- 15 Temmuz 2023
- 98
- 63
- 18
- 32
Size saldırdığım falan yok hanımefendi nereden çıkardınız anlamadım size de yorum yapmayın demedim zaten herkes fikrini söylemekte özgür dedim ne var bunda neyse iyi günlerSizde bana saldırmak zorunda değildiniz ama 8 sayfalık yorumları okuyup aradan beni bulup yorum yaptınız . Yani bana cevap verme hakkını siz sundunuztuhafsınız ha iyi günler siz daha kendı yaptığının farkındalıgında olmayan birisiniz belli ki bu sevıye beni bozar . Başkasına duyamadığınız öz eleştiri özgürlük saygısını kendınıze istemeniz
Dün ki videoDoğru olan kemeri pantolondan sıyırıp şlaaaak diye bebeye savurmak kudro anlamıyosn ama yaaa
Hahahahahahahahahahahahahahaha ulannnnDün ki video
Sapla saman ayrımını iyi biliyorum . Bahsettiğiniz azınlıkta kalan normal yetiştirilen çocuklar artık istisna . Bu da genel kaideyi bozmuyor . Geneli histerik .Burada aşırı davranışları olan çocuklardan bahsedilmiyor. Dümdüz sokakta oynayan çocuklardan bahsediliyor. Sapla samanı karıştırmayın.
Bahsettiğiniz türden çocuk konu sahibinin bebeğinin birkaç yıl sonraki hali olabilir belki. Çünkü annesi dünya etraflarında dönüyor sanıyor, çocuğu da öyle yetiştirecek belli ki.
Cocuk parki diye bir yer varValla bacım kusura bakma da orda oynama burda oynama nerde oynayacak bu çocuklar
Yarın bir gün kendi çoçuğun buyuynce anlayacaksın neyin ne olduğunu
Zaten herkes çocuğunu gözetliyor ediyor yanları sıra çıkıyorlar
Keşke muhitimde sokağa çıkılacak gibi olsa da çocuğum çıksa oynasa
Birakmiyorum cok kolay hayir demek benimkilere yetiyor arkadaslarini her hafta sonu davet ederim onlarda gidip arkadaslarinin evinde gün gecirirlerBenim mahallemdekiler ne yazık ki normal çocuk değiller. Yoksa ben mutlu bile oluyorum çocuk sesinden. Ne güzel oynuyor çocuklar. Rahatsız da olmam sesinden. Biz de çocuk olduk. Hiç değilse eve kapanıp tablet oynamıyorlar derim. Ama benim mahalledeki çocukların hepsi bağıra bağıra birbirlerine ana avrat sövüyorlar. Bir büyük uyardığında da sanane ya falan diyorlar. Dün 7-8 yaşlarında prenses gibi bir kızdan ağıza alınmayacak bir küfür duydum. Gerçekten gürültü sınıfsal diyen arkadaşa katılıyorum. Gürültünün çeşidi de sınıfsal diye arttırıyorum. Çocuklarınızı böyle akranlarından nasıl koruyorsunuz sokağa çıktığında bunu merak ediyorum gerçekten.
Sen almanyada mi yasiyorsun söyleBun
Çözümünü siz bulacaksiniz o zaman.Ben sokakta gürültü yapılmasını doğru bulmuyorum.Ne korna, ne davul , ne düğün, ne hoparlör
İşte deniyor ya hani bizim muhit sokağa çıkmaya uygun diye. Sapığı suçlusu yok diye çocuklar güvende sanılıyor ama esas tehlike akranları olabiliyor. Sokağa yollanıyorsa da dikkat etmek gerek. Bir insan yetiştirmek kolay değil sonuçta.Birakmiyorum cok kolay hayir demek benimkilere yetiyor arkadaslarini her hafta sonu davet ederim onlarda gidip arkadaslarinin evinde gün gecirirler
Sokakta asla ama parktan cikmazdik
Gercekten öyle yolluyorsun sokaga o kimle oynarsa ona dönüsüyor küfür ögreniyor zillere basip kaciyorlar ondan sonra komsu cenesi cek ne geregi var
Sizin suan bebeginiz uyusun diye gozunun icine baktiginiz icin cildirmaniz normal ama cocuklarin da sokakta istedigi yerde oynamasi normal. Yasafigim yer sessiz sakin bir yer olmasina ragmen iki cocuktan ses yukseldi mi yada yan evimde hayvan havladi mi benim de sinirlerim tavan yapiyordu, ki ne cocuk sesinden ne hayvan sesinden asla rahatsiz olabilicek biri degilim. Kendi hayvanim var bahcemde. Fakat o donem bebegimin uykulari benim icin okadar kiymetliydiki en ufak bir sese cildiryordum. Sonra da sunu farkettimki yandaki kopegin sesine bilac kez uyanip artik o sese alisinca yadsiyor ve uyanmiyor. Cocuk sesi keza oyle. Alisik olmadigi farkli bir ses duyarsa ona irkiliyor. Ve kendimi rahat biraktim. Sizin de bu konuda yapabileceginiz pek birsey yok birakin alissin seslerle uyumaya. Onlar da cocuk tamam der ertesi gun yine gelir orda gurultu yaparlar. Karismaya da hakkiniz yok. sizin bebeginiz baskasini ilgilendirmiyorki.Bebeğimi zar zor uyutmaya çalışıyorum sağ olsunlar çığlıklarıyla, gürültüleriyle tüm çabamı çöp ediyorlar. Eşim de, ben de kaç kez güzelce uyardık "Burada ses yapmayın çocuklar bakın bebek uyuyor" bariz ve net değil mi? Dün annesi gelmiş bir tanesinin "burası sokak tabi oynayacaklar" diyor hanımefendi "başımdan sağıyorum iyi oluyor yan gelip yatıyorum" diyemediği için böyle demeyi tercih etti galiba!!! Gerçekten sinir bozucu mahallece aynılar bu mobbing değilde ne? Taşınmak dünya para, tartışmak nereye kadar... Zamanında bizde oynadık ama rica edildiğinde gitmesini bildik. Benim durumumu yaşayanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?