• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Ama çaresizlik çok zor karnımda çocukla baba evinde olmakta zordu, eve gelen insanlar karşısında sanki utanılacak bisey yapmışım gibi oturmakta zor, herkes beni destekledi biz senin nasıl biri olduğunu biliyoruz dediler
ben yine güçlüyüm kendim çalışıyorum çocuğum için biseyler yapıyorum herkeste biliyo bunu zaten bunu hazmedemiyorlar hamile hamile nasıl çalışıyo diye çekemiyorlar beni. Kimseye paspas olduğum yok evim dışındaki kimseye. Evet kaçıp giderek korkup sindigimi düşündüler
Beni Allah düşünsün bana yeter
Mesajlarınız soğuk duş etkisi yaptı ne güzel aileniz de arkanızdaymış bazı kadınlar seviyor ezilmeyi paspas olmayı

Ya napsaydim he baba evinde mi kalsaydım, zaten eşim gelmeseydi çabası olmasaydı kalacaktım çok zor olacaktı ama kalacaktım. Geldi ve döndüm şimdi de zamanla gorucem bu
Eşinin çabası neydi? Sana annene biz geliriz olsun dedi sonra da ben öyle bısey soylemedim dedi. Senin eşin yalancı. Çocuğum yalancı babayla buyuyecegıne babamın evinde büyüsün. Eşin değişmedi sadece seni eve döndürdü

Eşinin çabası neydi? Sana annene biz geliriz olsun dedi sonra da ben öyle bısey soylemedim dedi. Senin eşin yalancı. Çocuğum yalancı babayla buyuyecegıne babamın evinde büyüsün. Eşin değişmedi sadece seni eve döndürdü
Sağol bilmiyodum bu söylediklerini

Tamam düşünüyor ama düşünmenin daha farklı yolları var mesela yanıma geldi sarılıp opseydi nasılsın iyi misin diye sorsaydı. Aldığım kararla yargilamasaydi beni 1 ay geçmiş sonuçta üzerinden. Bu yuvaya dönerken eşime güvenmek isteyerek döndüm zor oldu ama döndüm. İsterdim ki merhamet sahibi olsun gelsin beni sarsın dinlesin, ablalarıyla birarada otururken beni onlarla bırakıp eve gitmesin, hadi kalk eve çıkalım diyen bi eşim olsun çok isterdim ama dediğim gibi sabrediyorum fevri olmamaya calisiyorm çünkü yeterince psikolojim bozuldu
Anneninki yargilamak degil. Yuregi uzgun, diline vurmus. Senin icin endiseli. Esin icin birsey diyemeyecegim. Tek bildigim kimsenin degismeyecegi ve olmuyorsa zorla oldurmanin anlami olmadigi. Umarim cok cok mutlu olursun. Kadrini kiymetini bilir dilerim.

Anneninki yargilamak degil. Yuregi uzgun, diline vurmus. Senin icin endiseli. Esin icin birsey diyemeyecegim. Tek bildigim kimsenin degismeyecegi ve olmuyorsa zorla oldurmanin anlami olmadigi. Umarim cok cok mutlu olursun. Kadrini kiymetini bilir dilerim.
Keşke Bi bana kussa üzüntüsünü ama herkese söylüyor. Dün is yerimden giderken çalışma arkadaşıma şimdi gidip onu engellicem telden, ağzını bozarak biseylerde söylemiş üzüldüm ne olursa olsun yabancı biri tanımıyor beni annemin rencide etmesi zoruma gitti. Ki şimdi herkesi arayıp demiştir teyze dayı hala annesi herkesle konuşuyor ardımdan. O yüzden umarım dediğin gibi bari eşim kıymet bilir de bu yaşadıklarıma da değdi derim en azından

Keşke Bi bana kussa üzüntüsünü ama herkese söylüyor. Dün is yerimden giderken çalışma arkadaşıma şimdi gidip onu engellicem telden, ağzını bozarak biseylerde söylemiş üzüldüm ne olursa olsun yabancı biri tanımıyor beni annemin rencide etmesi zoruma gitti. Ki şimdi herkesi arayıp demiştir teyze dayı hala annesi herkesle konuşuyor ardımdan. O yüzden umarım dediğin gibi bari eşim kıymet bilir de bu yaşadıklarıma da değdi derim en azından
Sen bu evliligi yurutmek icin elinden geleni yapiyorsun. Ancak esinin de cabalamadi lazim. Baktin olmuyor kendine yeni bir duzen kurarsin, ayri bir eve cikarsin.

Back
X