Kadının elinde çanta gibi bi şey var mı? Dedektörle falan gelmiş olması lazım çünkü bu kadar eliyle koymuş gibi hiç ortalığı aramadan bulması ilginç. Tamam İlk çekmecede kolay yerdeydi diyorsunuz da kadın yabancıysa evde başka nerede ne kadar altın, para vs var bilmiyor ki yine de karıştırırdi. Bu sizin evde olmadığınızı bilen ve sizi kısmen de olsa tanıyan biri. Belki çok yakınınız değildir ama o muhitte şıkır şıkır evden çıkışınızı görüp düğüne gittiğinizi tahmin etmiş olabilirEşten şüphelenmekte çok haklısınız biri bana anlatsa ben de öyle düşünürdüm ama mümkün değil hayatında sayısal Loto iddia vs oynamışlığı bile yoktur. Bu olaydan sonra açısı çok kötü olsa da bi kamera varmış bizim binaya ben çaktıktan 45 dk kadar sonra uzun boylu bir kadın giriş yapıyor. O sırada binada hiç kimse yok. Yani birine gelmiş de olamaz. Tam yarım saat kalıp çıkıyor (giriş kesin ama çukış kesin değil çünkü çıkış kısmı açı dışı kalmış, biz araba yansımalarından öyle olduğunu tahmin ediyoruz). Bakalım bişey çıkacak mı bundan, az ilerde eczacı var kadının kıyafetleriyle eczacının önünden geçiş anı karşılaştırılabilir diye düşünüyoruz
Yaşamadan benim de aklıma gelmezdi açıkçası..Allah kimseye de yaşatmasın..Eve girerken hep acabalarla giriyordum...İşte biz de nasıl kimse duyup görüp ses etmemis ona sasirmistik.Evimde öyle ıssız bir yerde değil.Ama tekinsiz mahallelere yakın.Binalar dip dibe görmüş olmalılar diye düşünürken..Komşular bir süre sonra evin önünde konuşuyordu gördüklerini çıkıp soracaktım niye ses etmediniz diye eşim engelledi.demirleri nasıl kesiyorlar hiç anlamadım
ses çıkmaz mı
yanlışlıkla dokunsan tın tın ötüyor
heh bir de ilaç fobisi yüklendi
yani hepsini biliyorum tamam da hırsız da nereye gireceğini biliyodur ya
hiç evime hırsız girer şüphem oluşmamıştı
bizim gibilerin evinde ne işi olur
devletin gariban memurundan ne alacak da evine giriyor
Kadın olduğuna da çok emin olmayın kılık değiştirmek için tesettürlü kadın kıyafetine giren erkek hırsızlar var. Siz gördüğünüz fiziğe dikkat edin.Güncelleme olarak yazmış olayım, kamera varmış çok kötü bir açı ama ben çıltıktan 45 dakika kadar sonra binaya bir kadın giriş yapıyor. Kapalı uzun boylu bir kadın. Yüzü falan görünmüyor. O saatte de binada hiç kimse yokmuş yani birine gelmiş falan da olamaz. Tam yarım saat sonra da çıkıyor. Büyük ihtimal bu kadın yapmış
Sadece altın aldığına göre dedektörü olan bir hırsız olabilir.Kadın olduğuna da çok emin olmayın kılık değiştirmek için tesettürlü kadın kıyafetine giren erkek hırsızlar var. Siz gördüğünüz fiziğe dikkat edin.
Ama bana da tanıdık işi geldi bu olay. Eliyle koymuş gibi zamanlamayı biliyor yeri biliyor
Ben de tanıdıkmış gibi düşünüyorum, binaya hırsız girecek ne hikmetse Hatiiii’nin olmadığı bir gün ve saate denk getirecek, apartman komple boş olsa kimse duymamış denir de, apartmana rastgele soymak için gelen biri olsa binada kapısı zorlanan başka daireler de olurdu, illa daireleri zorlanan birileri varsa biri bile kapıyla oynama sesi duyardı.Kadın olduğuna da çok emin olmayın kılık değiştirmek için tesettürlü kadın kıyafetine giren erkek hırsızlar var. Siz gördüğünüz fiziğe dikkat edin.
Ama bana da tanıdık işi geldi bu olay. Eliyle koymuş gibi zamanlamayı biliyor yeri biliyor
Yakın zamanda Beşiktaş’ın orta yerinde bir apartmana girdi. Tanıdığımız oturuyor. Gündüz evde ütü yaparken evinin kapısı açılıyor (üstten sürgü kilitten tutuyo kapı, anahtarla açınca tak diye o kilit vuruyor birden) . Kadın koşup kapıya gidiyo karşılaşıyo bi de tesettürlü (!) adamla. Meğerse hırsız eskiden o binada oturuyomuş her dairenin anahtarını yaptırmış yan binadaki daireler dahil tüm daireleri denemiş o gün sıradan.Ben de tanıdıkmış gibi düşünüyorum, binaya hırsız girecek ne hikmetse Hatiiii’nin olmadığı bir gün ve saate denk getirecek, apartman komple boş olsa kimse duymamış denir de, apartmana rastgele soymak için gelen biri olsa binada kapısı zorlanan başka daireler de olurdu, illa daireleri zorlanan birileri varsa biri bile kapıyla oynama sesi duyardı.
Daha dün Manisa’da kuzeninin evini soyarken 16 yaşındaki su gibi kızı öldüren cani haberi var, evi soymak için girdiğinde kuzeninin 16 yaşındaki kızıyla karşılaşıp öldürüyor
Allah muahafaza cinayetlerde de hırsızlıklarda da çoğunlukla yapan tanıdık oluyor.
Konudaki şayet planlı programlı sadece Hatiiii’nin evine girmek için geldiyse tanıdık olma ihtimali yüksek.
Dediğin gibi tesettüre girip kadın taklidi yapan erkek de olabilir.
Evet galiba çantası da var çok belli olmuyor görüntüden ama. Çok ilginç şeyler öğrendik alt kata da girmiş meğerse ama onların sadece bi bileklik varmış altın onu çalmış. Adam diyor ki evden çıkarken kapıyı bir kez kilitlemiştim girerken 3 kez. Eşi de şehir dışında o sırada. Polisin geldiği gün de söylemişti bunu ben sallıyor sanmıştım açıkçası boş konuşmayı seven birisi biraz. Ama gerçekmiş evde çekmecelerini falan kırmış ararken. Dediği şekilde olduysa anahtar kopyalanmış demek ki, onların eve gireyim derken şansa benim eve de girmişler gibi olmuş benceKadının elinde çanta gibi bi şey var mı? Dedektörle falan gelmiş olması lazım çünkü bu kadar eliyle koymuş gibi hiç ortalığı aramadan bulması ilginç. Tamam İlk çekmecede kolay yerdeydi diyorsunuz da kadın yabancıysa evde başka nerede ne kadar altın, para vs var bilmiyor ki yine de karıştırırdi. Bu sizin evde olmadığınızı bilen ve sizi kısmen de olsa tanıyan biri. Belki çok yakınınız değildir ama o muhitte şıkır şıkır evden çıkışınızı görüp düğüne gittiğinizi tahmin etmiş olabilir
Sonradan kötü açı da olsa bi güvenlik kamerası bulup izledik bütün günü. Eşim eve hiç geri gelmemiş dönüşte aşağıda karşılaşıp beraber çıkmıştık hatta. Ama bi kadın binaya girmiş ben çıktıktan 45 dk sonra maalesef ve o sırada binada kimse yokBizim bir tanıdığın başına da aynı sizin gibi bir olay geldi.
Hırsız, kocası çıktı.
Cidden çok üzücü insanın eşim dediği kişiye olan güveninin sarsılması. Biz sonradan güvenlik kamerası görüntüsü bulduk izledik neyse ki eşim değilmiş.Kuzenim evlendikten sonra altınları kaybolmuştu. Ama birdenbire hepsi değil. Yavaş yavaş gidiyor altınlar. Evine de biz kuzenlerinden başka giren çıkan yok.
Önce bileziği çalındı. Hemen sonra bir kolye bir yüzük . Sonra bir bilezik daha filan...
Sonra bebeği oldu. Bebeğine kayınpederi bizelik takmıştı. O da çalındı .
Kuzenim en çok bebegine takilan bileziğe üzülmüştü.
Sonra neyse bulundu hırsız
Eşi çalıp yiyormuş altınları. Kuzenim halen daha çok üzgün. Kızcağız travmaya giirdi atlatamadi resmen.
Yakın zamanda Beşiktaş’ın orta yerinde bir apartmana girdi. Tanıdığımız oturuyor. Gündüz evde ütü yaparken evinin kapısı açılıyor (üstten sürgü kilitten tutuyo kapı, anahtarla açınca tak diye o kilit vuruyor birden) . Kadın koşup kapıya gidiyo karşılaşıyo bi de tesettürlü (!) adamla. Meğerse hırsız eskiden o binada oturuyomuş her dairenin anahtarını yaptırmış yan binadaki daireler dahil tüm daireleri denemiş o gün sıradan.
Kim bilir kim yapan ama kapıyı bu kadar sorunsuz açan giren, nakiti kartı ellemeyip altınları eliyle koyduğu gibi alan çıkan beni çok huylandırdı. çok spesifik çalışmış.
Allah karşılaştırmasın ben de çok korkarım karşılaşmaktan. Ya katil ya sapık oluyolar.
Babamın arabasına polis girdiğinde Bize polis demişti, karşılaştığınız gördüğünüz durumlarda da sakın muhatap olmayın haplı gözükara oluyorlar. Uzak durun bildirin demişti.
Nasıl yani adam evden çıkarken 1 kez kilitliyor dönünce 3 kez kilitli mi buluyor? Bir de onların anahtarı kopyaladiysa sizin eve nasıl giriyor şansa? Oraya girmişken sizin eve de kartla falan mi girdi yani ? Valla bence siz ne olur ne olmaz kilidi değiştirin ben bile huylandım o apartmandan. Siz tatilde falan olsanız neyse de tam evden çıkınca olması beni korkuturdu.Evet galiba çantası da var çok belli olmuyor görüntüden ama. Çok ilginç şeyler öğrendik alt kata da girmiş meğerse ama onların sadece bi bileklik varmış altın onu çalmış. Adam diyor ki evden çıkarken kapıyı bir kez kilitlemiştim girerken 3 kez. Eşi de şehir dışında o sırada. Polisin geldiği gün de söylemişti bunu ben sallıyor sanmıştım açıkçası boş konuşmayı seven birisi biraz. Ama gerçekmiş evde çekmecelerini falan kırmış ararken. Dediği şekilde olduysa anahtar kopyalanmış demek ki, onların eve gireyim derken şansa benim eve de girmişler gibi olmuş bence
Aynı şeyi düşündüm. Özelikle tesettürlü kadın kılığına giriyorlar en iyi kamufle yöntemi bu. Polisler direkt görse bile bir şey yapamazken bu şekilde kamufle olunca imkansız oluyor yakalanmalariKadın olduğuna da çok emin olmayın kılık değiştirmek için tesettürlü kadın kıyafetine giren erkek hırsızlar var. Siz gördüğünüz fiziğe dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?