Evimize buyrun kızlar

Ooooo süper tek kelimeyle.hani ailenle oturduğun ev ama sanki yeni gelin evi gibi döşenmiş çok güzel çok hoşuma gitti zaten manzara harika.güle güle oturun

Ooooo süper tek kelimeyle.hani ailenle oturduğun ev ama sanki yeni gelin evi gibi döşenmiş çok güzel çok hoşuma gitti zaten manzara harika.güle güle oturun

sağoll bidenemmm annemde yeni gelin sayılırrr 30 senelik evli şunun şurasındaaa :roflol::roflol:

cancucuk bayıldım evinize çok zevkli ferah aydınlık, maaşallah,,
senin evinin resimlerinide bir an önce görürüz inşallah kuşum ..
kaydirigubbakcemile5

cancucuk bayıldım evinize çok zevkli ferah aydınlık, maaşallah,,
senin evinin resimlerinide bir an önce görürüz inşallah kuşum ..
kaydirigubbakcemile5

işallah bidenemm işallahhh seneye kadar beklemeniz lazımm kuzumm ama koyucam mutlaka sende koy tabee nişanlı kısss senii kaydirigubbakcemile3

koyarım inşallah şekerim benim , şu evimizin tadilatı bir bitsede her tarafını çekip koycem :)

canım çok güzel eviniz allah sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin

nişanlısın demek tebrik ederim allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

daha güzelleri senin olsun canımcımmm:1hug:

koyarım inşallah şekerim benim , şu evimizin tadilatı bir bitsede her tarafını çekip koycem :)

çek yavrukuşumm çekkk delikafadulden

canım çok güzel eviniz allah sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin

nişanlısın demek tebrik ederim allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

daha güzelleri senin olsun canımcımmm:1hug:

aminnn canım benim çok teşekkür ederim güsel düşüncelerine a.s.

evınız gercekten cok guzel bır arkadasın dedıgı gıbı yenı gelın evı gıbı.mobılyalarıda cok begendım.ama manzara ve balkon en begendıgım yerler.mutlu gunlerde oturun

anammm o balkonu kim sevmez anacımmmkaydirigubbakcemile3
maaşallah tatlım eviniz çok güzel...
inşallah evlendiginde kendi evin çok çok çok güzel olur...çok mutlu olursun inşallahŞeniz

Hiç baba evi gibi durmuyor herşey yepyeni. :) Bursanın güzel manzarasıyla evin modern tarzı uyum içerisinde. Senin evini de görürürüz inşallah cancucum, sen de çok tatlıymışsın maşallah. a.s.

anammm o balkonu kim sevmez anacımmmkaydirigubbakcemile3
maaşallah tatlım eviniz çok güzel...
inşallah evlendiginde kendi evin çok çok çok güzel olur...çok mutlu olursun
inşallahŞeniz

aminn kuzum aminnnn daha güzelleri sizlerin olsun işallah a.s.

Hiç baba evi gibi durmuyor herşey yepyeni. :) Bursanın güzel manzarasıyla evin modern tarzı uyum içerisinde. Senin evini de görürürüz inşallah cancucum, sen de çok tatlıymışsın maşallah. a.s.

bursa gibisi yok sanırım esracım çok seviyorum memleketimi ben
sağol kuzum güzel yorumların için a.s.
bu arada utandırdın beni

canım eviniz çok güzel geniş ve ferah iyi günlerde oturun
senin evinide seneye görmek isteriz a.s.

can sağlığıyla oturun evinizde....çok şirin bir ev....çamaşır makinesinde çamaşır yıkanıyordu sanırım....kırmızı ışığı yanıyordu çünkü...eviniz oldukça düzenliydi....güle güle oturun canım....

valla helal olsun evet çamaşırlar yıkanıyodu çok dikkatlisiniz kaydirigubbakcemile3
güsel yorumların için teşekkür ederim canımm a.s.

Çok sade ve zevkli döşenmiş eviniz sağlıkla mutlulukla oturun inşallah, bu arada tavuskuşlarına da bayıldım,manzara süper

Çok sade ve zevkli döşenmiş eviniz sağlıkla mutlulukla oturun inşallah, bu arada tavuskuşlarına da bayıldım,manzara süper

çok teşekkür ederis o tavuskuşlarını bende çok beğeniyorum hatırası çokkk a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…