Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

teknolog yatak odana bayıldım beyaz ve krem hastasıyım
yatak odasıında daha bi iç açıcı oluyo bu renkler
inşlh yarın bende koyucam

kimse eklemiyor bende bir resim daha ekleyim dedim...ezberlediniz gerçi ama napim yatak odamıda seviyorum hehehehe
başka şekilde ekledim kızlar resmi.diğer sayfada.....

Son düzenleme:
özloş abloşum odanız süper şık ve sade tabi benim hasta olduğum saat baş köşede

özloş yatak odasınımı koycaktın görebedim şeker nerde?? bm bende seviyorum canım beyazı..eski evde herşeyim beyazdı banyo mutfak yatak odası..eve girince dünyan aydınlanıyorduu...kapılarda beyazdı beyezı çok seviyorum eksi mutfağımıda çok seviyordum bulursam koyayım resmini...
ha ordaki balkonumuda çok seviyordum..görende çok severdi ahhahaa canim evimm...:((

17oturmaolo0.jpg

19oturmaozt4.jpg

20oturmaocv1.jpg

21oturmaoez3.jpg

kızlar eşimde bende hep bu odadayız hem sıcak bir havası var hemde çok rahat...
çok resim oldu kusura bakmayın

oturma odana bayıldım ozellıklede duvara duvardakı panoya

niltol oturma odandaki duvar kağıdına ve panoya bayıldım
odaya çok ayrı bi hava vermiş...

buda benim köşem
burda çok fazla vakit geçiriyorum...

cimg0191os8.jpg

w640.png

ooo süper köşeler eklenmiş bayıldımm.....
bu arada benim resim yine yok olmuş yaaaa.....

diğer resim sitesinden ekledim bu seferde link olarak çıktı ama artık idare edin şekerler...

Kahverengi turuncu kombinasyonu süper kremlede süper olmuş ben böle hatırlamıyordum yatak odanı unutmuşum tekrar bakmam lazım:)))

evin en sevdiğim kısmı
bu kısımda tv izleriz, çay içeriz, uzanırız, bebişle oynarız
düzen ona göre zaten, özellikle toplamadım
bu halini seviyorum
koltuk minderleri duvar oldu, yerde kocaman minder, oyuncaklar
dağınık ama olsun
pic0061lu5.jpg

w640.png

ay ay ayyy ben bıttım bu mınık kusa yerım onu been

teknologcum çok saol hayatım...bende dediğin gibi yaptım oldu...
evet evimin reimlerinde diğer yatak örtüm ve perdem vardı bu başka ondan dolayı hatırlamamışsındır...ama beğenmene sevindim tatlım çok saol.....

Evet bayıldım valla süper olmuşş zevkine sağlık....send ebenim gibi değişikliği seviyosunn..insan hep aynı şeyden sıkılıyorr haklısınn

Evet bayıldım valla süper olmuşş zevkine sağlık....send ebenim gibi değişikliği seviyosunn..insan hep aynı şeyden sıkılıyorr haklısınn

evet canım ya kesinliklee....
zaten eşim artık beni değiştirmezse bu sebepten dolayı şaşrmıyacağım yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

naniknaniksositosositoa.sOnlar kızsada bakma sen değişiklik onlarada iyi gelir bıkmazlarr hergündeğişik bişey görmekten değişiklik olmazsa belki sıkılıp değiştirebilirler:roflol:

Back
X