Evimize Hırsız Girdi

Her gün o kadar çok hırsızlık vakası yaşanıyor ki emniyet güçleri de hangi birine filtreleme yapsın, o dediğiniz belki evi soyulan kişi şu şu kişilerden şüpheleniyorum derse olur.

Bizim apartmanda giriş kattaki 2 daireye farklı zamanlarda hırsız girdi, bir daire boştu diğeri eşyalıydı.
Boş olana hırsız girmiş evin su tesisatındaki bakır boruları muslukları çalmış hatta aynı hırsız dadandı mı o daireye, gidip gelip boru vs çalıyorken yakaladık ama arbede esnasında kaçtı polis çağırdık, ev sahibine de haber verdik ki ev sahibi şikayetçi olmazsa olay yeri inceleme gelmiyormuş parmak izi almak için, ev sahibi 2 musluk boru için uğraşamam dedi gelmedi hırsız paçayı yırttı.

Diğer dairenin de demir parmaklıkları vardı kesip içeriden tv vs satabilecekleri elektronik eşyaları çalmışlar, onu da yine biz fark edip ev sahibine haber verdik şehirdışında oturan biriydi, hırsızın da kim olduğunu biliyorduk maalesef, o da hastayım gelemem dedi şikayetçi olmadı o hırsız da yakalanamadı, neyse ki sonradan başka suçlara da karıştığından çok başka sebeple tutuklandı da hepimiz rahat bir nefes aldık.

demirleri nasıl kesiyorlar hiç anlamadım
ses çıkmaz mı
yanlışlıkla dokunsan tın tın ötüyor

heh bir de ilaç fobisi yüklendi
yani hepsini biliyorum tamam da hırsız da nereye gireceğini biliyodur ya
hiç evime hırsız girer şüphem oluşmamıştı
bizim gibilerin evinde ne işi olur
devletin gariban memurundan ne alacak da evine giriyor

N
Normal bir kesme olsa evet ses cıkar ustalar keserken aletleri sesli olur ama hırsızların özel aletleri vardır ki bizim Demir ince değildi kestikleri.

Bizden de o dönem 2 bilgisayar,yazıcı,flash bellek, parfüm vs caldılar.

Mesela kardeşimin madalyaları vardı altın, gümüş vs Sporcuydu onları almamışlar.

Komşumun evinden de oda 1.kattı televizyon calmışlar.

Bir baska komşu onun evinde birsey bulamamışlar TV eski tüplü bilgisayar yok altın yok kadının 5 lt yağını koltuklarına dökmüşler.

haspalara bak sen sinirlenip bi de kirletmişler öyle mi

bu olaylar ev sahibi yokken oluyor anladığım kadarıyla evdeyken ışık varken kimse gelmez o zaman
yani inşallah umarım allahın izniyle belki bir ihtimal

haspalara bak sen sinirlenip bi de kirletmişler öyle mi

bu olaylar ev sahibi yokken oluyor anladığım kadarıyla evdeyken ışık varken kimse gelmez o zaman
yani inşallah umarım allahın izniyle belki bir ihtimal
Işık mışıkta fayda etmiyor desem kapı zillerini çalıp kontrol ediyorlar birde ses gelmezse tamam kimse yok.

Umarım hiç kimse yasamaz o dönem evde tek kalmaya korkuyordum resmen birde hareketli bir yer ıssız sessiz bir yer değil.

Yok eşim ilk kez gidecek. Cidden eşimi tanısanız buna siz de aynı benim gibi hiç ihtimal vermezdiniz

Güncelleme olarak yazmış olayım, kamera varmış çok kötü bir açı ama ben çıltıktan 45 dakika kadar sonra binaya bir kadın giriş yapıyor. Kapalı uzun boylu bir kadın. Yüzü falan görünmüyor. O saatte de binada hiç kimse yokmuş yani birine gelmiş falan da olamaz. Tam yarım saat sonra da çıkıyor. Büyük ihtimal bu kadın yapmış

Esin kumar oynuyormu yada senden habersiz borcu olabilrmi

Eşiniz almış olabilir mi? Başka yeri aramamış ve cüzdana ellememiş olması epey şüphe çekiyor. Gizli bir borcu vs varsa belki
Eşten şüphelenmekte çok haklısınız biri bana anlatsa ben de öyle düşünürdüm ama mümkün değil hayatında sayısal Loto iddia vs oynamışlığı bile yoktur. Bu olaydan sonra açısı çok kötü olsa da bi kamera varmış bizim binaya ben çaktıktan 45 dk kadar sonra uzun boylu bir kadın giriş yapıyor. O sırada binada hiç kimse yok. Yani birine gelmiş de olamaz. Tam yarım saat kalıp çıkıyor (giriş kesin ama çukış kesin değil çünkü çıkış kısmı açı dışı kalmış, biz araba yansımalarından öyle olduğunu tahmin ediyoruz). Bakalım bişey çıkacak mı bundan, az ilerde eczacı var kadının kıyafetleriyle eczacının önünden geçiş anı karşılaştırılabilir diye düşünüyoruz

Evin dağılmamış olması ve sadece altınları götürmeleri şu arama makinelerini aklıma getirdi. Sanırım sadece makine tutup bulduklarını alıp gitmişler. Kapıda zorlama yoksada kartla açmışlar bazı evlerin kapıları o plastik zımbırtılarla bir kolay açılıyorki inanamazsınız hele eli alışmış biri saniyeler içinde çat diye açıyor hemde açılmaz gibi görünen arasında dursak bizi ikiye bölecek o çelik kapıları. Genelde de evin zillerini çalıyorlar evde biri var mı yok mu kontrol için.
Sizde bütün olanaklar sağlanmış evde yoksunuz, kapı kilitli değil, altınlar tek çekmecede, kamerasız bina.
Çok geçmiş olsun ama bulunacağını sanmıyorum.

Üzgünüm ama asla bir şey cikmiyot. Bizimde evimize hırsız girmişti aradan 10 sene geçti Allah bir daha asla yaşatmasın aminnnnn
Caldiklari yanına kar kaldı halen eve tek girmeye korkarim

Siz eve tasindiginizda kilidi degistirdiniz mi
kadının kapısı kilitli değil ki
anahtar kopyalama bişey gerektirecek bir durum yok, zaten kapı kilitli değil

+ eş diyenler için de (her zaman için şüphe iyidir tabi de)
bu kadın düğüne gidip geliyor, evden son çıkan kendisi ilk giren kendisi -anladığım kadarıyla-
o arada eşi işi gücü bırakıp (ya da yakın yerde çalışıyor olsun) eve girmiş çıkmış olsa onu kameradan görmeyecek mi? eşi yapacak olsa daha planlı bişey yapar gece filan yapar yani atıyorum ki etraftaki kameralar çekmesin.

Yorumlarda sonradan okudum bende kilitli degilmis. Ben tanidik oldugunu dusunmuyorum artik zaten ellerinde bir aletle girip altinin yerini bulup hemen dagitmadan alip cikiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…