Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

anammmm füsfüs benim oğlumda da var o eğitici köpekten çok sevimli birşey dimi seninki de severek oynuyor mu bari:))
arkadaşım o kadar para verdik aldık o gene kumandaların peşinde, şarkılarını falan dinliyor el çırpıyor ama kendiliğinden gidip oynamıyor, belki zamanla alışır, yeni daha
ama ben bayılıyorum köpeğe o ayrı, ses tonu falan çok hoşuma gitti
çok güzel füsfüsümm kızışım yine oralarda dolnanıyorr:)))))
koca minder serdik, o nerde, görüyosun di mi?

fındık senin oturma odanı ben de çok sevdim..
tv üniteni çok beğendim.
odadaki tüm mobilyalar renkler ve çizgiler açısından bir uyum oluşturuyor. biblolar da çok güzel
film izlemek ve misafirlerinle sohbet etmek çok keyiflidir odanda muhtemelen:1rolleyes:
:

canım benim çok tşk ederim...

evet film izlemek süper oluyo...hele ki akşamdan tüm ışıkları kapatıyoz ..tv ünitesinin arkasında ışıklar var...o aralarından ışık saçıyo bordo mavi:hooray: öle izlemek süper oluyo..hihoyyyt

işte böleekaydirigubbakcemile5

dhffgzz4.jpg

17oturmaolo0.jpg

19oturmaozt4.jpg

20oturmaocv1.jpg

21oturmaoez3.jpg

kızlar eşimde bende hep bu odadayız hem sıcak bir havası var hemde çok rahat...
çok resim oldu kusura bakmayın

kızlar eşimde bende hep bu odadayız hem sıcak bir havası var hemde çok rahat...
çok resim oldu kusura bakmayın

canım çookk zevklisin oturma odana bayıldım tam benim tarzım hayal ettiğim renklerde ve zevkte oturma odası gerçekten çok sıcak gözüküyo güle güle oturun inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın.

füsfüs, evet dediğin gibi odan da odanın bu hali de çok güzel.
çünkü minik yaramazın krallığı olmuş bence burasıkaydirigubbakcemile3
çok rahat bir mekan..a.s.

niltol, senin duvarlarına bayılıyorum zaten, koltuklarının rengi de çok hoş, perdelerin acayip yakışmış odana.
odadaki detaylar çok güzel.
cidden iyi bir mekan yaratmışsınız.
sadece tv ünitesindeki bibloları, objeleri bir daha yerleştirmeyi denemelisin bence.
o üç tane vazoyu , aynı rafta duran diğer bordo objelerin yerine koyup; o bordo objeleri de en alta TV'nin olduğu raftaki solda yer alan boşluğa koyabilirsin.
beyaz mumları da poşetlerinden çıkarabilirsin bence.
camlı rafları da yeniden yerleştir bence.

her şey çok güzel odada, çok sevdim, bayıldıma.s.

...

ayrıca fındık maşallah tv ünitesi değil sanki disko var evindekaydirigubbakcemile3
çok eğlenceliymiş tv ünitena.s

Son düzenleme:

bu topiği çok sevdim ben yaaa...herkes çok zevkli cidden....
bir resim daha eklemek istedim oturma odamızda da çok rahat ederiz eşimle biz...minicik ama çook rahat ve sevimli......

resim steden kaynaklı görünmuyor sanırımm...ben biliyom çok hoşş oturma odanda ben çok seviyorum zaten köşe takımalrını...

evin en sevdiğim kısmı
bu kısımda tv izleriz, çay içeriz, uzanırız, bebişle oynarız
düzen ona göre zaten, özellikle toplamadım
bu halini seviyorum
koltuk minderleri duvar oldu, yerde kocaman minder, oyuncaklar
dağınık ama olsun
pic0061lu5.jpg

w640.png

onun o küçük totosunu yerim annesi yerim cokacimcoook Maaşallah :nazar:

sany0098lh6.jpg

alisha rüya gibi olmuş bebeğinin odası!
çok güzel ben de çok sevdim.
salonun da çok güzeldi senin ama tabi ki bebeğinin odası en güzel yeri evinin hihoyyyt
bebişini sağlıkla kucağına alırsın umarım canım.

bu bölüm süperdiii arkada kalmasın bence................ekleyin kızlar yaa sizde foto...

Back
X