• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin eşyaları çok eski,utanıyorum

üye uçmuş konu fake olabilir

ama şuna dikkat çekmek istiyorum

yüzbinlerce iş arayan var
aynı zamanda yüzbinlerce şirket eleman arıyor
:)
bence bizim milletimiz aza kanaat etmiyor
herşey 4 4 lük olsun istiyorlar
daha yeni mezun olmuşsun
sabah çok erken çıkmayacaksın akşam çok geç gelmeyeceksin işyeri evinin yakınında olacak dolgun maaş verecekler hafta sonu tatilin olacak işyerinde rahat olacaksın
olduuu başka

eğer paraya ihtiyacın yoksa bu lüksleri arayabilrsin bulursan çalışırsın bulamazsan oturursun evinde cebindeki parayı yersin
ama param yok açım diyorsan
aza kanaat edip biryerden başlayacaksın deneyimin arttıkça daha iyi iş imkanları gelecektir önüne merak etme

valla benim karnım açsa cebim boşsa
sabahın 6sında çıkar gece 10da gelirim üç kuruş alayım ama kimseye muhtaç olmayım cebimde param olsun derim
aynı zamandada daha iyi iş aramaya devam ederim

unutmayın
AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HİİİÇÇ BULAMAZ

Son düzenleme:
Belki de saçını ne renge boyatacağına karar veriyordur.
Konularına bakınca şaşırdım.
Bunca sıkıntının arasında saç rengini tutturmaya çalışması bana ilginç geldi

Yorumları okumadan direkt kendi yorumumu yazıyorum sana..................

Başlığın çok rahatsız edici ne demek utanıyorum arkadaş...

Herşey imkanlar doğrultusunda yol alır..Tamam işin olmayabilir arama sürecinde olabilirsin.. Ama öyle bir yazmışsın ki zoruma gitti açıkcası...
Başını sokabilecek bir evin var ya o bile yeter şükür..Sağlık olsun herşey olur :34:

Dua et...

maşallah camasır makineniz buzdolabiniz bozuk
sen divanda yatiyosun ama evinde pc internet mevcut
asla üzülmem böyleleri için
:19:

Değil mi???
Doğru yanlış bilemeyeceğim ama okurken içim sızladı..Uyduruk bir divanda uyuyorum demez mi..
Heyy gidi heyyy ...Öyle insanlar var ki yatacak yerleri yok...

Hayır anlattıgı gibi durumda olur ama konuyu böyle aktarması bize çok yanlışş..
Utanıyormuş...Aşağılıyor resmen :37:

Site yönetimi eğer bu tarz basit oyunlarla milleti uyutmaya çalışan aklı evvel üyeleri deşifre ederse forumda; bu caydırıcı bir ceza olur...

Gereksizlikten başka birşey değil.

Dilerim bunu yönetime geçirirler...

Site yönetimi eğer bu tarz basit oyunlarla milleti uyutmaya çalışan aklı evvel üyeleri deşifre ederse forumda; bu caydırıcı bir ceza olur...

Gereksizlikten başka birşey değil.

Dilerim bunu yönetime geçirirler...

Yönetim kimseyi deşifre etmiyor.Edemez de ...
Caydırıcı değil , yüz kızartıcı olacağından her yakalanan birer bomba olarak geri döner
Sonra uğraşıp durur yönetim ...
İnsan merak ediyor , diğer üyeliğiyle nasıl bir profil çizmiş yada neden açmış , öğrenmek mümkün değil sanırım.

Konu mu fakemiş konu sahibi mi yalancıymış neymiş bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum,
Eğer başka bu durumda gençlerimiz varsa, bırakın eşyanız için sizi beğenmeyecek olan varsa öyle bir arkadaşınız olmasın, biliyorum çok klasik ve anne lafı gibi ama ''evinizin mutfağı eskiymiş'' diye sizinle ilişkisinin yönünü değiştiren insandan ne hayır gelir allah aşkına? Sizin evinizi eleştirene kadar kendisine çekidüzen versin

peh utanıyormuş demekki başka bir arkadaşın senin durumda olsaydı küçük görcektin insan kendi gibi sanırmış karşındakini nasılsa...:20:

canım tek sorunun eski eşya olsun!
arkadaşların gerçekten arkadaşınsa bunu zaten takmazlar
insanları böyle nitelendirmeyelim yaa
çalışınca yenilerini alırsın
hem evlenince zaten gıcır gıcır kendi eşyaların olacak

Canım allahım sana en tez zamanda hayırlı iş güç versin inş.Ümitszliğe kapıla başvurularını yap.
İşe başladıktan sonra gerisi kolay, taksitle alırsın hepsini.
Evet insan utanırım kimseyi getirmek istemeyebilir, haklı olabilirisn.
Demek kolay belki diyeceksin ama öncelikle sağlıklısın ya çalışabilirsin ya varsın eşyalar kötü olsun be
gün gelir kimsede olmayan sende olur.Allah gönlünce versin inş ...
Bir arkadaşım ailesine ne yardımlar yaptı ne eşyalar aldı.Bir gün kısa mesafeden düştü.
Beli kırıldı, felç kaldı yürüyemiyor.Dolayısyla çalışamıyor.memur olmak en büyük arzusuydu.
ama şimdi diyor ki meğer ne değerliymiş sağlığımız, farkında değlmiiz bu nimetin diye.
Yani öncelikle rabbim sağlık vermiş şükürler olsun, bugün olmaz yarın olur.
İş maddiyat olsun düşmez kalkmaz bir allah, elbet birgün herşey güzel olur.

Son düzenleme:
Bence konu fake galiba, açtığı diğer konuya baktım diyet listesi vardı maddi durumum çok kötü diyor ama diyet listesi öyle demiyor.

Back
X