Evimiz :)

tertemiz , iyi ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar :)

bi mutlu oldum ki sormayin :)

oturma odasi ilk duzenlendiginde bizim de cok icimize sinmisti zaten :)

yatak odasini aslinda ben 7-8 ay once almistim evlenmeden once. Istanbulda ise baslayip ev acinca hazir almisken yatak odasi alayim dedim zaten 1 yila evleniriz diye dusunmustum henuz ortada teklif yoktu ama konusuluyordu :)

simdi iyi ki de o zaman almisim diyorum gerci taksitleri hala bitmedi :) ocak 2009 da bitecek :)

vallahi süpermiş eviniz bayıldım
çok zevkli döşenmiş
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş
çok güzelmiş evin bayıldım
1 senelik evliyim ama eşyalı eve oturduğum için darsı başıma inş

zevklerimiz cok yakınmış aynen senin gibi canlı oturma odası istiyorum ve kirlenmeyecek salon koltukları yani koyu renk..mutlu otur..darısı basıma inş.

çok isabetli tercihler çok beğendim özellikle banyoyu ve yatak odasını iç açıcı olmuşlar yalnız salon belli olmuyo karanlık çıkmış güle güle ve sağlıcakla oturun

Son düzenleme:
hersey cok güzel
tek kelimeyle harika döşenmiş bir evin var
allah mutlulukla oturmayı nasip etsin arkadasım

Her şeyiyle çok güzel canım. Sıcacık bir ev olmuş. Mutluluğunuz daim olsun.

çok gzel döşenmiş :)) benim bu sitede en sevdigim başlıklardn biri yeni gelin evi görmek :):))))

Çokkk beğendimm çokk ferah, huzur veren bir ev renkler çokk güzell

Allah bir ömür boyu ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.

o salon var ya o salon seni delirticek... bayılıyorum koyu renk mobilyaya ama siliyosun sildiğin an toz oluyo... ama çok güzel genede... yatak örtüne ve ebeveyn banyona da ayrıca bayıldım kaydirigubbakcemile3 yatak örtüsünü göndermen için adresi veriyorum 1 hafta zamanın var -tatlicadiarzu-

:) tamam sen adresi yolla ben bursaya gittigimde alirim senin icin bir tane :) ayip ettin :)

evin çok güzel cnm.becerebilirsem birzdan bende ekliycem.ALLAH evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etmesin...

güle güle,huzur içinde oturun cnm
evin çok güzelmiş özellikle yatak odana bayıldıma.s.

evin çok güzel canım Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..

banyonda asılı duran terliği nereden aldın acaba..ben de onlardan arıyorum ama ((((8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…