• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz :)

çok şık canım evin allah agız tadı ile oturmayı nasip etsin
özellikle yatak odan çok ferah geldi

Bayıldım bayıldım. Özellikle yatak odana ve oturma odana böle açık renk mobilyalar çok hoşuma gidiyor. hayırlı olsun maşallah.

ben tekrarlamak istiyorum yatak odası takımını nerden aldınız acaba

ALLAHım çok güzel bence yaaa.....
ALLAHım bizlerede nasip etsin kendi evimizi(kaynanamla ouruyorum:(...)
arkadasım agız tadıyla otur inşallah mutluluklar.........

çok hoş evin Allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin.natural renkler her zaman modern duruyor işte..
ümraniye civarında sanırım evin değil mi?
balkonu görebildiğim kadarıyla yere kadar cam iniyor,baylıyorum cam ve metal uyumuna..

evin çok güzel canım. Herşey ne kadarda itina ile hazırlanmış. Ama en çok ebeveyn banyosu hoşuma gitti, rahatlık.

çokk güzell canımmm özelliklee yatakk odasındaki renk seçiiiiiiimi ne kadarr huzurr vericii mutluluğunuzzz eksilmesinnn

evin çok guzel ağız tadıyla oturmanızı dilerim.. benim de yaza dugunum var ve antre için halı ve yolluk arastırıyorum :) seninki de aklımda olsun marka ve modeli yazabilirsen. :))

evinin heryeri çok ferah ve zevkli fakat nacizhane bi onerim var ; salondaki teklileri yanyana koymak yerine arasını biraz açık çapraz koyabilirsin..

duvarlarin rngine bayildim ne ka mat ne kaa gusell bende o renk dusunuorumm cok guslel

gule guleotur inşş..

Back
X