- Konu Sahibi Herdaimgunes
üye uçmuş konu fake olabilir
ama şuna dikkat çekmek istiyorum
yüzbinlerce iş arayan var
aynı zamanda yüzbinlerce şirket eleman arıyor
:)
bence bizim milletimiz aza kanaat etmiyor
herşey 4 4 lük olsun istiyorlar
daha yeni mezun olmuşsun
sabah çok erken çıkmayacaksın akşam çok geç gelmeyeceksin işyeri evinin yakınında olacak dolgun maaş verecekler hafta sonu tatilin olacak işyerinde rahat olacaksın
olduuu başka
eğer paraya ihtiyacın yoksa bu lüksleri arayabilrsin bulursan çalışırsın bulamazsan oturursun evinde cebindeki parayı yersin
ama param yok açım diyorsan
aza kanaat edip biryerden başlayacaksın deneyimin arttıkça daha iyi iş imkanları gelecektir önüne merak etme
valla benim karnım açsa cebim boşsa
sabahın 6sında çıkar gece 10da gelirim üç kuruş alayım ama kimseye muhtaç olmayım cebimde param olsun derim
aynı zamandada daha iyi iş aramaya devam ederim
unutmayın
AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HİİİÇÇ BULAMAZ
ama şuna dikkat çekmek istiyorum
yüzbinlerce iş arayan var
aynı zamanda yüzbinlerce şirket eleman arıyor
:)
bence bizim milletimiz aza kanaat etmiyor
herşey 4 4 lük olsun istiyorlar
daha yeni mezun olmuşsun
sabah çok erken çıkmayacaksın akşam çok geç gelmeyeceksin işyeri evinin yakınında olacak dolgun maaş verecekler hafta sonu tatilin olacak işyerinde rahat olacaksın
olduuu başka
eğer paraya ihtiyacın yoksa bu lüksleri arayabilrsin bulursan çalışırsın bulamazsan oturursun evinde cebindeki parayı yersin
ama param yok açım diyorsan
aza kanaat edip biryerden başlayacaksın deneyimin arttıkça daha iyi iş imkanları gelecektir önüne merak etme
valla benim karnım açsa cebim boşsa
sabahın 6sında çıkar gece 10da gelirim üç kuruş alayım ama kimseye muhtaç olmayım cebimde param olsun derim
aynı zamandada daha iyi iş aramaya devam ederim
unutmayın
AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HİİİÇÇ BULAMAZ
Son düzenleme: