- 18 Aralık 2010
- 1.354
- 3.896
- 333
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Demek ki sen de uygun giyinmemişsin ki tacize uğramışsın konu sahibi. Söylettin yani kusura bakma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı çıkarmak içinideğil önce kısa yazdım daha sonra anlatmak için ayrıntısını yazdım evet yurt mahallede çünki üniye çokçyakın evimiz,,ve bahçesi yok hersey düşündüğünüz gibi defil maalesef , ayrıca ben mart ayında giyiyorlar demedim, camekanlı, bunun yazı davar o yüzden giyerler dedim mevsşm mi belirteyim lafı dolandıröamanız için,Burada hala kendinizi haklı çıkarmak için yazıyorsunuz bazı şeyleri. Önce hiç öyle içeriden görünüyor rahat giyiniyorlar falan demediniz sadece yurt var kıskanıyorum dediniz sonra da laf değiştirdiniz. Gündüz vakti siz temizlik yaparken öğrenci ne arar kış vakti yurtlar zaten çok çok sıcak olmaz ne kadar rahat giyinebilirler kılıf uyduruyorsunuz sadece.
Ayrıca Ben Eskişehir'de yaşıyorum iki üniversite ve birçok yurt var bu şehirde ve hiçbir yurt mahalle içinde değil cadde de. Kaldı ki yurtlar bahçelidir ve bahçenin de gerisindedir binalar öyle karşı apartmanda bilmem nereden görülmez yani.
Ne demek giydiklerini bilsinler de uygun davransınlar iyi kotla falan yatsınlar barii gerçekten bir doktora görünmeniz lazım sokakta ki mini eteklileri göbeği açıkları ne yapacaksınız peki? eşinize güveniyorsanz herhalde tutup oturup onları izlemeyecek zaten evinizde perde denen birşey de vardır
Bakabilir dogru demedşm ya bakarsa diye düşğndğgüm için üzüntğmü belirttimTanımadığın insanlar aile yapısına uygun davranmakla mükellef ama kocan aile yapısına uygun davranıp elalemin çocuğuna şort giyiyor diye bakabbilir çünkü nefsi var. Oldu.
OOyaşta neden bahsediyorsun sen 14yaş istismara açık Kandırılacak bir yaş, ne yapmısyolabilirim o yaştaykendinşze gelin, yprumunuz dikkat edin.Demek ki sen de uygun giyinmemişsin ki tacize uğramışsın konu sahibi. Söylettin yani kusura bakma.
18_25yaş çocuk değil bilginize.Eşimi çoluk çocukla düşünmek peki der susarım
18_25yaş çocuk değil bilginize.
Kızlar bekliyor mu deşdm ben ya da eşim sapık kızlar ahlaksız mı dsdşm kendi rahatszlıgımdan bahsettim demediğiniz kalmadıtüm yurt eşinizi bekliyordu zaten
Haklı çıkarmak içinideğil önce kısa yazdım daha sonra anlatmak için ayrıntısını yazdım evet yurt mahallede çünki üniye çokçyakın evimiz,,ve bahçesi yok hersey düşündüğünüz gibi defil maalesef , ayrıca ben mart ayında giyiyorlar demedim, camekanlı, bunun yazı davar o yüzden giyerler dedim mevsşm mi belirteyim lafı dolandıröamanız için,
Milletin kendi de zamanında öğrenciydi. Belki kardeşi,yeğeni osu busu yurtta kalan bir çok insan var. Kaldı ki yakını olmasa bile fark etmez.
Kızlar bekliyor mu deşdm ben ya da eşim sapık kızlar ahlaksız mı dsdşm kendi rahatszlıgımdan bahsettim demediğiniz kalmadı