- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
- Konu Sahibi perseph0ne
-
teyzen su arıtmasından zemzem suyu akıyor sanıyor herhalde...suyun 1 tonu 4.500 tl olmuş..söyle sende teyzeciğim sende bir su arıtma cihazı al böyle gün boyu sakalar gibi su taşımaktan kurtul diye...herkese merhaba...
yazacaklarım pek dert olmasa da artık canımı sıkmaya başladı. babam yaklaşık 7 ay önce su arıtması taktırdı. teyzem bizimle aynı apartmanda oturuyor ve taktırdığımız günden beri haftada en az 2 kez elinde 10 lt iki bazen 19 lt kocaman bidonlar getirip şunları doldurun deyip bırakıyor. ilk zamanlar pek bir şey demedik insanlık hali suyu bitmiştir falan diye ama resmen bizim evi çeşme olarak görüp devamlı getirmeye başladığı için sinirleniyorum. üstü kapalı şakayla bi kaç kez sende bizim evi çeşme sandın falan diye söylüyorum ama 7 aydır getiriyor. kırmadan söylemenin yolu var mı
bizde de var ve iplik gibi musluktan nasıl 19 lt dolduruyorsunuz? söyleyin limiti bitti bozuldu vs gibi beyaz yalanlara da başvurabişlirsiniz:)herkese merhaba...
yazacaklarım pek dert olmasa da artık canımı sıkmaya başladı. babam yaklaşık 7 ay önce su arıtması taktırdı. teyzem bizimle aynı apartmanda oturuyor ve taktırdığımız günden beri haftada en az 2 kez elinde 10 lt iki bazen 19 lt kocaman bidonlar getirip şunları doldurun deyip bırakıyor. ilk zamanlar pek bir şey demedik insanlık hali suyu bitmiştir falan diye ama resmen bizim evi çeşme olarak görüp devamlı getirmeye başladığı için sinirleniyorum. üstü kapalı şakayla bi kaç kez sende bizim evi çeşme sandın falan diye söylüyorum ama 7 aydır getiriyor. kırmadan söylemenin yolu var mı
aynı evde yaşıyoruz onların derdi benim de derdim oluyor. kendi kendime atıp tutmuyorum meraklanmayın siz.Bunu niye annen baban dert etmiyor sen dert ediyorsun
şöyle ki bir sürahi ayarladım onunla dolduruyorum. su bitince bekliyorum dolduğu zaman tekrar ayni isleme devam. bazı yorumlarda doldurun ne olacak demişler ama doldurması bile ayrı bir sorun halbuki.bizde de var ve iplik gibi musluktan nasıl 19 lt dolduruyorsunuz? söyleyin limiti bitti bozuldu vs gibi beyaz yalanlara da başvurabişlirsiniz:)
söyleyemedim halaSöylediniz mi teyzenize ??
şöyle bir durum var. sizin musluktan tek seferde aldığınız suyu misal arıtmada iki seferde aldığınızı düşünün. suyun bir kısmı atık olarak gidiyor.Haftada 40 litre su fazla harcandı diye fatura o kadar farkediyor mu
Yoksa arıtmada daha fazla mı su harcanıyor
aslında söylemesi gereken kişi annem ama o benden daha çekingen söyleyemem ben diyor. getirdiği 2 bidonun birisini yarım doldurup verdim su bitti diye birisi hala dolacakAyda 160 litre su faturayı bu denli etkilemez. Bir kez banyo yapmakla bile 150 litre su harcıyoruz ama su arıtma sisteminde su kısıtlı geliyorsa bunu teyzenize söyleyin istiyorsa kendisi de taktırsın. Söylemeye çekiniyorsanız getirdiği su bidonlarını doldurmayı her defasında biraz daha geciktirin. Sonunda bıkacaktır inşallah :)
Ohoo ya bırak allasenşöyle ki bir sürahi ayarladım onunla dolduruyorum. su bitince bekliyorum dolduğu zaman tekrar ayni isleme devam. bazı yorumlarda doldurun ne olacak demişler ama doldurması bile ayrı bir sorun halbuki.
Tebriker çok saçma bir tavır çok saçma bir cevap. Açmışsın konu insan gibi bir de soruyoruz. Meraklanmayın diye cevap. Annenle baban idaresindeki bir evde annenin oz kardeşi teyzeye laf söylemek sana mı düşüyor. Senin kendi kurduğun ev mi orası. Anan baban için de dert ise bir zahmet onlar söyleyiverir. Sen oradan cikintilik yapıp insanların ilişkilerini bozma istersen.aynı evde yaşıyoruz onların derdi benim de derdim oluyor. kendi kendime atıp tutmuyorum meraklanmayın siz.
Ne alakası var kiTebriker çok saçma bir tavır çok saçma bir cevap. Açmışsın konu insan gibi bir de soruyoruz. Meraklanmayın diye cevap. Annenle baban idaresindeki bir evde annenin oz kardeşi teyzeye laf söylemek sana mı düşüyor. Senin kendi kurduğun ev mi orası. Anan baban için de dert ise bir zahmet onlar söyleyiverir. Sen oradan cikintilik yapıp insanların ilişkilerini bozma istersen.
Bir de anne şikayetçi değilse suyu da o dolduracak. Kız suyu doldurmak da zor diyor. Külkedisi muamelesi yapmaya gerek yok.Ne alakası var ki
Önceki yorumlarında annem çok çekingen ben söyleyemem demiş diye bir yorumu var
Boyle bir durumda kendi kendine gelin güvey olunmaz,aile de şikayetçidir muhtemelen anne direk kız kardeşine söylemeye çekindiği için üye söyleyecek
Çıkışınız çok saçma,evet onun evi çünkü,o ailenin bir bireyi sorunları kendisinin de çökmesinden daha doğal ne olabilir
bidonları biriktirip topluca çesmeden gidip dolduruyorlardı.Arıtıcı bozuldu depo dolmuyor de bidonları bırakınca boş ver su yok de gitsin onlar suyu içecek fatura size gelecek ne alaka yani hayır kurumumu sizin eviniz para kolay kazanılmıyor valla teyzem de olsa o düşüncesizlik yapıp getiriyorsa ben onu kırıp kırmamayı düşünmem siz acaba arıtıcı taktırmayan suyu nereden içiyorlardı ?
hanımefendi önce siz kendi tavrınızı bir sorgulayın lütfen. evet aile bireylerim söyleyemediği için bana düşüyor. ama sizin bu kadar agresif cevap yazma anlayışınıza anlam veremediğim için daha fazla cevap yazmayacağım.Tebriker çok saçma bir tavır çok saçma bir cevap. Açmışsın konu insan gibi bir de soruyoruz. Meraklanmayın diye cevap. Annenle baban idaresindeki bir evde annenin oz kardeşi teyzeye laf söylemek sana mı düşüyor. Senin kendi kurduğun ev mi orası. Anan baban için de dert ise bir zahmet onlar söyleyiverir. Sen oradan cikintilik yapıp insanların ilişkilerini bozma istersen.
Çekilecek dert değil. Bu eforu bir iş için harcasan para kazanırsınşöyle ki bir sürahi ayarladım onunla dolduruyorum. su bitince bekliyorum dolduğu zaman tekrar ayni isleme devam. bazı yorumlarda doldurun ne olacak demişler ama doldurması bile ayrı bir sorun halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?