- 24 Mayıs 2016
- 192
- 225
- 103
- Konu Sahibi Huzurun mavi rengi
Olabilir.
Yatak odanızın olduğu cephe açıksa rüzgardan yapabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak odanızın olduğu cephe açıksa rüzgardan yapabilir.
Kışın ortaya çıktı, nemli bölge sayılmaz.İç Anadolu bölgesindeyim.Nem orani yuksek bir muhitte iseniz kesinlikle nem alici cihaz edinin
Cok zor, benim eski evde de olurdu, evi gunde en az 4-5 saat havalandirmama ragmen hem de.
Deneyeceğim, sağ olun.Haftalarca küfle uğraşmış biri olarak çamaşır suyunu bi fısfıslı şişeye dökün ve küfün üstüne sıkın bekleyin küfün kendiliğinden gittiğini göreceksiniz. Kapalı balkonumun duvarındaki ve tavanındaki küflerden bu şekilde kurtuldum şuan tekrar etmedi.
Cnm cif markasinin kuf icin olani var ondan al sk bir gece beklet sil birseycik kalmiyo benimde banyoda oluyodu kalmadi tertemiz oldu marketlere bak bi istersen dur foto atayim hattaYeni bina olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum, her odada değil sadece yatak odamda ve evin bazı kısımlarında oluştu bu sorun ne yapılabilir acaba fikri olan var mı?
Bende gecen sene bu durumu yasadim kisin havalandirmadigimiz icin öyle oldu bir de camasirlari evde asiyoruz ya ondan da nem yapiyor sonra küf olusuyor hatami anladiktan sonra küf yerlere camasir suyu sıktım 40 dakika bekledim 4 gün sonra da boyadim evi bu sene de artik öyle yapmiyorum camasir asacagim odayi kapatip cami aciyorum 1 gün acik kaliyor pencere yukardan acilabiliyor diye ve hergün 1 kez havalandiriyorum hepsi odayla teker teker 20 dakika acik birakiyorum sonra kapatiyorun bi sekilde yoksa bende küflerin önünde gecemezdim bi de onlardan hastalik kapabiliyormusuz dikkat edin baska odalarda varsa küfleri eger yalitimi gecirmen lazim galiba sanirim bilmiyorum ailem baska evdeki sobali ev ya boyamasina ragmen üstüne yine küf cikiyordu ne yapti ne etti olmadi duvarlari birsey ekleyip üstünü kapattilar o sorun cözüldü bilen birine boyaci ile konusun
Yeni bina alt kat daha 6 aylık evliyim esim hava almiyo diyo ama bilmiyom elimden geldiğince havalandiriyom silip supuruyom ama bıktım durumdanÖnce küf nedenini araştırmak gerek galiba, çeşitli sebeplerden olabiliyormuş.
Kokusuz camasir suyu var biliyosunuz onu kuru beze dökün silin oralari daha cikmiyorDenemedim, bir bakayım sağ olun.
Teşekkür ederim.Cnm cif markasinin kuf icin olani var ondan al sk bir gece beklet sil birseycik kalmiyo benimde banyoda oluyodu kalmadi tertemiz oldu marketlere bak bi istersen dur foto atayim hatta