• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin yedek anahtarı.

Offf en dertli olduğum konu. Habersiz gelip duştaysam ya da evde yoksam filan girdiği de oldu. Ben anneme kalmaya gittiğimde evde story attığı da oldu. Saç baş kavga edecek kadar düşük değilim ama tek çözüm bu gibi görünüyor. Vermeme şansınız varsa vermeyin anahtar valla.
Ben de korkuyorum aileme yatılı geldiğimde girilir mi diye sonuçta bazı özel eşyalarımda var tek korkum bu eşim vermiş zaten ben vermezdim ama ilk işim almak olacak.

Ben veririm. tabi ben kendi görümcemi düşünerek söylüyorum...Zararından çok faydası olur...Yakınımda bir akrabam yok 2/3 gün evden uzaklaşacaksak yan komşumuza veriyoruz anahtarı..Su basar,yangın çıkar herşey olabilir. güvenilir biriyse sıkıntı olmaz... Evi kaldırıp götürecek değiller ya

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Kesinlikle ne kendi kardeşime ne eşimin kardeşine vermem

Bizimkide kvde var
Eşim çilingir çağırmaktan korkuyor 🤪
Kv ile konuşmuyorum şu aralar
Ondan herşey beklerim
Evime girer demiyorum ama bi gün bilerek anahtarımı evde bırakıcam 🥴
Çilingirler ekmek yemesin mi
Ben de en son alınmaz ise kapıyı kapatacağım anahtarı içerde bırakıp 😁😁

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Bende sizin kafanızdaydım. Şehirlerarası yolculuğa çıkıp ocakta çayı unuttuğumu zannettiğim gün fikrim değişti.
Berbat bir tecrübe oldu benim için. Kimsede anahtarımız olmadığı için onca yolu geri dönüp üstüne bir de ocakta çay falan olmadığını görmek 😠😠😠😠😠😠😠😠😠 siz tahmin edin gerisini

Gorumcenize bağlı .Ben olsam kendi gorumceme vermem mesela .Ben yokken girip evimi karıştırır ya da biz evdeyken anahtarla açıp Cat diye içeri girer .O kişilikte .Ama düzgün ,aklı başında biriyse vermek mantıklı .Dünyanın binbir türlü hali var .

Aslında güvenilen birinde anahtarın durması güzel birsey, insanın başına hersey gelebiliyor🧐 Ama benim arkadaşım evinin anahtarını kendi kızkardeşine vermişti, yaz tatilinde yeğeni evdeki eşyaları, mutfak masasını bile satmıştı, bu açıdan düşününcede kafa karıştırıyor .. İki ucu pis değnek 🙃

görümcem sehir disinda oturuyor.
ama evime yakin oturursa anahatarimi ben kendim verirdim. cunku akli basında biri.
sorun etmezdim.

Kendi annem arkamdan söylenemez çünkü ve girmez zaten 10 dakika telefona bakmadım diye söylenecek birisi olsa anahtar vermem ki kimseye vermedim de ben
Yanlis anlamayin kimseyi savundugum yok kadin bir sekilde dusunmus girmis iceri bazilari e ciksaydi kapida bekleseydi senin iceride olmadigini gorunce demiste bu da bana sacma geldi ha o aileye guvenmezsin ayri ben sahsen guvenirim 5 gorumceme de 6 eltime de hatta kv me de bir o kadar da severim aramizda tartisma olsada asla guvenimi sarsmadilar

Benin evimin anahtarı kayinvalidemde var farklı bir ılçede de evimiz var ordayken kovid olduk sırayla 1 ay eve gidemedik sağolsun gitti çiçeklerimi suladı bir kere de ocagi kapattım mi diye tereddüte düştüm yine gitti bakti sagolsun kadıncağız 70 yaşında ayakları agriyor.Bence olumlu bir durum akraba aile sonuçta yabancıya birakmiyorsunuz

Anahtar vermeyi ve almayı doğru bulmuyorum.
Evlendikten sonra bir gün yedek anahtarın yerini sorunca 6 aydır anasında olduğunu öğrendim. Benden habersiz verilmesi ve sülalesigilin büyü, kağıt yazma gibi şeylerini duydugumdan anahtarı geri getirmesini istedim. Karşılık olarak terslendim.
Ben evde yokken bana haber vermeden evime oturmaya gelen, ben evdeyken gizlice yatak odama giren, hatta annemin evinde kardeşlerimin yatak odasına girip kapıyı kapatıp namaz kıldım diyen insanlara zerre güvenim yok. Guvenseydim de tedbir amaçlı vermek istemezdim

Bu karşınızdaki kişiye ne kadar güvendiginize baglı.. bazen işe yarar bazen bir olay karşısında şüpheye düsürebilir..

Güveniyorsan verebilirsin ama ben eşimin babasına vermek istemem . Malım mülküm yok gider diye korkmuyorum ama artık onlara yakın olmak istemiyorum

Back
X