- Konu Sahibi Renklipuantiye
Tatile gittiğimiz/gideceğimiz yerlerde bol miktarda var onlardan. O zaman tamamen kapalı bir hayat yaşamamız gerekir. Yurt meselesini konu açacak kadar kafasına takıyorsa o donla gezen kızların karşısında öfke nöbetleri geçireceğime aralarına karışırdım. Öyle tipler var ki demişsiniz de. Ben de diyorum ki evde kocaya karşı o tiplerin en alası olunsun o zaman. Yani bir ömür köşede oturup kıskançlık krizleri geçirmekten daha etkin bir çözüm. Perdelerini kapatıp kocasının o kızların farkında olmamasını sağlayabilir. Ben şahsen evde kendim de onlar gibi gezdiğim için tuttuğum evin lokasyonu “karşımda kızlar olmasın” diye değil de “rahat gezineyim dışardan görünmesin” diyerek belirledim. Eğer bu kadar krizlere girecekse annişine yakın olmayı ikinci plana atıp kocişini daha tenha bir yere ikna etsin. Kadına kıza teşhirci demesinden iyidir. Evi temizlemeye gelince fark ettik diyor. Demek ki o kadar önemsememiş.madem bu kadar takıntılı, o zaman evin çevresini santim santim araştırmalıydı. Neden bu kadar tepki verdiğime gelirseniz, ona bakarsanız tatile gittiğimde tesettürlü kadın da benim mayom için aynı ithamlarda bulunabilir. Bu düşünce yapısı genel olarak canımı sıkıyor. Kadınlar yerine erkeklere çeki düzen vermek gerektiğini bu toplum öğrenene kadar da en sert yorumlarımı bu tarz konulara yapacağım.Ya kusura bakma yorumunu tesaduf gordum de :) beni. Kaldigim yurtta sadece ogrenciler kalmiyordu. Evliler calisanlar bile kalabiliyordu 30 yasinda kizlar da vardi. Bu kadin hangi biriyle abla karfes olsun yurtta var 200 300 kisi. Oyle tipler var ki sulu dereye goturr susuz diye geri getirir :) masumlar da arada kayniyir iste bu yuzden. Ayrica terasımızda ic camasiyla bikini tarzi dolasan kizlar vardi :) 20 22 yaslaronda. Gercekten ister miydin bu manzara esliginde esinle vakit gecirmeyi?
Ve maalesef ki ogrenciler icin boyle yorum yaptigim icon utaniyorum ama devrimizin kizlarinin bir kismi kendini bilmiyor... onlar okumaya gelmisler ben ne diyorum degil mi? Ama gozumle gordum yasadim sahit oldum.