- Konu Sahibi cherryblossom
-
yawwwww bende eklicem ama nasıl hala ögrenmedim sunu yaaaaaaaaaaa.......
sağol canım :1hug: pendikteki küçük bir dükkandan almıştım.kuzu figürlü kaydirigubbakcemile2Mahmuriyecim baharat takımlarını nereden aldın canım? çok cicilermiş:1hug:
Burası da benim köşem......
Yastıkları özellikle düzeltmedim,doğal hali olsun diye.Oturuyorum oraya,yaslanıyorum yastıklarıma,uzatıyorum ayaklarımı,bilgisayarımı da alıyorum kucağıma...Oooooohhhh mis gibi,tıkır tıkır dolaşıyorum KK'yı:)))))
Bu divan aynı zamanda,kocişle sıkış tepiş yanyana uzanıp tv seyrettiğimiz köşe olmasıyla ayrı önem taşıyor...
Yukardakiler de aşk yastıklarımız.İsimleri de var:))En sağdaki "seni seviyorum",ortadaki "bizim yastık",soldaki de "tontonlar"...En soldakide,üşüyünce ayaklarımıza aldığımız anneciğimin,binbir emekle ördüğü battaniyemiz:))))
Tarihi eser anlatır gibi oldu dimi?
Herkese güzel evlerinde sağlıklı,huzurlu,mutlu günler dilerim....
çok güzel bu köşe, iyi bir yer seçmişsin kendine :hooray:
ama artık orada sigara içmemene çok sevindim!!
başka şekillerde tadını çıkarırsın burasının, kahveni yudumlarsın kafanı dinlersin, pirinçlerini burada ayıklarsın sakin sakin di mi yerimseniben
canım benim valla aynen öyleee.....ev hanımı olunca insan pratikleşmeyide öğreniyor bu sayede.....çok teşekkür ederim hayatım...çok güzel bu köşe, iyi bir yer seçmişsin kendine :hooray:
ama artık orada sigara içmemene çok sevindim!!
başka şekillerde tadını çıkarırsın burasının, kahveni yudumlarsın kafanı dinlersin, pirinçlerini burada ayıklarsın sakin sakin di mi yerimseniben
burası da çok rahat bir köşeymiş, sıkış tepişten ziyade sokula sokula romantik bir şekilde film izlemeye birebir :asigim:kaydirigubbakcemile3
yastıklar da çok sevimli
özloşçum sen de işini bilenlerdensin, mis gibi mutfağında bir yandan yemek yapıp bir yandan interneti takip edebiliyorsun ne güzel! çok da rahat görünüyor.
açarsın müziğini de bilgisayardan, hiç sıkılmazsın yani..
bu arada böyle olmalı kadın dediğin mutfakta bile dünya ile bilgi ile bağlantısını koparmamalı.
bravo hihoyyyta.s.
tşkler canım..
senin yokmu sevdiğin köşeler fln eklesende görsekkaydirigubbakcemile2
yaptım ama cook buyuktu yawwwwwwwwww
juliet tam rahat edilecek bi ortamm...çok sıcak görünüyorr..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?