- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Bu cevabinizi taktir ettim.
teşekkür ederim cnm bazen şükretmek gerekir .insanoğluyuz işte hepimiz yapıyoruz bunu ama artık ben böyle bakmaya gayret ediyorum..sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cevabinizi taktir ettim.
Herkese teşekkür ederim.
Bazıları beni ve derdimi sanırım yanlış anlamış, şükürsüzlük yada şımarıklık değil benimki, sorunlarımız yoluna girdiği, evimi eşyalarımı severek,heycanla seçtiğim halde evde negatif bir enerjinin, beni huzursuz eden birşeyin olması...
Tabiki şükürler olsun, ne durumda insanlar biliyor,tanıyor,görüyoruz yalnız ben bambaşka bir şeyden bahsediyorum. Ve aslında cevabınıda aldım, Sirkeyi deniycem. Tabii maneviyatımla ilgilide yapmam gerekenler var.
Uzun zamandır kuranı kerim okumuyor, kandil gecelerini bile önemsemiyor,namaz kılmıyorum mesela. Bu konudaki eksikliğimi gördüğüm halde, eşimle sürekli bu konuda birbirimizi uyardığımız halde bi türlü başlayamıyoruz.![]()
2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...
Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...
Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)
Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben
Merhaba,
Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.
Henüz 8 aydır oturduğum eve ısınamadım.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Evde negatif bir enerji var, sıcaklık yok evde.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
Resimler ini yollasan belki bir çözüm buluruz2. evim bu 1 yılda. bi kez daha değiştiremeyebilirim. Zaten sıfır evde oturmak gibi ve temizlikle ilgili takıntılarım var bulunduğumuz muhitte de çok zor bulmuştuk bu evi. Hem büyük güzel hem kirası uygun ama biraz daha devam ederse bu mutsuzluk mecbur sanırım...
Eşya seçimime bırakın aileleri eşim bile karışmadı herşeyi zevkime göre severek aldım, tabii ara ara keşke söyle yapsaydım-alsaydım pişmanlığı olsada eşyalarımla sorunum yok. Bir de çok yıprandı eşyalarım 3 kez taşındılar çeyizden beri belki onunda etkisiyle...
Evi sirkeyle silmeyi denicem bir de:) bulaşık makinasında fln kullanıyorumda.. nasıl bir etkisi olacak acaba...
Ne sirkesi olduğu önemli, mi? :)
Bi de biz maneviyatımızdan çok uzaklaştık evde 1 yıldır açıkcası ona da bağlıyorum ben
Bence önce tam olarak neden sevmiyorsunuz bunu bir düşünün.Merhaba,
Henüz 1 yıllık evliyim, gel-gitleri olan bir evliliğim oldu başından beri, şu ara toparlanıyor gibi ama benim başka sorunum var.. ki o da; Evimi sevmiyorum.
Çok uzun zaman aradım, ince eleyip sık dokudum (kiradayım) sıfır olsun, ilk ben kullanayım vs gibi, buldum da, çok heycanlı yerleşmiştim ama ne eşyalarımı yakıştırabiliyorum içine, ne huzur buluyorum. Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, kendimi yoruyorum.
Belki aylardır yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle hissediyorumdur ama neyapıcam bilemiyorum, çok huzursuzum.
Bence önce tam olarak neden sevmiyorsunuz bunu bir düşünün.Merhaba,
2014 yılındaki konuyu bulup yorum yapmayı nasıl başardınızBence önce tam olarak neden sevmiyorsunuz bunu bir düşünün.
Sorun tam olarak nedir?
Ev çok önemli ve evin enerjisini aslında içinde yaşayan insanlar belirliyor bence.
Genelde dekorasyonla kadınlar ilgilendiği için ben evlerin kadınların ruhunu da yansıttığını düşünürüm.
Eşinizle ilgili problemler varsa bunların çözümüne odaklanın ilk olarak.
Mesela benim evimi her gören senin evin olduğu çok belli der.
Yani bence öncelik eşinizle ilişkinizi düzeltmek olsun
Özellikle girip baktım 2014 te ne yorumlar yapılmış diye.2014 yılındaki konuyu bulup yorum yapmayı nasıl başardınız![]()
Sirkeli suyu ne yapcaz, ben de ev aldım evime çok gıcık oluyorumArkadasim ben inancli olup olmadigini bilmedigim icin acik acik yazmadim. Eger islama inaniyorsan sirkenin cok fazla yarari oldugunu soyleyebilirim. Sen de arastirabilirsin. Evde sirke bulundurulmasi bile cok onemli. Tam bilmiyorum ama ne sirkesi oldugu onemli degil sanirim. Yine de bakabilirsin.
Bir de bana bir arkadasim, kendin okumuyorsan bile bilgisayardan kuran dinletisi ac, evin icinde calsin demisti. Bunu daha sonra bir cok kisiden duydum.
Inancli olup da benim gibi inanci adina hicbir sey yapmayan insanlar bu durumdan rahatsiz oluyorlar. Ben de bir cok seyi inancimi yasamadigima bagliyorum.
Kesinlikle evdeki huzursuzluğunuz yüzünden bence.Merhaba,
Deme yaa çok uzun yazdım offfff2014 konusu![]()