neeeee mercimek çorbası yaptınız da bana yollamadınız mı :1rolleyes:
şaka bir tarafa ben de evin gelini olarak çok beğenirim a.s.
cok guzel bir ev ozellikle balkona bayildim
:roflol::roflol::roflol: ayy sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün delüü :roflol: nişanlı bey temmuzda asker ama :çok üzgünüm:
valla gel kuşum her zman beklerim sırf çay değil ben sana ne mamalar yaparım varyaa cokacimcoook
sen hep gül ttalım emi ::)):):)
olsun yawru gitsinde gelsin bir an evvel beklenilen gün gelicekse çekicek acı kutsaldır15 ay bu sözle avutmuştum bende kendimi delikafadulden
ohh mamalar mı bakim bi test edeyim seni ne kadar marifetlisin cokacimcoook
:roflol::roflol::roflol: ayy sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün delüü :roflol: nişanlı bey temmuzda asker ama :çok üzgünüm:
valla gel kuşum her zman beklerim sırf çay değil ben sana ne mamalar yaparım varyaa cokacimcoook
sen hep gül ttalım emi ::)):):)
olsun yawru gitsinde gelsin bir an evvel beklenilen gün gelicekse çekicek acı kutsaldır15 ay bu sözle avutmuştum bende kendimi delikafadulden
ohh mamalar mı bakim bi test edeyim seni ne kadar marifetlisin cokacimcoook
gel kuzumm gell teste tabi tut benii delikafadulden ama sonra bütün kkya anlatacaksın tememmii ne kaa marifetli olduğumu sositososito
gel kuzumm gell teste tabi tut benii delikafadulden ama sonra bütün kkya anlatacaksın tememmii ne kaa marifetli olduğumu sositososito
ooo baya iddialıyız bakıyorum da sen kafadan kopardın olayı yemiş kadar oldum mamalarından ilan ediyorum cancu her konuda çok marifetli maşallah delikafadulden
ooo baya iddialıyız bakıyorum da sen kafadan kopardın olayı yemiş kadar oldum mamalarından ilan ediyorum cancu her konuda çok marifetli maşallah delikafadulden
na sandınn yavrukuşumm evlencek yaşa geldim ben ayol bilmiyimde napimm annem beni napar biliomusun öğrenmesem :mymeka:
balkon harıka walla ne guzel sabah kahvaltısı çay keyıflerı yapılır orda neyse artıkım gule gule oturun evınızde canım
sende gel kuzum kahvaltıya istanbul ne kadarlık yol ayol :1hug:
ne kadar ferah ve kullanışlı bir ev canım aynısını allah sanada eşinle nasip etsin inşallah
çok ferah ve düzenli bir eviniz var güle güle oturun canıma.s.
eviniz çok güzel ,aydınlık ve de ferahmış canım..
ailen ve de sen -geçici olarak- kaydirigubbakcemile3 güle güle oturun..:dance:
balkona bayıldım, bizim balkonumuz çok ufak olduğu için büyük balkonlu bir evim olsun isterim hep..
bu arada salon fotosunda, balkonda asılı bayrağı da gözümden kaçırmadım:lepi:
Eviniz cok güzel.Hele en cok balkona hasta oldum,harika.Annen zevkliymis.
balkona ve yemek masana bayıldım
gule gule otur canım
eviniz cok güzel allah agiz tadiyla mutlu huzurlu oturmayi nasip etsin insallaha.s.
canimmmmmmmmmmmmmmmmm eviniz coooooookkkk güzelmis bayildim güle güle oturun
mutfaktaki köseli takim cok hos. kirmizi renk aslinda mutfaga yakisiyor. benim mutfagimdada köseli takim var ve cok memnunum, hem koltuk gibi rahat oturuluyor hemde masa felan kullanimi güzel.
salon genis ve ferah, az esya her zaman avantaj. hem temizligi kolay hem göz yormuyor.
balkonunda tadina doyum olmaz yani
huzurla oturun insallah
ayrica pek de hos bir hatunsunuz:)
eviniz çk güzel bitanem allhım daha güzelinini huzurlu bir şekilde sana nasip etsin bebelerinle tocanla yerimseniben:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?