cancum çokk guzel ya hele mutafaktaki masa takımını çok beğendm canım balkonda süperrkaydirigubbakcemile2 allah huzuru eksik etmesin
Ooooo süper tek kelimeyle.hani ailenle oturduğun ev ama sanki yeni gelin evi gibi döşenmiş çok güzel çok hoşuma gitti zaten manzara harika.güle güle oturun
cancucuk bayıldım evinize çok zevkli ferah aydınlık, maaşallah,,
senin evinin resimlerinide bir an önce görürüz inşallah kuşum ..
kaydirigubbakcemile5
koyarım inşallah şekerim benim , şu evimizin tadilatı bir bitsede her tarafını çekip koycem :)
canım çok güzel eviniz allah sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin
nişanlısın demek tebrik ederim allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
daha güzelleri senin olsun canımcımmm:1hug:
cok begendım huzurla oturun..
evınız gercekten cok guzel bır arkadasın dedıgı gıbı yenı gelın evı gıbı.mobılyalarıda cok begendım.ama manzara ve balkon en begendıgım yerler.mutlu gunlerde oturun
anammm o balkonu kim sevmez anacımmmkaydirigubbakcemile3
maaşallah tatlım eviniz çok güzel...
inşallah evlendiginde kendi evin çok çok çok güzel olur...çok mutlu olursun
inşallahŞeniz
Hiç baba evi gibi durmuyor herşey yepyeni. :) Bursanın güzel manzarasıyla evin modern tarzı uyum içerisinde. Senin evini de görürürüz inşallah cancucum, sen de çok tatlıymışsın maşallah. a.s.
canım eviniz çok güzel geniş ve ferah iyi günlerde oturun
senin evinide seneye görmek isteriz a.s.
can sağlığıyla oturun evinizde....çok şirin bir ev....çamaşır makinesinde çamaşır yıkanıyordu sanırım....kırmızı ışığı yanıyordu çünkü...eviniz oldukça düzenliydi....güle güle oturun canım....
Çok sade ve zevkli döşenmiş eviniz sağlıkla mutlulukla oturun inşallah, bu arada tavuskuşlarına da bayıldım,manzara süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?