EViMi ÇEŞME OLARAK KULLANAN TEYZE

teyzen su arıtmasından zemzem suyu akıyor sanıyor herhalde...suyun 1 tonu 4.500 tl olmuş..söyle sende teyzeciğim sende bir su arıtma cihazı al böyle gün boyu sakalar gibi su taşımaktan kurtul diye...

Haftada 40 litre su fazla harcandı diye fatura o kadar farkediyor mu
Yoksa arıtmada daha fazla mı su harcanıyor

bizde de var ve iplik gibi musluktan nasıl 19 lt dolduruyorsunuz? söyleyin limiti bitti bozuldu vs gibi beyaz yalanlara da başvurabişlirsiniz:)

bizde de var ve iplik gibi musluktan nasıl 19 lt dolduruyorsunuz? söyleyin limiti bitti bozuldu vs gibi beyaz yalanlara da başvurabişlirsiniz:)
şöyle ki bir sürahi ayarladım onunla dolduruyorum. su bitince bekliyorum dolduğu zaman tekrar ayni isleme devam. bazı yorumlarda doldurun ne olacak demişler ama doldurması bile ayrı bir sorun halbuki.

Haftada 40 litre su fazla harcandı diye fatura o kadar farkediyor mu
Yoksa arıtmada daha fazla mı su harcanıyor
şöyle bir durum var. sizin musluktan tek seferde aldığınız suyu misal arıtmada iki seferde aldığınızı düşünün. suyun bir kısmı atık olarak gidiyor.

aslında söylemesi gereken kişi annem ama o benden daha çekingen söyleyemem ben diyor. getirdiği 2 bidonun birisini yarım doldurup verdim su bitti diye birisi hala dolacak

şöyle ki bir sürahi ayarladım onunla dolduruyorum. su bitince bekliyorum dolduğu zaman tekrar ayni isleme devam. bazı yorumlarda doldurun ne olacak demişler ama doldurması bile ayrı bir sorun halbuki.
Ohoo ya bırak allasen
İşin gücün yok mu onla uğraşıyorsun doldur boşalt bekle
Kimsenin vakti yok öyle bişeye
Vaktim yoktu yapamadım de verme geriye bidon falan

aynı evde yaşıyoruz onların derdi benim de derdim oluyor. kendi kendime atıp tutmuyorum meraklanmayın siz.
Tebriker çok saçma bir tavır çok saçma bir cevap. Açmışsın konu insan gibi bir de soruyoruz. Meraklanmayın diye cevap. Annenle baban idaresindeki bir evde annenin oz kardeşi teyzeye laf söylemek sana mı düşüyor. Senin kendi kurduğun ev mi orası. Anan baban için de dert ise bir zahmet onlar söyleyiverir. Sen oradan cikintilik yapıp insanların ilişkilerini bozma istersen.

Yani eger o dusuncesizse siz de fazla dusunceli olmayin. Cunku hem faturaniz yuksek gelecek hem de ariticinizin kartusu filtresi normalde 1 yil gidecekse 6 ay sonra ölü hale gelecek.
Yani madem cok sevdi kendine de taktirsin netice de su da ariticinin filtresi kartusu da parayla.
Benim de karsi komsum taktirdi ve ben hep hazir su alirdim. Bana kac kez yeminler verdi hazir su alma bidon ver ben doldururum diye ben kabul etmedim asla ama 2 komsu bu teklifi cazip buldu ve kadinin kapisina getirip bos bidonlari birkiyolarlardi. 4 ay sonra aritici ariza verdi. O zaman komsumun kafasi dank etti ve herkesin ayagini kesti.

Ne alakası var ki
Önceki yorumlarında annem çok çekingen ben söyleyemem demiş diye bir yorumu var
Boyle bir durumda kendi kendine gelin güvey olunmaz,aile de şikayetçidir muhtemelen anne direk kız kardeşine söylemeye çekindiği için üye söyleyecek
Çıkışınız çok saçma,evet onun evi çünkü,o ailenin bir bireyi sorunları kendisinin de çökmesinden daha doğal ne olabilir

Bir de anne şikayetçi değilse suyu da o dolduracak. Kız suyu doldurmak da zor diyor. Külkedisi muamelesi yapmaya gerek yok.

sinirlenmemek elde degil. Bskasinin kullandigi suyun parasini bn neden veriyim? Teyzem dahi olsa vrrmezdim..
teyze su parasi cok yuksek geliyor de. Gitsin kokez doldursun

Arıtıcı bozuldu depo dolmuyor de bidonları bırakınca boş ver su yok de gitsin onlar suyu içecek fatura size gelecek ne alaka yani hayır kurumumu sizin eviniz para kolay kazanılmıyor valla teyzem de olsa o düşüncesizlik yapıp getiriyorsa ben onu kırıp kırmamayı düşünmem siz acaba arıtıcı taktırmayan suyu nereden içiyorlardı ?

bidonları biriktirip topluca çesmeden gidip dolduruyorlardı.

hanımefendi önce siz kendi tavrınızı bir sorgulayın lütfen. evet aile bireylerim söyleyemediği için bana düşüyor. ama sizin bu kadar agresif cevap yazma anlayışınıza anlam veremediğim için daha fazla cevap yazmayacağım.

Çekilecek dert değil. Bu eforu bir iş için harcasan para kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…