Evimize buyrun kızlar

balkon harıka walla ne guzel sabah kahvaltısı çay keyıflerı yapılır orda neyse artıkım gule gule oturun evınızde canım

ne kadar ferah ve kullanışlı bir ev canım aynısını allah sanada eşinle nasip etsin inşallah

eviniz çok güzel ,aydınlık ve de ferahmış canım..
ailen ve de sen -geçici olarak- kaydirigubbakcemile3 güle güle oturun..:dance:
balkona bayıldım, bizim balkonumuz çok ufak olduğu için büyük balkonlu bir evim olsun isterim hep..
bu arada salon fotosunda, balkonda asılı bayrağı da gözümden kaçırmadım:lepi:

eviniz cok güzel allah agiz tadiyla mutlu huzurlu oturmayi nasip etsin insallaha.s.

canimmmmmmmmmmmmmmmmm eviniz coooooookkkk güzelmis bayildim güle güle oturun

çok ferah ve düzenli bir eviniz var güle güle oturun canıma.s.

teşekkür ederis canımm a.s.

o bayrak herzaman asılıdır canım benimm bizim evimizde yerimseniben
çok teşekkür ederim yorumun için a.s.

Eviniz cok güzel.Hele en cok balkona hasta oldum,harika.Annen zevkliymis.

teşekkür ederiz canım benimm benim annecim çok zevklidir a.s.a.s.

balkona ve yemek masana bayıldım
gule gule otur canım

saol canım benim teşekkür ederim canma.s.

eviniz cok güzel allah agiz tadiyla mutlu huzurlu oturmayi nasip etsin insallaha.s.

amin canım benim amin işallah daha güzelleri sizlerin olsun :Saruboceq:

canimmmmmmmmmmmmmmmmm eviniz coooooookkkk güzelmis bayildim güle güle oturun

saol hulim benim hülyalı bakışlımm Şeniz

mutfaktaki köseli takim cok hos. kirmizi renk aslinda mutfaga yakisiyor. benim mutfagimdada köseli takim var ve cok memnunum, hem koltuk gibi rahat oturuluyor hemde masa felan kullanimi güzel.
salon genis ve ferah, az esya her zaman avantaj. hem temizligi kolay hem göz yormuyor.
balkonunda tadina doyum olmaz yani
huzurla oturun insallah
ayrica pek de hos bir hatunsunuz:)

kuzucum ya mutfaktaki köşe takımımız kırmızı çıkmış sanırım ama fuşya rengi ve çooookk kullanışlı gerçekten
az ve öz eşyadan yanayız bende sanırım öyle yapıcam kendi evime kısmetse :Saruboceq:
ayrıca iltifatın için teşekkürler canım utandırdın beni

eviniz çk güzel bitanem allhım daha güzelinini huzurlu bir şekilde sana nasip etsin bebelerinle tocanla yerimseniben:sm_cool:

eviniz çk güzel bitanem allhım daha güzelinini huzurlu bir şekilde sana nasip etsin bebelerinle tocanla yerimseniben:sm_cool:

oyyy ne güsel dua etmişsin teşekkür ederim yaaa işallah daha güselleri sizlerin olsunn :Saruboceq:

cancum çokk guzel ya hele mutafaktaki masa takımını çok beğendm canım balkonda süperrkaydirigubbakcemile2 allah huzuru eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…