Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

yawwwww bende eklicem ama nasıl hala ögrenmedim sunu yaaaaaaaaaaa.......

hızlıresim e gir canım..oradan gözat butonuna bas ve ekle resmini, upload et...çıkan linklerden 3.olanı kopyala buraya yapıştır bu kadar basit...kolay gelsin bekliyoruz canım....

ben de en çok mutfağımda huzurlu vakit geçiriyorum. küçük tv yi bi köşeye koyup bir yandan izlerken diğer yandan yemek ,bulaşık vs. ile uğraşıyorum. mutfak masası da oğluşuma hamile kalmadan önce sigara içerken keyif alıp pencereden etrafı izlediğim bir köşeydi.ama artık uğramaz oldum...

Burası da benim köşem......
Yastıkları özellikle düzeltmedim,doğal hali olsun diye.Oturuyorum oraya,yaslanıyorum yastıklarıma,uzatıyorum ayaklarımı,bilgisayarımı da alıyorum kucağıma...Oooooohhhh mis gibi,tıkır tıkır dolaşıyorum KK'yı:)))))
Bu divan aynı zamanda,kocişle sıkış tepiş yanyana uzanıp tv seyrettiğimiz köşe olmasıyla ayrı önem taşıyor...
Yukardakiler de aşk yastıklarımız.İsimleri de var:))En sağdaki "seni seviyorum",ortadaki "bizim yastık",soldaki de "tontonlar"...En soldakide,üşüyünce ayaklarımıza aldığımız anneciğimin,binbir emekle ördüğü battaniyemiz:))))
Tarihi eser anlatır gibi oldu dimi?
Herkese güzel evlerinde sağlıklı,huzurlu,mutlu günler dilerim....

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin kızzkaydirigubbakcemile3 kocişler sıkış tepiş haa:roflol:
Odan ve evinin tamamını bilen biri olarak keşke halında biraz daha çıksaymış.Ben halını çok seviyorum.Bundan sonraki hayatınıza hayırlısıyla 3 yada 4 kişiyle devam etmeniz duasıyla inşallah:ecrin_bebek:
Tabi bu 3 ve 4. kişi ben olmayayım:roflol:
Eve gidince hemen odamın resmini çekiyorum artık farz oldu :))

Son düzenleme:

çok güzel bu köşe, iyi bir yer seçmişsin kendine :hooray:
ama artık orada sigara içmemene çok sevindim!!
başka şekillerde tadını çıkarırsın burasının, kahveni yudumlarsın kafanı dinlersin, pirinçlerini burada ayıklarsın sakin sakin di mi yerimseniben

burası da çok rahat bir köşeymiş, sıkış tepişten ziyade sokula sokula romantik bir şekilde film izlemeye birebir :asigim:kaydirigubbakcemile3
yastıklar da çok sevimli

özloşçum sen de işini bilenlerdensin, mis gibi mutfağında bir yandan yemek yapıp bir yandan interneti takip edebiliyorsun ne güzel! çok da rahat görünüyor.
açarsın müziğini de bilgisayardan, hiç sıkılmazsın yani..
bu arada böyle olmalı kadın dediğin mutfakta bile dünya ile bilgi ile bağlantısını koparmamalı.
bravo hihoyyyta.s.

evet canım sağol. sigarayı bıraktım oğlumun sayesinde çok şükür. ama şimdi burası eşimin uğrak yeri çünkü o sigarayı henüz bırakamadı ben de gündüzleri nedense evin hiç biryerinde değil de gelip burada kitap okuyorum.dediğin gibi pirinç ayıklıyorum patates soyuyorum,eşimle kahvaltı ediyorduk oğlan olmadan önce.ama şimdi üçümüz sığamıyoruz oğlanın mama sandalyesi eşşek kadar kaydirigubbakcemile3

canım benim valla aynen öyleee.....ev hanımı olunca insan pratikleşmeyide öğreniyor bu sayede.....çok teşekkür ederim hayatım...

Burasıda benim huzur bulduğum odam.odamda vakit geçirmeyi çok seviyorum.bu koltuğa oturup bacaklarımıda uzattım mı pufun üzerine kucağımda da laptopum değmeyin keyfime tam karşımda da tv var.umarım ilerde kendi evim için yazarım bunları size kızlar.

fındık senin oturma odanı ben de çok sevdim..
tv üniteni çok beğendim.
odadaki tüm mobilyalar renkler ve çizgiler açısından bir uyum oluşturuyor. biblolar da çok güzel
film izlemek ve misafirlerinle sohbet etmek çok keyiflidir odanda muhtemelen:1rolleyes:

beyaz yatak odası ve yatak odasında televizyon!!
teknolog çok güzelmiş yatak odan.:hooray:

[/url][/IMG]

burada benim en çok vakit geçirdigim yer oturma odam......laptopum ve ben........
.

evin en sevdiğim kısmı
bu kısımda tv izleriz, çay içeriz, uzanırız, bebişle oynarız
düzen ona göre zaten, özellikle toplamadım
bu halini seviyorum
koltuk minderleri duvar oldu, yerde kocaman minder, oyuncaklar
dağınık ama olsun

anammmm füsfüs benim oğlumda da var o eğitici köpekten çok sevimli birşey dimi seninki de severek oynuyor mu bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…