Okuduğunu anlamayan insanlar var ülkemizde ne yazık ki. Herkes kendi evinin önünde oynarsa sorun kalmıyor?!!Bunu ben de yazacaktım da üşendim o zamano kadar efektif bir çözüm sunmuş ki gerçekten konu sahibi artık sorun yaşamaz
100 mt. Ötedeki rahatsız olmuş kime ne. Sonrada kömsö kömsöyö röhötsöz ödömöz. Övömlök möllök bö deniyor. Bana dokunmayan bin yaşasın mantığı. Benim çocuğum çevre müsait olmadığı için çıkamıyor ama çıkabilende versin tableti oturtsun evinde100 mt ötede de başka bir bebek varsa ne olacak? O da rahatsiz olabilir, 200 mt ötede hafta vardır o da rahatsız olabilir, 300 mt ötede cenaze vardır o da rahatsız olabilir. Şehir dışına kadar yolları var o halde
Çocukların ailelerine söyleyin kendi kapılarının önüne kafes yapsınlar çocuklarda onun içinde oynasınlar böylece başkasının kapısına gidemezler! Hanımefendi tamam çocuğunuz ağlıyor siz de sinirleniyorsunuz anlıyorum ama onlar da çocuk, o kapı bizim, bu kapı başkasının anlamazlar.Okuduğunu anlamayan insanlar var ülkemizde ne yazık ki. Herkes kendi evinin önünde oynarsa sorun kalmıyor?!!
Çözümünü siz bulacaksiniz o zaman.Ben sokakta gürültü yapılmasını doğru bulmuyorum.Ne korna, ne davul , ne düğün, ne hoparlör100 mt ötede de başka bir bebek varsa ne olacak? O da rahatsiz olabilir, 200 mt ötede hasta vardır o da rahatsız olabilir, 300 mt ötede cenaze vardır o da rahatsız olabilir. Şehir dışına kadar yolları var o halde
annem hep çocuklar tavuk gibi der. Bir yere bırakırsın başka yerden alırsın. Kontrol etmek zor anlamındaKendi evinin önünde oynamasın diyen zihniyetler var şuanda neymiş öteki mahalleye gidecekmiş bak bak bak hele mantıksızlık diz boyu
Böyle düşünenler hiç çoçuk olmadı sanırım
Aynen öyle adı üstünde ÇOCUK ya hani idrak edemeyenler için büyük yazıyorumannem hep çocuklar tavuk gibi der. Bir yere bırakırsın başka yerden alırsın. Kontrol etmek zor anlamında
Tam olarak öyle valla ben ilk çocuğuma hamileyim, bu yaşıma kadar da öyle çok fazla çocuklu ortamda bulunmamış biriyim. Benim oturduğum semt bayaa güvenli olmasına rağmen çocuklar sokağa pek çıkmıyor ama bazen bizim binadakiler çocuklarını binanın arka tarafındaki bahçeye çıkartıyor, ben giriş katta olduğum ve o taraftaki bahçe kullanımı tamamen benim daireme ait olmasına rağmen ses çıkarmıyorum ya bu insanlar bu anlayışsızlığa nasıl erişti anlayamıyorum.100 mt. Ötedeki rahatsız olmuş kime ne. Sonrada kömsö kömsöyö röhötsöz ödömöz. Övönlök möllök bö deniyor. Bana dokunmayan bin yaşasın mantığı. Benim çocuğum çevre müsait olmadığı için çıkamıyor ama çıkabilende versin tableti oturtsun evinde
Sinirlenmeyin mister hanım. Olur böyle vakalarAynen öyle adı üstünde ÇOCUK ya hani idrak edemeyenler için büyük yazıyorum
Mantıksız yorumlara tahammül edemiyorum hanımefendi kusura bakmayınSinirlenmeyin mister hanım. Olur böyle vakalar
Konu sahibinin pencereleri eskiymiş, değiştirecek durumu varsa çözüm sağlanmış olur. Değiştirecek durumu yoksa da bebeğin odasını o pencereden en uzak odaya taşımalıBun
Çözümünü siz bulacaksiniz o zaman.Ben sokakta gürültü yapılmasını doğru bulmuyorum.Ne korna, ne davul , ne düğün, ne hoparlör
Hergün haberlerde duyuyorum çocuk parkları pedofili dolu, neresi güvenli ise bırakın orada oynasın çocuklar.
Aynen öyle adı üstünde ÇOCUK ya hani idrak edemeyenler için büyük yazıyorum
Kendi apartmanın önünde oyna denilince dinlemiyorlar ve başka yerlere gidiyorlarsa bu daha problemli bir durum değil mi? Bence gürültü çıkmış, çıkmamış bundan çooook daha büyük bir sorun. O zaman Allah korusun kaybolup gitseler ne olacak?annem hep çocuklar tavuk gibi der. Bir yere bırakırsın başka yerden alırsın. Kontrol etmek zor anlamında
Elitlikten ölüyorlar. Çünkü sokaktan araba geçmesin, düğün konvoyu yapılmasın, çocuklar sokak yerine parka oda olmadı evde klasik müzik dinlesin. Sokak oyunu neymiş. Hıı ama arada seyyar satıcılara izin verenlerde var. Hak yemeyelim.Tam olarak öyle valla ben ilk çocuğuma hamileyim, bu yaşıma kadar da öyle çok fazla çocuklu ortamda bulunmamış biriyim. Benim oturduğum semt bayaa güvenli olmasına rağmen çocuklar sokağa pek çıkmıyor ama bazen bizim binadakiler çocuklarını binanın arka tarafındaki bahçeye çıkartıyor, ben giriş katta olduğum ve o taraftaki bahçe kullanımı tamamen benim daireme ait olmasına rağmen ses çıkarmıyorum ya bu insanlar bu anlayışsızlığa nasıl erişti anlayamıyorum.
Muhtemelen gidilen alan ailelerin kontrol edebileceği bir alan yada bildikleri bir alan. Orada oynamalarının bir sebebi var muhakkak. Bu arada ben konu sahibinide anormal bulmuyorum. O da kendi açısından haklı, çocukları ‘’nazikçe’’ uyardıysa şayet oda olabilir ama bu çocukların buna ihtiyacı var. Onlar için sağlıklı olan bu. Ve bu durum ne avamlık ne mallık nede başka birşey.Kendi apartmanın önünde oyna denilince dinlemiyorlar ve başka yerlere gidiyorlarsa bu daha bir problem değil mi? Bence gürültü çıkmış, çıkmamış bundan daha çooook daha büyük bir sorun. O zaman Allah korusun kaybolup gitseler ne olacak?
Biz okuduğumuzu anlıyoruz da siz yazdığımızı anlamıyorsunuz. Sokakta çocuk oynamasının normal olduğunu daha hangi örneklerle anlatabiliriz acaba. Ekstrem gürültüler dışında sokaktaki insan sesine yapılabilecek bir şey yok maalesef.Okuduğunu anlamayan insanlar var ülkemizde ne yazık ki. Herkes kendi evinin önünde oynarsa sorun kalmıyor?!!
Asıl anlamayan sizsiniz sanki. Orası sokak, sizin evinizin önü olsa da sokak. Sizin mülkiyetinizde değil, özel mülk değil kamuya açık sokak. Çocuk da oynar, köpek de havlar, araba da geçer. Çünkü sokak. Sokak olduğunu belirtmiş miydim?Okuduğunu anlamayan insanlar var ülkemizde ne yazık ki. Herkes kendi evinin önünde oynarsa sorun kalmıyor?!!
Konu zaten artık gürültü olayından çıktı kaldı ki evinin önünde oynanmasına bile karşı çıkıyor Millet neymiş ses olmazmış kuş kanat çırpmayacakmış rüzgar yavaş esecekmiş yok 100 m öteye gidecekmiş cart curt ben buna takılıyorum aslındaKendi apartmanın önünde oyna denilince dinlemiyorlar ve başka yerlere gidiyorlarsa bu daha problemli bir durum değil mi? Bence gürültü çıkmış, çıkmamış bundan çooook daha büyük bir sorun. O zaman Allah korusun kaybolup gitseler ne olacak?
Sokak kamusal bir alan tabiyki de çocukların oynaması normal, kesinlikle o konuda konu sahibine hak vermiyorum. Ama ben sizin anlattığınız profilde çocukların sokağa salınmasını tehlikeli buldum. anne babasının koyduğu sınırları dinlemiyor ve sokağa çıkarıldığında çil yavrusu gibi dağılıyorsa ailesinin kontrol alanından çıkmaması için hiçbir sebep yok sonuçta. Tüm gün oturup başında bekleyemeyeceklerine göre nasıl emin oluyolar çocuğun çekip başka yerlere gitmeyeceğinden?Muhtemelen gidilen alan ailelerin kontrol edebileceği bir alan yada bildikleri bir alan. Orada oynamalarının bir sebebi var muhakkak. Bu arada ben konu sahibinide anormal bulmuyorum. O da kendi açısından haklı, çocukları ‘’nazikçe’’ uyardıysa şayet oda olabilir ama bu çocukların buna ihtiyacı var. Onlar için sağlıklı olan bu. Ve bu durum ne avamlık ne mallık nede başka birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?