• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

resimleri tam boy olarak koyamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?boyutlarınıda büyüttüm siteden ama olmuyor yinede

resimleri tam boy olarak koyamıyorum nasıl yapıyorsunuz siz?boyutlarınıda büyüttüm siteden ama olmuyor yinede

Resimler sitenin verdiği ölçü ve boyutlardan büyük geliyorsa en kolay olarak bilgisayarındaki paint programıyla açıp resim bölümünden uygun boyuta getirebilirsin.

Arkadaşlar arkadaşlar, Ortaya Karışık bölümünden Faydalı Bilgilere girin beni bulacaksınız, nano teknoloji ile ilgili haberleri oraya yazıyorum...

dsc00056c.jpg

oturma odam tüm vaktim burda geçiyor

çok hoşmuş yeşiller delikız ama o emeklemeye çalışan çokk çok daha bir güzel maşallah:))

teşekkür ederim canım seninki de öyle maşallah <allah bağışlasın

henüz bir evim olmadığı için en sevdiğim köşesi de yok:(((

Benimde eviminen sevdiğim köşesi işte mutfağım:

1000984.jpg

1000985.jpg

1000987d.jpg

Son düzenleme:
çicişim çok güzel canım bir kadının en sevdiği yer olamılııki güzel mamalar yapabilsin:)))))))))))))

ciciş çok güzel mutfağın canım huzurla yemekler pişir inşallah

tesekür ederim arkadaşlar evet mutfak her kadın için önemlidir herhalde allah herkezin gönlüne göre versin.

Benim en sevdiğim köşe salonumdaki bu iki minik koltuk. Pazar sabahları eşimle karşılıklı çay içip gazete okuyoruz, çok keyifli a.s

photo1r.jpg

photo2l.jpg

Benim en sevdiğim köşe salonumdaki bu iki minik koltuk. Pazar sabahları eşimle karşılıklı çay içip gazete okuyoruz, çok keyifli a.s

photo1r.jpg

photo2l.jpg

benm de canım böle bi yer istedi şimdi..

ben bayılırım bu şekilde yerlerde kahve içim sakin sakin muhabbete..yerimseniben

fragola canım köşen sevdiğin kadar varmış çok hoş güle güle otur

Back
X