gönderdiğim bağlantılar nedendir bilmem gözükmemiş mesajımda. bağlantı olarak değil de kelime kelime yazıyorum:
porofin.com.tr/contact.html
bes-el.com.tr/sss.asp
benim de annemın evinde oturma odasında iki cam var altında petek olan camda yok öbüründe var sanırım oda tam olarak ısınmadığı ve ısı yalıtım mevcut olmadığı için oluyor camın kenarındakı macunlar simsiyah olmuş sprey kutusuna çamaşırsulu su doldursampüskürtsem bekletsem çıkarır mı kızlar bulaşık deterjanı ve süngerın yeşil tarafıyla çk ovdum ben çıkmadı bir de duvarın tam köşeinde var hfif siyah siyah çillenme şeklnde küf gerçi üstüne bir kat boya yapacağız ama bya yapmasak da çamaşır sulu su mu uygulamsam napsamm akıl verin lütfen :)
Merhaba arkadaşlar
Bir odamın duvarı küf olmuştu. Çamaşır suyunun etkili olduğunu okuyunca hemen duvara spreyle uyguladım. Gerçekten ortadan kalktı. Nem alma cihazı da aldım ve sık sık havalandırma yaptım. Ama birkaç hafta sonra gardrobum, şifonyerim, sonra da salon ve mutfağa kadar tüm dolaplarda siyah lekeler oluştu. Eşyalar lake olduğundan çamaşır suyu da uygulayamıyorum. Nasıl temizleyeceğimi şaşırdım. Yanlış uygulama yapınca dağılıyor, ondan korkuyorum. Daha yeni evlendim, henüz borcunu ödemediğimiz eşyalar mahvolduNe yapmam lazım, yardımcı olur musunuz lütfen?
benim de annemın evinde oturma odasında iki cam var altında petek olan camda yok öbüründe var sanırım oda tam olarak ısınmadığı ve ısı yalıtım mevcut olmadığı için oluyor camın kenarındakı macunlar simsiyah olmuş sprey kutusuna çamaşırsulu su doldursampüskürtsem bekletsem çıkarır mı kızlar bulaşık deterjanı ve süngerın yeşil tarafıyla çk ovdum ben çıkmadı bir de duvarın tam köşeinde var hfif siyah siyah çillenme şeklnde küf gerçi üstüne bir kat boya yapacağız ama bya yapmasak da çamaşır sulu su mu uygulamsam napsamm akıl verin lütfen :)
Merhaba arkadaşlar
Bir odamın duvarı küf olmuştu. Çamaşır suyunun etkili olduğunu okuyunca hemen duvara spreyle uyguladım. Gerçekten ortadan kalktı. Nem alma cihazı da aldım ve sık sık havalandırma yaptım. Ama birkaç hafta sonra gardrobum ve tüm kıyafetlerde tekrar oluştu. Eşyalar lake olduğundan çamaşır suyu da uygulayamıyorum. Nasıl temizleyeceğimi şaşırdım. Yanlış uygulama yapınca dağılıyor, ondan korkuyorum. Daha yeni evlendim, henüz borcunu ödemediğimiz eşyalar mahvolduNe yapmam lazım, yardımcı olur musunuz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?