Evimizde kullandığımız vazgeçilmezlerimizin resimleri

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
Evimizde kullandığımız hayatımızı kolaylaştırdığına inandığımız olmazsa olmaz ürünlerimizi resimliyelim ve sebeplerini açıklayalım kızlar.

Son düzenleme:
buhar makinem.aklınıza gelebilecek hertürlü temizliğimi yapabiliyorum hertürlü kir,leke ve izle bunun sayesinde başediyorum.

elektirikli süpürgem hem halı yıkama hem kuru.elektirikli süpürge demek hakaret olur aslında temizlik ve sağlık robotu birçok özelliği var anlatmam zaman alır ama günlük kullanımımdaki en sevdiğim özelliği eve miss gibi bıraktığı koku ve döverek temizleme aparatı...

ütümü hergün muhakkak kullanırım yoğun buharı sayesinde bir dokunuşla açarım kırışıklıkları,ayrıca buharla ütülerken pis kokulardanda arındırıyor giysileri,hiçbir ürüne yapışmıyor,yakmıyor,iz bırakmıyor,ürünün üzerinde saatlerce unut asla yakmaz..

mikro fiber temizlik bezlerim bunlara sahip olduğum günden beri sudan,zamadan,güçten tasarruf ediyorum inanın.piyasada satılan ucuzundan da alıp test ettim ama bunun yerini ucuzu tutmuyor denediğim için bilgilendireyim dedim.

buda mikro fiber yer silme aparatım artık vileda kullanmıyorum ıslak yada kuru bu yetiyor aldığı pisliği üzerinden bırakmıyor...

mutfağımın akıllı sahibleri tupper lerim onları çok seviyorum onlar sayesinde artık yiyecek atmıyorum.

Son düzenleme:
ay nutez hanım sizi bir an bir elinizde buhar makineniz bir elinizde halıyıkama makineniz elinizde omuzunuzda bezleriniz mikrop savaşcısı gibi hayal ettim yani tam bir temizlik düşkünü gibi aynı ben :)kaydirigubbakcemile3 savulun mikroplar biz geliyoruz:1ninca:

valla aynen öyle canım ya sorma kullandığın malzemelerden zevk alıyosan temizlik karnaval gibi geliyor bana -tatlicadiarzu- arada pes ettiğimde oluyor tabiiii.

evet katılıyorum benim süpürgem çekmiyo birşey oldu ona sinir oluyorum hiç süpürmek gelmiyo içimden bir de ben temizlik maddelerine hasta oluyom kokulu kokulu coslanın tülünü bu aralar keşfettim bayıldım tavsiye ederim değişik değişik ürünler denerim cifin poveri var kireç sökücülü olan krem şeklinde mutfağın fayanslarına sıktım beklettim o aralardaki lekeleri sürtmeden çıkardı oy coşdum yine

çok güzel canım kendini teşfik edicek birşeyler buluyorsun negzel.ya ben balkndan temizlik yapan birini görsem canım çekiyor kaç olursa olsun başlıyorum yapmaya hahahaha:roflol:

valla aynen öyle canım ya sorma kullandığın malzemelerden zevk alıyosan temizlik karnaval gibi geliyor bana -tatlicadiarzu- arada pes ettiğimde oluyor tabiiii.

Aynen katılıyorum malzemeler kullanışlıve tam oldumu temizlik çabuk oluyor insan zevkle yapıyor

mikro fiber yer silme aparatı, her eve lazım sitesinde 29 tl. siz kaça aldınız ona göre sipariş vericem...

pahalı canım ben praktikerden ucuzundan almıştım 6 ytl ye ama çok memnunum viledanınki de vardı 20 lira falandı.

evet ben 90 adım 2 yıl olucak fakat hiçbir deforme olmadı ve yerde ne varsa üzerinde tutuyor bıakmıyor viledanında var denedim bunu eskitmeyim dedim ama aynı performans değil neyazıkki.onu deterjan ve koku dökerek kullanıyorum artık.:roflol:

şu buharlı makineleri çok merak edıyordum ben de...
nasıl çıkarıyor... buhar etrafa saçarak mı temizliyor tozları.... anlamadımki...

önce buharlayıp sonra siliyormuyuz?

resimleri yok ama elektrikli tüm aletler ve temizlik malzemeleri evin olmazzsa olmaslarındandır:):):

olmassa olmazım rainbow temizleme robotum. Onunla süpürdükten sonra diğerleri hiç temizlemiyo gibi geliyo bana.

DYSON SÜPÜRGE MAKİNAM......ÜSTÜNE TANIMAM...HERGÜN O KUTUSU DOLUYOR....NERDEN GELİR UN GİBİ TOZLAR ANLAMAM...AMA MİKROP BIRAKMADIĞI KESİN.TAVSİYEMDİR.

tsk.ler kizlarrr..hep bilindik klasik supergeleri aliyoruzz benimde hosuma gitti sizinkiler..almayi dusunuyorum..

dyson süpürgem,çok memnunum..aynen temiz sandığınız evden bile kutusu doluyor...hayretler i,çinde kalıyorum...kesinlikle tavsiye ederim...

Back
X