Evimi Sevmiyorum

Herkese teşekkür ederim.

Bazıları beni ve derdimi sanırım yanlış anlamış, şükürsüzlük yada şımarıklık değil benimki, sorunlarımız yoluna girdiği, evimi eşyalarımı severek,heycanla seçtiğim halde evde negatif bir enerjinin, beni huzursuz eden birşeyin olması...

Tabiki şükürler olsun, ne durumda insanlar biliyor,tanıyor,görüyoruz yalnız ben bambaşka bir şeyden bahsediyorum. Ve aslında cevabınıda aldım, Sirkeyi deniycem. Tabii maneviyatımla ilgilide yapmam gerekenler var.

Uzun zamandır kuranı kerim okumuyor, kandil gecelerini bile önemsemiyor,namaz kılmıyorum mesela. Bu konudaki eksikliğimi gördüğüm halde, eşimle sürekli bu konuda birbirimizi uyardığımız halde bi türlü başlayamıyoruz. :14:

benim eşimde deterjana alerjisi var ve temizlikte hep sirke kullanırım içine iki çay kaşığı karbonatta koy bence
birde hergün 7 tane felak nas okuyun eşinizle birlikteyken
söylemenize bile gerek yok eşinize rahatlarsınız

eşyaların yerini değiştiren hanımların evde sorunları olduğu söylenir :17:
evliliğiniz daha çok yeni ilk yılda bunlar olur hatta kapılar çarpılıp boşanılır akşam kös kös eve gidilir:1:

2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...

Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...

Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)

Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben

Merhaba,

Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.

Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.

Ayni sorun bende de var cnm:)Seni cok iyi anliyorum.Yalniz benim evimi ben begenmedim seninkinden farkli olarak.Ben evlenmeden once esim ve gorumcem ailelerinden farkli yerde calistiklari icin birlikte tutmuslar.Ben nisanliyken esime israr ettim degistirelim diye dinletemedim.Sirf gorumcem okula rahat gitsin diye tasinmadi.Gelgelim ben o zamandan begenmemistim.3 yil oldu gerek maddi sebeplerden gerek baska sebeplerden hala tasinamadik baska yere:((Moralim cok bozuk.Titiz ve duzenli bir insanim.Oturdugum ev baya eski her yeri dokuluyor.Mutfak kapisi kendi kendine aciliyor.Dert etmiyim tamir ettirelim diyorum esim biraz eli sIKI ona da hic yanasmiyor.Temizlik yapasim gelmiyor inanin.Sabretmeye calisiyorum.Ama sunu gordum ki insanin rahat etmedigi bir evde hayatini devam ettirmesi insani yipratiyor.Cunku huzursuzsun yani

2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...

Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...

Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)

Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben
Resimler ini yollasan belki bir çözüm buluruz

bende evimi sevmiyorum.kiracıyım.35 dairesi olan bi sitede oturuyorum.komşuluk yok.herkes birbirinin arkasından dedikodu ediyor.bende bu yüzden uzak duruyorum.evimde tuvaletlerden,banyo ve lavabo giderinden rüzgarlı havalarda ve genellikle kışın çok fazla kanalizasyon kokusu geliyor :( midem bulanıyor kokudan.günde 2-3 kez tuvalet lavabo sürtüyorum.sitedeki bütün dairelerde varmış koku ama kimse önemsemiyor.alışmışlar herhalde!bu koku yüzünden ve komşular yüzünden evimden soğudum.ağustos ayında kendi evimize taşınacağız sabırla gün sayıyorum

Bir cok cümlenin ben mi yazdım dedim....
İnan bana Evle alakası yok. Eş, akraba, veya başka ve ya hepsi, sıkıntı olmasa inan bir göz ev bile normal gelir...bu kadar net söylüyorum yani. Kesin konuşuyorum. Galibasiz.

Konu sahibi vazgeçmiş sanırım siteden en son temmuz 2014 de girmiş siteye.

Merhaba,

Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.

Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
Bence önce tam olarak neden sevmiyorsunuz bunu bir düşünün.
Sorun tam olarak nedir?
Ev çok önemli ve evin enerjisini aslında içinde yaşayan insanlar belirliyor bence.
Genelde dekorasyonla kadınlar ilgilendiği için ben evlerin kadınların ruhunu da yansıttığını düşünürüm.
Eşinizle ilgili problemler varsa bunların çözümüne odaklanın ilk olarak.
Mesela benim evimi her gören senin evin olduğu çok belli der.
Yani bence öncelik eşinizle ilişkinizi düzeltmek olsun

Acaba baska seylerın acısını evden mı cıkartıyorsun?

Merhaba,

Sorun tam olarak nedir?
Ev çok önemli ve evin enerjisini aslında içinde yaşayan insanlar belirliyor bence.
Genelde dekorasyonla kadınlar ilgilendiği için ben evlerin kadınların ruhunu da yansıttığını düşünürüm.
Yani bence öncelik eşinizle ilişkinizi düzeltmekmola

Sorun tam olarak nedir?
Yani bence öncelik eşinizle ilişkinizi düzeltmek olsun
2014 yılındaki konuyu bulup yorum yapmayı nasıl başardınız😄

2014 yılındaki konuyu bulup yorum yapmayı nasıl başardınız😄
Özellikle girip baktım 2014 te ne yorumlar yapılmış diye.
Birileri yorum yapmış üste çıkmış tarihine bakmadım.
Burada da herkes birbirine laf sokmak için an kolluyor ya

Arkadasim ben inancli olup olmadigini bilmedigim icin acik acik yazmadim. Eger islama inaniyorsan sirkenin cok fazla yarari oldugunu soyleyebilirim. Sen de arastirabilirsin. Evde sirke bulundurulmasi bile cok onemli. Tam bilmiyorum ama ne sirkesi oldugu onemli degil sanirim. Yine de bakabilirsin.
Bir de bana bir arkadasim, kendin okumuyorsan bile bilgisayardan kuran dinletisi ac, evin icinde calsin demisti. Bunu daha sonra bir cok kisiden duydum.
Inancli olup da benim gibi inanci adina hicbir sey yapmayan insanlar bu durumdan rahatsiz oluyorlar. Ben de bir cok seyi inancimi yasamadigima bagliyorum.
Sirkeli suyu ne yapcaz, ben de ev aldım evime çok gıcık oluyorum 😁

Merhaba,

Kesinlikle evdeki huzursuzluğunuz yüzünden bence.
İlk evimiz bildiğin gecekondu gibi bişeydi, mutfak dolabı bile yoktu evde.
İkinci evimizdeki eşyalarımız 2. El döküntü şeylerdi.
Üçüncü evimizin tuvaleti mutfağın içindeydi :D
dördüncü evimiz inek ahırına bakıyordu kokuyu sen düşün
Beşinci evimiz cadde üstünde eski ama güzel bir daireydi
Altıncı evimiz ilk bizim oturduğumuz bir rezidanstı (favorim ama 55 m2 idi)
Yedinci evimiz giriş kattı, üstteki komşular felaketti
Sekizinci evimiz lojmandı, çok.küçük ve karanlıktı her şey tıkış tıkıştı
Dokuzuncu ve son evimiz 25 yıllık bir bina. Dairenin Her yeri dökülüyordu girdiğimizde şimdiye kadar hep öğrenciler kiralamış.

9 senelik evliliğinde Bu kadar çok evde kalmış biri olarak diyebilirim ki keramet evlerin hiçbirinde değil. Sizde.

Ama En çok nerede mutluydun dersen ilk iki evde diyebilirim :) hala da eşimle iki kadeh içtiğimizde o günleri anlatırız birbirimize. Çünkü en çok emeği birbirimize o zamanlar verdik.
Tavsiyem evle uğraşmayı bırakıp sorunun köküne inin. Eşinizle daha ılımlı bir ilişki kurmayı deneyin. Tabi ki karşılıklı olarak. Böylece eve karşı olan hisleriniz de olumlu hale gelecektir.

Back
X