Evimiz :)

evin çok güzel sakin görünüyorrr.ben oturma odandaki halı markasını öğrenebilirmiyim acaba..aradığım renklerde..royal olabilirmi*?

iyi günlerde otur sağlıkla inş.ben yatak odasının duvar rengine bayıldım ne olduğunu yazarmısın..

evin çok şekermiş canım Rabbim bi ömür huzur ve mutlulukla doldursun inşallah

çaydanlığımı çalmışsın ama neyseeee :dilcikar: :roflol:

Oturma odasindaki halimiz bellona dan

banyoda asili duran terligi ise annem almis :)

begendiginiz seyleri sorun tabi ki kizlar bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim :)

evin gerçekten çok hoş.şu mübarek günlerde dua etmek lazım Allah olmayanlara da versin inş.huzurla mutlulukla güle güle bir ömür otur

süper tek kelimeyle salon koltukkların bellonadanmı aldın aynısından gördümde ama senın evde mazgzadakinde daha güzel durmuş.)))

canım istanbulun enresindesin sen.. evinin yapısı benim evime çok benziyoda.. benimd edüğünüm 2 ağustosta oldu.. evin planı çok benziyo..

ayyy çok güzelmiş canım benim zevklerime benziyor.hoşuma gitti.allah güle güle oturmak nasip etsin....

evin cok güzel
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin a.s.

ayyyy canımmmm bayıldım evineeeekaydirigubbakcemile2iyi günlerde oturun inşallaahhh sağlıklaaaaa.s.

Maşallah... Can sağlığıyla, mutlu huzurlu oturun inşallah. Bende yatak odası halını sorcam canım nereden almıştın?

canim cok güzel bir evin var, Allah güle güle oturma nasip etsin...yatak odan ve banyon cok hosuma gitti senin sevdigin oturma odanda süper....

yatak odası takımınızı nerden aldınız çok hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…