Evimi Sevmiyorum

konumda da bahsettiğim gibi, belki bunlar bahane, bu evde yaşadığım huzursuz günler, sorunlar böyle düşünmeme neden oluyor.

haklı olabilirsiniz.
çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine dışarıdan bir meşgale bulmanı öneririm.
ablamda aynı senin gibiydi kızıyorduk eve kapanma evde durdukça huzursuzluğun artıyor dedik. her şey batar olmuştu.
sonra ahşap boyama kursuna takı kursuna gitti. liseyi dışarıdan çocuk gelişimini bitirdi. bir yandan yaptıklarını sattı.
şimdi okulu bitti ve bi özel kreşte çalışıyor çok rahat parasını kazanıyor o kadar pozitif oldu ki her şeyden mutlu oluyor artık.
neyse akıl vermek ve çok uzatmak istemem seni mutlu edecek şeylere yönelmeni tavsiye ederim. böyle olunca eşler de birbirini özlüyor ve sorunlar unutuluyor çünkü kafa dolu oluyor.

Son düzenleme:
Evim evim bölümünde konu açman güzel fikirmiş.İstersen fotolarını çekip konu aç,fikir verelim.

Eşinle birlikte çok mutlu geçen bir günün fotoları varsa çoklu çerçeve alıp gözönüne asabilirsin.
Düğün gününe ait kötü anıların varsa,düğün fotolarını kaldırabilirsin.

Evin ne tarz bilemiyorum,english home da çift figürlü kırlentler var veya 2 kuş motifli olanlardan alabilirsin.
Biraz mum,biraz çiçek,biraz oda kokusu evi sıcaklaştırır.Foto görmeden fikir vermek çok zor.

Asıl yazacağımı unuttum :) lili88 söylemiş,evle ilgili hobiler edinirsen çok güzel olur.
Mesela tahta boyama,çarpı işi,dikiş gibi kendi emeğin olunca,evi süslemek hoşuna gider.

Arkadasim ben inancli olup olmadigini bilmedigim icin acik acik yazmadim. Eger islama inaniyorsan sirkenin cok fazla yarari oldugunu soyleyebilirim. Sen de arastirabilirsin. Evde sirke bulundurulmasi bile cok onemli. Tam bilmiyorum ama ne sirkesi oldugu onemli degil sanirim. Yine de bakabilirsin.
Bir de bana bir arkadasim, kendin okumuyorsan bile bilgisayardan kuran dinletisi ac, evin icinde calsin demisti. Bunu daha sonra bir cok kisiden duydum.
Inancli olup da benim gibi inanci adina hicbir sey yapmayan insanlar bu durumdan rahatsiz oluyorlar. Ben de bir cok seyi inancimi yasamadigima bagliyorum.

zaten peygamber efendimizin sünnetlerinden biri diye biliyorum...sabahları 3çay kaşık sirke içermiş...birde banyo suyunada sirke koyabilirsin..denemekte fayda var

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.ben kaçarak evlendim ve eşimin bekar evine gelin geldim ve 4 ay sonra ikinci yılım bitecek evliliğimde bu arada d 5.5 aylık hamileyim.eşimin umursamazlığı yüzünden çok zor günler geçirdim dükkanımıZ vardı tek kişilik yatakta iki kişi günlerce eve gitmeden yattığımı bilirim.sen en azından eşyalarını kendin seçmişsin ve evini kendin tutmuşsun biraz olumlu düşünmeye çalış bol bol dua et evinde küçük değişiklikler yaparak ısınmaya çalış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yağmur yağdığında sığınabılcegın kışın soğukta donup ölüp haberlere konu olmayacağın yemek pişirip yiyebildiğin sevdiğin bir filmi izleyebildiğin bir evi olmasına çok sevındım canım

Merhaba,

Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.

Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.

bence namaza başla onun eksikliğinden oluyo ne oluyosa (diyeceksin ki sen kılıyomusun benim de sorunlarım var manevi boşluğa da bağlıyorum ama bi türlü devam ettiremiyorum)

Arkadasim inanir misin bilmem ama evin enerjisini degistirmek icin evini sirkeyle silebilirsin.

Bir de insallah en kisa zamanda kendine ait, ici istedigin esyalarla dolu, sana pozitif enerji veren bir evin olur.

canım benim sirke işini ben de duydum ama nereleri silecem her taraf derken benim aklıma çoooooooooooooooooook fazla yerler geliyor nasıl kalkarım onun altından :53:

Canım bende 1yıllık evliyim ve yeni ev değiştirdim..bu evim eskisine göre görüntü olarak daha kötü ama ben güle oynaya taşındım çünkü öncekinde cok problem yasadık..bu evimi sirkeli suyla sildim...bide başka seyler yaptım özelde yazışabiliriz :34:

Banada yazabilirmisin acaba?

Evi begenmemen aranizdaki huzursuzluktan kaynaklaniyor olabilirmi?
Öyle degilse Tasinma durumun yokmu.

canım benim sirke işini ben de duydum ama nereleri silecem her taraf derken benim aklıma çoooooooooooooooooook fazla yerler geliyor nasıl kalkarım onun altından :53:

Paspas yapacagin zaman kovanin icine biraz ekle canim. Bir de ozellikle dis kapini sil. Her paspas zamani yap bunu.

ben de kapıları camları falan da düşündüm korktum :53: eşime de içirmeyi planlıyorum o da işe yarar mı acaba :52: zira ben de bir kv var ondan her şeyi bekliyorum da :47:

Icmek de yararlidir ama en fazla bunyeye yararlidir herhalde.
Ama internetten arastirirsan bircok yararini ogrenebilirsin. Buyuk temizliginde yine kovanin icine biraz sirke dokersin canim.
Fakat her paspas yaptiginda kovaya sirke dokmeyi unutma. Kokmuyor da ayrica. Yine de kokuyu sifira indirsin diye biraz yumusatici filan da katabilirsin.

Icmek de yararlidir ama en fazla bunyeye yararlidir herhalde.
Ama internetten arastirirsan bircok yararini ogrenebilirsin. Buyuk temizliginde yine kovanin icine biraz sirke dokersin canim.
Fakat her paspas yaptiginda kovaya sirke dokmeyi unutma. Kokmuyor da ayrica. Yine de kokuyu sifira indirsin diye biraz yumusatici filan da katabilirsin.

teşekkürler canım bundan sonra sirkesiz temizlik yapmam :40:

bende eskiden bir eve tasinmisdim,ev okadar güzeldiki,tuttuk yerlestik
ama bir türlü isinamadim,naptim ettim yok huzursuzdum o evde
1.sene sonra baska ev buldum onun kadar güzelde degildi ama huzuru buldum yeniden

Sorunlarin illaki etkilemistir ama ben evin enerjisine cok inanirim bazi evler var misafir gittigimizde bile kasvetten oturamadigimiz. Benim cok sukur esimle sorunum yok ama bir eve tasindik begenerekte tutmustuk cok ugrasmistim olsun diye ama bin pisman oldum. Evde hicmi huzur olmaz ruhum daraliyirdu psikolojik rahatsizlik bile gecirdim orda cok sukur tasindik simdi kendi evimdeyim rabbim sanada nasip etsin. Sirkeli suyla sil duali su ic baktin olmuyor tasin kurtul ben misafirlikten evime gelmek istemiyordum o derece:( sirkeye gelince camlarimi bile sirkeyle silerim dis kapiyi kapi onunu evi cok faydali hem manevi olarak hemde temizlik olarak. İnsallah kisa zamanda rahat huzurlu bir ortam bulursun.

Herkese teşekkür ederim.

Bazıları beni ve derdimi sanırım yanlış anlamış, şükürsüzlük yada şımarıklık değil benimki, sorunlarımız yoluna girdiği, evimi eşyalarımı severek,heycanla seçtiğim halde evde negatif bir enerjinin, beni huzursuz eden birşeyin olması...

Tabiki şükürler olsun, ne durumda insanlar biliyor,tanıyor,görüyoruz yalnız ben bambaşka bir şeyden bahsediyorum. Ve aslında cevabınıda aldım, Sirkeyi deniycem. Tabii maneviyatımla ilgilide yapmam gerekenler var.

Uzun zamandır kuranı kerim okumuyor, kandil gecelerini bile önemsemiyor,namaz kılmıyorum mesela. Bu konudaki eksikliğimi gördüğüm halde, eşimle sürekli bu konuda birbirimizi uyardığımız halde bi türlü başlayamıyoruz. :14:

Back
X