Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bişey sölemek istiyorum alınma ama... bi yer dikkatimi cekti mimar oldugum için sanırım:)mutfagı yapan yapamamış bulaşık makinesiyle fırının ocagın ve damvlumbazın yeri degişecekti kullanış acısından:)
merak ettim yatak odan hangi markanın?gayet sade ve şık.aslında evin iç malzemelerini seçeni de tebrik etmek lazım.kapı modeli renginden yer döşemesine duvar boyasına kadar gayet sade ve huzur verici...
ALLAHım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsi yuvanızdan sağlık ,huzur ,mutluluk bereket, hiç bir zaman eksik olmasın uzun ve mutlu bir hayat sürün ailenizle...
eviniz çok hoş ve zevkli döşenmiş. mutluluk ve huzur içinde yaşayın... yatak odası ve oturma odasını özellikle beğendim. ben oturma odanızdaki tekli turuncu koltuk gibi mini modelde bi koltuk arıyorum. görünce sorayım dedim. acaba nereden aldınız. köşe takımıyla birliktemiydi yoksa kombin mi yaptınız? çünkü bana 2 tane lazım sadece.
çok hoş güle güle otur canım ama keşke balkonu yıkayıp öyle fotosunu çekseydin :) ne fenayım ama dimi nerde ne görüyorum :))))) şaka yaptım alınma sakın haa mutluluklar dilerim.
canim benim cok gzl evin avr cok hos dösemissin bu arada misafir odan anneminkinin aynisi onunki yanliz sari lame ama cok hos canim iyi günlerde agiz tadiyla otur canim...