- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kartanesi001
-
O noktaya geldim zatenBen gidiyorum sen akrabalarınla yaşa demezseniz önünü alabileceğinizi sanmıyorum.
Eşinin nereli olduğunu tahmin etmek zor değil ama siz baştan bu durumları da hiç bilmiyor deglsnz doğru mu??1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşim şehir dışında çalışıyor; 1 hafta burada, 1 hafta yok. Zaten çok az görüşebiliyoruz. Buna rağmen bu ay kayınvalidemler gelip 1 ay kalacak. Ardından 15 tatilde görümcem çocuklarıyla 1 hafta kalacak. Eşimin amcaları bile bu 1,5 yıl içinde defalarca gelip bi kaç gün kalıp gittiler.
Eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz. Bana gerçekten çok ağır geliyor. Zaten eşimi az görürken, gördüğümüz zamanların da sürekli kalabalık ve misafirle geçmesi beni çok yoruyor. Çalışan biri olarak evin yükü de doğal olarak bana kalıyor ve kendimi hiç dinlenemiyor gibi hissediyorum.
Misafir gelmesine karşı değilim ama üst üste ve uzun süreli olması beni tükenmiş hissettiriyor. Evimde rahat edemediğimi, eşimle baş başa kalamadığımızı düşünüyorum. Bu durumda siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? fikirlerinize ihtiyacım var.
cocuk yapmaya mı calismis anlamadım konuda oyle yazmiyorBöyle konularda ille çocuk yapmaya çalışılır zaten şaşmaz. Daha kendi evinizde ağırlayacağınız misafire karışamıyorsunuz ne çocuğu? Açın ağzınızı konuşun biraz
Defalarca söyledim zatenhem çalışıyorsun hem bu kadar misafirin ağırlıyorsun yatılı bir de valla şaştım kaldım yani hayır sen işe gidince nasıl rahat ediyorlar onuda anlamadım
Valla bende misafiri severim ama bu kadarı fazla kimse kusura bakmasın yani Azcık sende eşine söyle bacım böylede olmaz ki
Ben bu kadar abartacaklarını bilmiyordumEşinin nereli olduğunu tahmin etmek zor değil ama siz baştan bu durumları da hiç bilmiyor deglsnz doğru mu??
O zaman eşin ağırlasın misafiri yok öyle bişeyDefalarca söyledim zaten
Ben olsam o kocayla sağlam bir kavga ederdim. Kimseyi eve almaz direkt burası otel değil derdim. Sert ol.1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşim şehir dışında çalışıyor; 1 hafta burada, 1 hafta yok. Zaten çok az görüşebiliyoruz. Buna rağmen bu ay kayınvalidemler gelip 1 ay kalacak. Ardından 15 tatilde görümcem çocuklarıyla 1 hafta kalacak. Eşimin amcaları bile bu 1,5 yıl içinde defalarca gelip bi kaç gün kalıp gittiler.
Eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz. Bana gerçekten çok ağır geliyor. Zaten eşimi az görürken, gördüğümüz zamanların da sürekli kalabalık ve misafirle geçmesi beni çok yoruyor. Çalışan biri olarak evin yükü de doğal olarak bana kalıyor ve kendimi hiç dinlenemiyor gibi hissediyorum.
Misafir gelmesine karşı değilim ama üst üste ve uzun süreli olması beni tükenmiş hissettiriyor. Evimde rahat edemediğimi, eşimle baş başa kalamadığımızı düşünüyorum. Bu durumda siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? fikirlerinize ihtiyacım var.