bu durumda?

ayy canim icinden nasil geliyorsa oyle yap eger ofken varsa ordaki esyalardan ofkeni cikar yirt kir dok ne varsa ben oyle yaptim ve rahatladim nasil olsa o esyalar cope gidicek bende cok korkuyordum ama allah sabrini veriyor ve sakinn ama sakinnn yanliz gitme arkadasin olsun yaninda benim arkadasim geldi annem geldi ve abim. Abim esyalari tasidi ben birkac mobilyalari kirdim ama en kotusude gelinligim oldu onu gorunce icim sizladi sonra annem aldi ve bir koseye atti daha fazla bakmayim diye alllah yardimcin olsun ama hemen bitiyor en zorunu bosanma kararini verirken yasiyorsun onuda asmissin bunuda yaparsin insallah

Canım siz nasıl evlenmiştiniz?
Severek mi?
Nasıl gerceklesti bu evlilik..
Rabbime çok şükür böyle bi aileden kurtulmussun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Umarım bundan sonra cok mutlu olursun canım benim.
Allah yolunu acık etsin..

aynı şeyleri yaşadım..o koltuklarıma perdelerime dolabıma dantellerime geceliklerime onun yattıgı yastıga kokusuna resimlerimize çarsaflarımıza terliğimize cd lerimize...baktım baktım..çöp bile almadan elbiselerimi alıp çıkmıştım....içim cız edecektii baktıkça....canım acıyacaktı..ona bırakmıştım..tüm anılarımızı...üzülme demeyeceğim..çünkü zaten üzülmüyorsun..için kan ağlıyor yanıyor midenin üstünde göğüs boşluğunda bir yumruk oturmuş gibi..su içiyorsun ayran içiyorsun ilaç içiyorsun o yangın gitmiyor..gitse yemek yiyeceksin...canın acıyor...onu hatırladıkça haketmediğin yasadıgın ne yi hatırlarsan kan uykulardan uyanıyorsun..gelecekle ilgili planlarında o yok..evin yok..hayallerini sıfırlayacaksın..hayatı sıfırlayacaksın..ikinci el bi hayatın olacak..kırık kalbin onarılmayacak..hiçbir yapıştırıcı aşk sevgi unutturmayacak o acıyı...ama inanki en azından beklenti içinde olmayacaksın...belki birgün demeyeceksin..bir ay iki ay bir sene sonra..beklemeyeceksin....[/QUOTE slm cnm allah kolaylık versin her satırını okuyp ağladım bir kendimi düşündüm çok seviyorum ben eşimi ilerde böyle bişey olursa allah vermesin ölürüm herhalde oyüzden üzülme demicem allah yardımcın olsun

Canım siz nasıl evlenmiştiniz?
Severek mi?
Nasıl gerceklesti bu evlilik..
Rabbime çok şükür böyle bi aileden kurtulmussun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Umarım bundan sonra cok mutlu olursun canım benim.
Allah yolunu acık etsin..

canim biz 2 sene beraberdik severk evlendik ama artik bunada inanmiyorum severkte evlensen gourcu usulude evlensen sonucta ayrilik oluyor bir dugunde tanismistik cok guzeldi hersey hatta tatile bile gitmistik ozamanlar ben hep diyordumki benim sevgilim kadar romantik bir erkek yok bu dunyada neler yapiyordu bana allahim yaa insanin cildirasi geliyor evlendikten sonra tamamen baska bir insan karsimdaydi resmen hayal kirikligina ugradim cok cektim sinir krizleri gecirdim hastaneye bile goturmedi beni karsima gecip bakti sadece.:47:

bende evimi boşallttım hiçbişi almak dokunmak istemedim. lanet ettim o eve... ama hiç bi şekilde beddua etmiyorum. en büyük bedduam benim yaşadığımı yaşasın.. tekrar evlensin ve o zaman anlasın kıymetimi. bunu gerçekten o kadar çok istiyorumki..

herseyimi aldim derken kendime ait olan kiyafetlerimi aldim ozel esyalarimi aldim hakkimizda hayirlisi olsun

çok geçmiş olsun canım, umarım bundna sonrası hayal bile edemeyeceğin kadar güzel geçer senin için. allah yolunu açık etsin, hiç üzülme değersiz insanlar için...

herşeyden önce allah sabır ve güç versin sana
yeni hayatını kurmanda allah hep yanında olsun
bundan sonraki hayatın hep lehine ve mutlulukla huzurla dolsun
çok zordur elbette
birazda alıştığımız hayatı bırakmak zor geliyor insana
yeni hayatına alışınca üzüntülerin azda olsa geçecektir umarım
herşey gönlünce olsun canım

geçen hafta gazetede bir yazı okudum
evlilik uzmanının bir yazısıydı
son dönemlerde sorunlu ailelerden boşanmayla sonuçlananların
büyük çoğunluğu aileler yüzündenmiş
aldatma olayı yaşanan ailelerde bile boşanma oranı bu kadar yüksek değilmiş.
yani aldatma olupta evliliği iyi giden aileler varken
eşlerin aileleri yüzünden sorun yaşanan aileler evliliklerine devam edemiyorlarmış
yazık şu ailelere yaa yazık
bir insan nasıl çocuğunun yuvasının yıkılmasına göz yumar buna neden olurki

kizlar ben bir konu acmistim bosaniyorum diye okuyanlar biliyordur dun butun esyalarimi evimden aldim cok kotuydum o an herseyi kirmak istedim ama annem beni engelledi bosver dedi degmez ama yinede birseyler kirdim ve cok rahatladim onlardan kimse yoktu allahtan onu gorseydim mahfedecektim agladim bosaldim ne hevesle ben o evimi duzmustum suslemistim allah onu kahretsin insallah onu ve ailesini

2 ay önce bende yaşadım.. alışılıyo cnm acın gün geçtikçe hafifleyecek inşş undan sonra çok daha güzel bi insna çıkar karşına çok mutlu olursun..zor bi dönem bende yaşıyorum ama güçlü olamk zorrundayızz Rabbim bu durumda olan bütün kadınlara yardım etsinn:59:

herşeyden önce allah sabır ve güç versin sana
yeni hayatını kurmanda allah hep yanında olsun
bundan sonraki hayatın hep lehine ve mutlulukla huzurla dolsun
çok zordur elbette
birazda alıştığımız hayatı bırakmak zor geliyor insana
yeni hayatına alışınca üzüntülerin azda olsa geçecektir umarım
herşey gönlünce olsun canım

cok sagol caanim bunuda atlaticam insallah

2 ay önce bende yaşadım.. alışılıyo cnm acın gün geçtikçe hafifleyecek inşş undan sonra çok daha güzel bi insna çıkar karşına çok mutlu olursun..zor bi dönem bende yaşıyorum ama güçlü olamk zorrundayızz Rabbim bu durumda olan bütün kadınlara yardım etsinn:59:

aminnnnn biz guclu olmak zorundayiz canim cunku allah bizi kadin olarak yaratti ve guclu olmayi basariyorumda suan icimde hic bisiyok bombos herseyi sifirladim gecmisi hatirlamiyorum bile unuttum gitti:66:

geçen hafta gazetede bir yazı okudum
evlilik uzmanının bir yazısıydı
son dönemlerde sorunlu ailelerden boşanmayla sonuçlananların
büyük çoğunluğu aileler yüzündenmiş
aldatma olayı yaşanan ailelerde bile boşanma oranı bu kadar yüksek değilmiş.
yani aldatma olupta evliliği iyi giden aileler varken
eşlerin aileleri yüzünden sorun yaşanan aileler evliliklerine devam edemiyorlarmış
yazık şu ailelere yaa yazık
bir insan nasıl çocuğunun yuvasının yıkılmasına göz yumar buna neden olurki

benimde buna aklim almiyor benim ailem perisan oldu ya inanin ben teselli ediyorum ailemi onun ailesi napti resmen yikti ya yapicak yerde :19:

benimde buna aklim almiyor benim ailem perisan oldu ya inanin ben teselli ediyorum ailemi onun ailesi napti resmen yikti ya yapicak yerde :19:

bunu anlamıyorum zaten göz göre göre bir yuva yıkılıyor
ve onlar hala takım tutar gibi taraf oluyor ve
hepsi oğullarını boşanınca daha iyi olacak sanıyorlar ya pes yaa vallahi pes

Prof. Üstün Dökmen bir konuşmasında şunu demişti ;
neden gelinlerin annesi ANNE oluyorda
erkeklerin annesi anne olmuyor KAYNANA oluyor demişti
neden anne olmayı başaramıyorsunuz demişti
çok hoşumu gitmişti
evet maalesef kayınvalidelerimiz anne olmayı başaramıyorlar
ve bu yüzden anne gibi davranamıyorlar

Son düzenleme:
bunu anlamıyorum zaten göz göre göre bir yuva yıkılıyor
ve onlar hala takım tutar gibi taraf oluyor ve
hepsi oğullarını boşanınca daha iyi olacak sanıyorlar ya pes yaa vallahi pes

Prof. Üstün Dökmen bir konuşmasında şunu demişti ;
neden gelinlerin annesi ANNE oluyorda
erkeklerin annesi anne olmuyor KAYNANA oluyor demişti
neden anne olmayı başaramıyorsunuz demişti
çok hoşumu gitmişti
evet maalesef kayınvalidelerimiz anne olmayı başaramıyorlar
ve bu yüzden anne gibi davranamıyorlar

bence ogullarini kiskaniyorlar cekemiyorlar paylasamiyorlar hala süt cocugu olarak goruyorlar birakin atik su ogullarinizi ya onlarinda bir yuvasi var sizin yuvaniz gibi birakin artik ne istiyorsunuz buyuduklerini kabullenemiyorlar :20:

Back
X