• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz misafirhane gibi oldu

kartanesi001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşim şehir dışında çalışıyor; 1 hafta burada, 1 hafta yok. Zaten çok az görüşebiliyoruz. Buna rağmen bu ay kayınvalidemler gelip 1 ay kalacak. Ardından 15 tatilde görümcem çocuklarıyla 1 hafta kalacak. Eşimin amcaları bile bu 1,5 yıl içinde defalarca gelip bi kaç gün kalıp gittiler.
Eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz. Bana gerçekten çok ağır geliyor. Zaten eşimi az görürken, gördüğümüz zamanların da sürekli kalabalık ve misafirle geçmesi beni çok yoruyor. Çalışan biri olarak evin yükü de doğal olarak bana kalıyor ve kendimi hiç dinlenemiyor gibi hissediyorum.
Misafir gelmesine karşı değilim ama üst üste ve uzun süreli olması beni tükenmiş hissettiriyor. Evimde rahat edemediğimi, eşimle baş başa kalamadığımızı düşünüyorum. Bu durumda siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? fikirlerinize ihtiyacım var.

Bir de şeye sinir oluyorum öyle denilmiyor gelmeyin diyemiyorum diyenlere ben evlendim 2 ay sonra deli eltim mesaj atmış size gelmeyi planlıyoruz diye planlamayın ben çok yoğun çalışıyorum kimseyle uğraşamam yazdım. Defalarca haber yolladılar reddettik. Hem çalışıcam bende haftalarca onları ağırlıycam kimse kusura bakmasın benim canım eşimin ailesinden de eşimden de kıymetli.

hem çalışıyorsun hem bu kadar misafirin ağırlıyorsun yatılı bir de valla şaştım kaldım yani hayır sen işe gidince nasıl rahat ediyorlar onuda anlamadım
Valla bende misafiri severim ama bu kadarı fazla kimse kusura bakmasın yani Azcık sende eşine söyle bacım böylede olmaz ki

1,5 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşim şehir dışında çalışıyor; 1 hafta burada, 1 hafta yok. Zaten çok az görüşebiliyoruz. Buna rağmen bu ay kayınvalidemler gelip 1 ay kalacak. Ardından 15 tatilde görümcem çocuklarıyla 1 hafta kalacak. Eşimin amcaları bile bu 1,5 yıl içinde defalarca gelip bi kaç gün kalıp gittiler.
Eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz. Bana gerçekten çok ağır geliyor. Zaten eşimi az görürken, gördüğümüz zamanların da sürekli kalabalık ve misafirle geçmesi beni çok yoruyor. Çalışan biri olarak evin yükü de doğal olarak bana kalıyor ve kendimi hiç dinlenemiyor gibi hissediyorum.
Misafir gelmesine karşı değilim ama üst üste ve uzun süreli olması beni tükenmiş hissettiriyor. Evimde rahat edemediğimi, eşimle baş başa kalamadığımızı düşünüyorum. Bu durumda siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşinin nereli olduğunu tahmin etmek zor değil ama siz baştan bu durumları da hiç bilmiyor deglsnz doğru mu??

Böyle konularda ille çocuk yapmaya çalışılır zaten şaşmaz. Daha kendi evinizde ağırlayacağınız misafire karışamıyorsunuz ne çocuğu? Açın ağzınızı konuşun biraz
cocuk yapmaya mı calismis anlamadım konuda oyle yazmiyor

eski konusunu şimdi okudum şaka gibi

hem çalışıyorsun hem bu kadar misafirin ağırlıyorsun yatılı bir de valla şaştım kaldım yani hayır sen işe gidince nasıl rahat ediyorlar onuda anlamadım
Valla bende misafiri severim ama bu kadarı fazla kimse kusura bakmasın yani Azcık sende eşine söyle bacım böylede olmaz ki
Defalarca söyledim zaten

Çocuk eksik çocuk eksik lütfen acil çocuk ekleyin daha bir şenlensin, ortalık 56 olsun lütfen 🤣
Ben öyle bir evde büyüdüm defalarca yatağımdan edildim misafirler bir gelir aylarca kalırdı. Gidenlerle çarşaf yıka, dolaplar boş tek bir ekleme yapmasınlar sadece yesinler travma resmen.
Şimdi önünü aldınız aldınız almadınız ömürünüzü böyle tüketeceksiniz bilginize ...

Ben olsam o kocayla sağlam bir kavga ederdim. Kimseyi eve almaz direkt burası otel değil derdim. Sert ol.

Back
X