- Konu Sahibi perseph0ne
-
ne olacak ki diyorsunuz ama biz taktırırken onlar sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler ve onlara 50 tl gelen su faturası bize 130 geliyor ne olacak sanki durumunu biraz geride bıraktık.Kırmadan söylemeye çalışmışsınız anlamamış.
Bana dert olmazdı açıkçası benim teyzem de su arıtma taktırınca akrabasına dolduruyordu ne olacak ki su bu...
tabi ki teyzem benim ama onlara taktırırken sorduk bizim ihtiyacımız yok dediler. hafta en az 40 litre su doldurup veriyorum sizce bu çok mu normal.Teyzem o benim ya arıtma cihazını mı kıskanıyım
dedik biz taktırırken bizim ihtiyacımız yok dediler. bizden çok onların ihtiyacı varmış halbuki.“Teyze siz de mi taktırsanız ,böyle zor oluyor” deyin
onu da söyledim kalsın su birikince doldurursun dedi.Bir daha getirdiğinde, arıtmada su bitmiş çok az var, dolması uzun sürüyor, başka gün doldururuz seninkileri deyin. Birkaç defa böyle yapınca anlar belki.
haha iyiymiş aslında.şaka bir yana öyle de demiştim artık para alıcam sizden diye ama maalesef pek üstüne alınmadı..Damacana başına para alın
hayrat değil burası teyze deyin sonuçta parayla o su bir verirsin iki verirsin ama başa cikilmazki böyle...
Apartmanda bir komsumda var arıtma 5 ltlik suyu 2 tlye doldurup satiyor
evet aynen öyle kimisine göre sorun değil belki ama şimdiden bizim evde sorun olmaya başladı.annem şimdiye kadar tek kelime etmedi konuyla ilgili ancak o bile söylenmeye başladı. biz onlara sorduk taktıracak mısınız diye bizim ihtiyacımız yok dediler.Kırmadan söyleminin bir yolu yok. Zaten bir süre sonra sizin evde de sorun olmaya başlayacak bu iş. Şöyle ki arıtıcının kartuşları daha erken dolacak zamanından önce değiştirmek zorunda kalacaksınız ve su faturanız daha yüklü gelecek çünkü arıtıcıdan geçen suyun tamamı arıtılmıyor bir kısmı atık su borusuyla atılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?