- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
Ev eşinin üzerine alınıp evlilik birliği boyunca beraber ödemişler tabi ki krediler bankaya borçlar kumar oynamak için çekilmiş yemi öğrenmiş arkadaşEvlenmeden önce alınan mal ortak sayılmaz. Ama ödeme planı ortada, birlikte ödendiği kanıtlanırsa bu durum değişebilir diye düşünüyorum. Evlenmeden önce alındığında ev kimin üzerine alınmıştı?
Şerh diye birşey var bilginiz var mıBoşanma durumunda eşin üstüne olursa ev alamazlar gibi, demet akalin da boşanmıştı kocasından böyle
Ev eşinin üzerine alınıp evlilik birliği boyunca beraber ödemişler tabi ki krediler bankaya borçlar kumar oynamak için çekilmiş yemi öğrenmiş arkadaş
Valla yok iyikide yokŞerh diye birşey var bilginiz var mı
Şerh boşanma aşamasındaki çiftler arasında birbirinden habersiz ev satilmasin diye yapılan bir şey bence arkadaşınız evi kendi üzerine alıp bosansin belki kurtarabilirŞerh diye birşey var bilginiz var mı
Ev kimin adına öncelikle ? Kadının mı erkeğin mi?Kızlar merhaba gece gece canım çok sıkıldı arkadaşım adına sizlere sormak istedim yardımlarınıza ve fikrinize ihtiyacımız var
Arkadaşım eşi ile evleri var ama evlenmeden 1 ay önce evi alıyorlar ve kredi ödemeye başlıyorlar ve 10 sene kredi ödediler ipotek kaktı ama sorun şu ki eşi bankalara borçlanmış ama ödemede zorlanıyormuş eve haciz gelme olasılığı var mı var sa nasıl engel olabilir
Erkeğin üstüne ama kredi bitene kadar ipotekli oluyor ve ödemeler evlilik içerisinde devam etmişEv kimin adına öncelikle ? Kadının mı erkeğin mi?
Her şekilde malı kadının üstüne vermesi gerekiyor ama ozaman da ortak oluyorlar heraldeEvlenmeden önce alınan mala eş karışamıyor diye biliyorum. Banka da ipotek etmemeli bence
Şimdi evin erkeğin üzerine olduğunu okudum ve evet eve haciz gelir bu durumda bence. Anca kira sözleşmesi falan yapılsa belki hani başka biri yaşıyor orada şeklinde korunabilir
Araştırıyor ev gitmesin diye uğraşıyor sonra kocasını boşayacakŞerh boşanma aşamasındaki çiftler arasında birbirinden habersiz ev satilmasin diye yapılan bir şey bence arkadaşınız evi kendi üzerine alıp bosansin belki kurtarabilir
Evi kadının üstüne verme olayı satış yoluyla olursa ortak olurlar. Bağış yolunu bi araştırsınlar, belki ordan bir şeyler çıkabilirHer şekilde malı kadının üstüne vermesi gerekiyor ama ozaman da ortak oluyorlar heralde
Evin borcu bitti ise karısının üzerine devretsin,öncesinde karısı ile mal ayrılığı sözleşmesi yapsın. O zaman kadının üzerine icra gelemez .Erkeğin üstüne ama kredi bitene kadar ipotekli oluyor ve ödemeler evlilik içerisinde devam etmiş
Tabi devrettiğinde eş ortak olma olasılığı var mıEvin borcu bitti ise karısının üzerine devretsin,öncesinde karısı ile mal ayrılığı sözleşmesi yapsın. O zaman kadının üzerine icra gelemez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?