Evimize gelen 2 günlük misafir yıllanıyor...

Laf aramızda :icecream:
sevmediğim bi karı vardı...Seviyordum başlarda ama zamanla bana yanlışı cogaldı...
Onun üzerinde deneme yapmıştım :1closedeyes:
Abartmıyorum inanki...Her hafta sonu muhakkak ve hafta içi 2 kez yada 1 kez muhakkak bizde olurdu
Tuzu döktüm bayramdan bayrama gelir oldu :roflol::roflol:
Boca etseydim keşke tuzluguda bayramdada gelmeseydi dengesiz :mymeka:

oh oh iyi olmuş..Gecmiş ola :roflol:

Off ya neden bu kadar geç edindim ben bu bilgiyi..kaydirigubbakcemile4

Canım benim teşekkür ederizz... Artık dönse de babam oğlunu çağıracak annesini alsın diye.. Yani bu evden çıktı bir daha zor girer..
Taşınmakla olurmu ev malımız kaydirigubbakcemile3
çok çok kapıyı açmayız..
İnan bunları bile düşürken amma fesatmışım diyesim geliyor kendime..
Gerçekten çok safız bilmiyorumkismile

GİTTİMİ TAMAMEN? aklinialirimsmile

valla canım adamla hemen ilk görüşte birbirleriyle evlenmeye karar vermeleri bana zor gibi görünüyor. Bu adamla evlenmezse yine size dönebilir benden söylemesi.

Eşyalarının büyük çoğunluğunu aldı... Heralde o adamla evlenir ve geriye kalanları da alır...
Tüm eşyalarını alması imkansızdı bi anda..
kafamçokkarıştı

ohh süper haber bu! sositososito çok sevindim kaydirigubbakcemile5 rabbim bi daha göstermesin arkadaşım :Saruboceq: :teselli:

Gülom bende geliyorum sizin eve,süpermiş sizin ev yafkaydirigubbakcemile3
Valla allah sabır versin demekten başka bişey gelmedi aklıma
Onun kendisinin düşünüp yapması gereken şeylere siz kafa yormaya başlamışsınız
Çek git demekte zordur şu saatten sonra ama
Sokağa çıkıp döndüğünde ışıkları kapayıp evde yokmuşsunuz hatta yıllarca dönmeyecekmişsiniz izlenimi verebilirsinizkaydirigubbakcemile3
Yada bana kaç gel gülomopuyorumnanaktan

Gülom bende geliyorum sizin eve,süpermiş sizin ev yafkaydirigubbakcemile3
Valla allah sabır versin demekten başka bişey gelmedi aklıma
Onun kendisinin düşünüp yapması gereken şeylere siz kafa yormaya başlamışsınız
Çek git demekte zordur şu saatten sonra ama
Sokağa çıkıp döndüğünde ışıkları kapayıp evde yokmuşsunuz hatta yıllarca dönmeyecekmişsiniz izlenimi verebilirsinizkaydirigubbakcemile3
Yada bana kaç gel gülomopuyorumnanaktan

Gülommmmmmmm sen gel de 1000 asır kal.. :asigim:
Hem sen gelsende buraya misafir olarak gelemezsin ancak kız kardeşim olarak gelirsin Şeniz
bu başka bişey anam tarif edilmez .. öcüü :1ninca:
güzel fikirrrrrrr.. bir de tuz olayı yattı aklıma sempatiksalakcinni
Bebüşümm bende öptüm büsbüüüüüüüüüüük :1hug:

ne dengesizler var yaaa...bu ne rahatlıktır..:kızgın::tomato:

Aynen bizde sizin gibi düşünüyoruz olumunekankayizsmile

bir dakika ya o evde anneniz babanız yok mu hadi anneniz diyemedi babanız napıo sorması ayıp sen söyle o halde artık git evden rahatsız oluyoruz desenize aaaa bayılcam simdi ya

benim annem de diyemez belki ama ben oyle bi derim ki aninda defolur gider.. kimseye annemi kullandirtmam.terbiyesiz kadin. valla hic dusunmeyin koyun kapinin onune.. bu arada baban sizinlemi anlamadim ama baban sizinleyse daha da fena bence kadin kuma olarak gelmek istiyor belli..

Allahım sen akıl fikir ver nekadar yüzsüz insanlar varr şok oldummm..
anneniz bence alıp karşısına konuşmalı gerekirse arkadaşlığını tekrar gözden geçirmeli çünkü resmen annenizi kullanıyorr
ve ayrıcaaaa cemre110 kesinlikle katılıyorum babanızın ve abilerinizin olduğu bir evde olması nekadar doğru ki anlattığınz özelliklerde birii...

benim annem de diyemez belki ama ben oyle bi derim ki aninda defolur gider.. kimseye annemi kullandirtmam.terbiyesiz kadin. valla hic dusunmeyin koyun kapinin onune.. bu arada baban sizinlemi anlamadim ama baban sizinleyse daha da fena bence kadin kuma olarak gelmek istiyor belli..

Kuma mı ? :)))))))))
o kadar geri kafalı insanlar değiliz..
Annemde böyle birşeyi kabul edecek kadar ezik bir kadın değil.. gayet aklı başında ve kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadın..
Annemden önce ben yakar yıkarım ortalığı..
Sonuç olarak bu kadın gitti gelemez bi daha.. annem söyledi ve gitti.. geçen sayfalarda çok yazdım :1hug:

Back
X