- 7 Ocak 2014
- 322
- 40
- 73
- Konu Sahibi korkusuzkorkak
-
mum yakın hemen geçmez kapı pencere açın ama mum iyi gelir yineden. en azından bır hafta sürer
Bol bol havalandır ve evin belli yerlerine sirke koy bardakla kokuyu alıyo. Buzdolabımın içinde koku olunca öyle yapıyorum geçiyor.
Hafta sonu bütün kap pencere açıktı
Olmazsa kokulu mumlardan yakayım akşam. Bu aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim
Perdelerinizi yıkayın, perdelerinize koku sinmiştir o yüzden hala kokuyor olabilir..
Perdelerinizi yıkadıktan sonra bir kaç fıs oda parfümü sıkın , güzel koku yayılsın..
Mutfak perdemi yıkadım ama diğerleri kaldı açıkcası. Çok zoruma gidiyor onları da yıkamak
Hepsi mekanizmalı olduğu için takması da ayrı bir dertama başka çare yok
Merhaba Bayanlar,
2 gün önce eşim evde hastaydı ocağa çorba ısıtmak için koymuş ve unutup uyuya kalmış. Çorba yanmış eve bir geldim her yer duman.
Az daha geç gelsem Allah korusun eşim zehirlenecekmiş. Hafta sonu bütün evi sildik. Mutfak dolabının içini dışını sildik ama yine de koku kaldı.
Yanık kokusu nasıl geçer önerisi olan var mı?
İlk gün komşum sirkenin içine patates doğra oda da beklet demişti bunu yaptım ama gitmedi.
Onlarıda yıka yani kısacası bahar temizliği yap..
Eğer koltuk takımlarını silebilmen mümkünse onlarıda bir bezle şöyle biraz ovalayarak sil..
Onlarada koku sinmiştir tabi deri değilse..
Sirke ile olan şeyi şimdi araştırdım.
Birisi şey demiş, yanan ocağa bir kaç damla sirke damlatın ..
Kaloriferli ise bir kabın içine bir kaç damla güzel parfüm damlatın , kalorifer yandığı sürece eve yayılırmış güzel koku..Aman ha bunu yaparkende dikkatli yapın..
Merhaba Bayanlar,
2 gün önce eşim evde hastaydı ocağa çorba ısıtmak için koymuş ve unutup uyuya kalmış. Çorba yanmış eve bir geldim her yer duman.
Az daha geç gelsem Allah korusun eşim zehirlenecekmiş. Hafta sonu bütün evi sildik. Mutfak dolabının içini dışını sildik ama yine de koku kaldı.
Yanık kokusu nasıl geçer önerisi olan var mı?
İlk gün komşum sirkenin içine patates doğra oda da beklet demişti bunu yaptım ama gitmedi.
Evde etkili güzel bir koku istiyorsanız, kullanmadığınız bir cezveye yumuşatıcı koyun, biraz ocakta kalsın, tabi taşabilir başında durun..
İnanılmaz güzel kokuyor, her gelen soruyor senin evin neden güzel kokuyor diye..
Tabi bu yanık kokusunu kaybeder mi bilemem, ama bir kaç saatte bir yapın çözüm olur bence.. Ayrıca her yeri açın bir cereyan yapsın ev..
Bunu da denemekte fayda var. Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?